Erikoislääkäri Rauli Mäkelä - Katsaus rajoitustoimien vaikutuksista - TerveysSummit 2021
18,377
Reddit
Haastattelussa Erikoislääkäri, kokonaisvaltaisen lääketieteen arvostettu pioneeri Rauli Mäkelä

Miljoonia katselukertoja saavuttanut TerveysSummit nettitapahtuma palaa jälleen marraskuussa 15.-21.11.2021! Tapahtumassa näet ajankohtaiset uudet haastattelut TerveysSummitin kymmeniltä asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi!

Ilmoittaudu ilmaiseksi nyt: www.terveyssummit.fi/

Kommentteja
 • T R
  T R

  Jostain lukeneeni, että ruotsissa kuolleisuus oli/on suurta maahanmuuttajien keskuudessa.Syytä haettu alhaisesta d vitamiini pitoisuudesta.

 • Marja Wargh
  Marja Wargh

  Miten selittyy se, että rokotuksen saaneet sairastuvat hyvin vähän koronaan? Silloinhan selvästi rokotus auttaa,sille tosiasialle ei voi ummistaa silmiään ja korviaan. Rokotuksilla on aina sivuvaikutuksia, kuten myös tavallisilla lääkkeillä. Mutta jos rokotus tai lääke auttaa vaivaan, niin ihmiset yleensä käyttävät niitä. Ainoastaan, jos sivuvaikutukset ovat niin suuret, että niistä tulee enemmän haittaa kuin on se vaiva, niin silloin lääke vaihdetaan. Nyt suurin osa sairastuneista on rokottamattomia. Fimean sivuille on kuka tahansa ihminen voinut ilmoittaa rokotuksen haitoista. Jokainen ihminen kokee haitat subjektiivisesti. Siksi noihin tietoihin ei pidä tuijottaa totuutena ja faktana. Itse uskon vain sellaiset faktat, kun lääkäri on todennut rokotuksen saaneen sivuvaikutukset vakaviksi. Tällaista tietoa ei kaiketi ole nyt saatavissa.

  • Marja Wargh
   Marja Wargh

   @vilma harjula Ei ole mitään todisteita tuosta väitteestä. Olettamus se on, muttei fakta. Kuten yllä kirjoitin, kaikilla lääkkeillä ja rokotuksilla on sivuvaikutuksia. Jos kuitenkin niiden teho vaivaan ja tautiin toimii, niin niitä käytetään. Kannattaisi ottaa selville, miten tuo rokotus toimii kropassa. Siis lääkäreiltä. Ja faktaa, ei feikkitietoa. Mitättömän pieni joukko lääkäreitä on rokottamattomuuden takana. Suurin osa sairastuneista on nyt rokottamattomia. Se on faktaa. Ja tulevaisuudessa koronaan sairastuu ennemmin tai myöhemmin hyvin todennäköisesti kaikki rokottamattomat ja riski sairastua vakavaan tai pitkäaikaiseen koronaan on heillä suuri. Rokotetuilla riski on hyvin pieni. Kun maskien käytön suositus poistuu ehkä jo lokakuussa, rokotetut voivat vapaammin liikkua ja jos he sairastuvat, niin tauti on lievä. Rämet sanoikin jossain infossa, että ainoa keino rokottamattomilla välttyä koronalta, on eristäytyä kokonaan.

  • vilma harjula
   vilma harjula

   Rokotetut juuri sairastuu siihen. Kukaan ei tiedä paljon sairastelevat tulevaisuudessa. Rokote tuhoaa luontaista vastustuskykyä.

 • Petri Alatalo
  Petri Alatalo

  Asiaa 👍

 • Adolf Wagner
  Adolf Wagner

  Geeneilläkin on varmaan jotakin tekemistä, taudin vakavuuden ja tarttuvuuden kannalta.

 • Pia Paysant
  Pia Paysant

  Aamen. Ei muuta lisättävää.kiitos

 • Pete
  Pete

  5 kertaa enemmän kuolemia ja vakavia haittavaikutuksia kuin "narkolepsia rokotteella" joka vedettiin tottakai markkinoilta niin kuin pitää toimia jos tavoitteena on että ei tehdä haittaa. Nyt sitten kun haittoja on todella paljon enemmän niin media ei puhu mitään haitoista ja valehtelee että rokote on turvallinen ja piikitys jatkuu sekä valtava painostus että kaikkien pitää ottaa rokote. Sitten vielä kaiken huipuksi sanotaan että "haittavaikutuksista ei tarvitse kertoa"! Ei tarvitse kertoa! Menossa on suurin ihmiskoe historiassa ja haitoista ei tarvitse kertoa! Miten sinä määrittelet rokotteen pitkäaikaisvaikutukset jos niitä ei kuunnella? Et mitenkään ja sitten sanotaan että "ei ole haittoja kun niitä ei kirjata". Ja piikitys jatkuu ja porukaa tippuu ja vammautuu. Tyhmempikin tajuaa että agenda on selvä, rokote kaikille maailmassa riippumatta siitä moniko siihen kuolee tai siitä vammautuu. Ja tosiaan Suomessa ollaan menty jo aikoja sitten ohi siitä että rokotteesta on paljon enemmän haittoja kuin itse taudista ja mitä pidemmälle mennään sitä suuremmaksi ero kasvaa. Ja piikitys jatkuu.. Jos tää touhu ei herätä epäilyksiä että nyt ei kaikki ole kohdallaan niin ei kai sitten muuta kuin piikille vaan. Minä jään seuraamaan sivusta että miten rokotetuille käy kun mennään 5-10 vuotta eteenpäin ja he ovat saaneet boostereita sen 2 kertaa vuodessa mihin tätä todennäköisesti viedään. Porukkaa alkaa tippua ja sitten tottakai syytetään variantteja tai uusia viruksia kun "Rokote on turvallinen". Ja uutta piikkiä kehiin..

 • Tuula Tikkaniemi
  Tuula Tikkaniemi

  Kiitos tästä videosta.

 • fera forest no88o
  fera forest no88o

  Tänään tiedetään lisäksi seuraavat seikat: Virusta on kehitetty ihmiseen tarttuvaksi Wuhanin laboratoriossa. (Mm. CDC on Dr. Faucin aloitteesta rahoittanut kys. tutkimusta "Gain of Function"ina = bioase!) Se joko "karkasi" vahingossa tai se päästettiin tahallaan leviämään on vielä epäselvää. (FOX NEWS 2.8.21)Wuhanin eläin markkinoista tehtiin "peitetarina". Pfizer yritti saada kys."villiviruksesta" patenttia jo v 2004, mutta ei saanut sitä, koska se ei ollut uusi. Myöhemmin Pfizer ja Moderna alkoivat yhteistyön kanadalaisen rokote firman kanssa, joka oli patentoinut mrna rokote metodin. Dr. Fauci yritti saada patenttia kehitetylle rokotteelle v 2009, muttei saanut, koska ei ollut "todettua tautia" , jota se todetusti esti". (Dr. David Miller /kirjalliset todisteet)

 • DiamondPlayer
  DiamondPlayer

  Tämä erikoislääkäri ei tiedä että rokotteen tarkoitus on estää vaaralliset oireet eikä taudin kantamista. ”Erikoinen” lääkäri.

  • Kaija Koskela
   Kaija Koskela

   @DiamondPlayer Kalevi korento koronatieto

  • Joni
   Joni

   @DiamondPlayer tuota ainetta on kielletty ohjeen mukaan käyttämästä eläinkäytössä sekä ihmiskäytössä. Olkootkin missä muodossa tai miten vähän tahansa.

  • DiamondPlayer
   DiamondPlayer

   @Joni ja nyt jos tietäisit kemiasta yhtään mitään nii tajuaisit, että mitään vaaraa rokotteessa ei ole. Tätä kyseistä ainetta voi antaa tietyissä muodoissa ja tiettyjen aineiden kanssa jolloin sen käytös muuttuu. Onko tätä vaikea uskoa? Itse lukion kemian käyneenä sekin riittää jo ymmärtämään, että mitään hätää ei ole. Monet muut aineet toimivat samalla tavalla, koska niin tiede toimii.

  • Joni
   Joni

   @DiamondPlayer kävi virhe minulla. Se aineen koodi on SM 102 eikä SM 103. Ja sitä todellakin on rokotteessa. Eihän koronapiikkiin uskovat viitsi edes lukea ja tarkistaa mitä rojua antavat piikittää itseensä. Kyllähän ihmiset monesti lukee ruokapaketin kyljestä mitä tuote sisältää mutta jostain syystä ei kiinnosta mitä kehon sisään piikitetään. Jos ei äly pelaa tarkistaa mitä kehoonsa ottaa, niin joutaakin saada darwinin palkinnon. THL:n puoskarit vammauttivat sikapiikeillä paljon ihmisiä ja nyt sama meno jatkuu näiden koronapiikkien kanssa. Sikapiikki oli uusi lääke ja sen käyttö lopetettiin. Korona"rokotteet" on myös uusia lääkkeitä ja kukaan ei edes uskalla luvata, etteikö se aiheuttaisi kuolemia tai vammautumisia pitemmän ajan sisällä. THL menetti uskottavuuensa jo kymmenen vuotta sitten. THL:n puoskarit eivät ole edes julkaisseet mitään tieteellistä sisältöä.

  • DiamondPlayer
   DiamondPlayer

   @Joni missään kohta vaatinut mitään muuta kuin että lopettaisit valehtelun ihmeellisen kitinän. Näytä, minkä rokotteen ainesosassa on mainitsemaasi ”kuolemaa aiheuttava” ainesosaa. Vai joudutko sellaisen vielä väärentämään😂Suomessa annettavat rokotteet ovat turvallisia eivätkä sisällä mitään hälyttävää ja se on hyväksyttävä. Piikkiä ei tarvitse ottaa, se on vain typerä valinta.

 • Astrid H.
  Astrid H.

  Erittäin suurta viisautta jos tällainen puolueeton tutkinta ryhmä saataisiin Suomeenkin‼Niinistön "nyrkki"🌤

 • Astrid H.
  Astrid H.

  Voidaan myös kiittää Jumalaamme joka armossaan varjeli Suomen kansaa pahemmalta.Rukosta on paljon 🙏💕😊

 • Se Bambi
  Se Bambi

  ja mitä tulee kuolleisuutee se on tiedetty olevan alhainen kokoajan siks corana tilastot suomessa vuohkataa tartutoina ei kuolemina.

  • Kaisa Alakokkare
   Kaisa Alakokkare

   Väärin kutsua sitä pandemiaksi, sitähän se ei ole.

 • Se Bambi
  Se Bambi

  2011 on viimeks tilastokeskus tilastoinu influenssa kuolemia että hyvin tilastoi. ja niitä kuolinlukuja olis kiva nähä tuolt aikasemmiltakin vuosilta mutta nykyää tuntuu että niitä saa vaa covid ajalta.

  • Kaisa Alakokkare
   Kaisa Alakokkare

   2017 kuoli flunssaan, muistaakseni, 1400 ihmistä

 • Marko M
  Marko M

  Mitä helvettiä sitten meille valehdellaan ja sanotaan että pitäkää maskia no syy on siinä että joku saa voittoa kun ihmiset ostaa 0,20€ maskeja Kiinasta

 • Marko M
  Marko M

  Olisko jotain tekemistä sillä että hallitus tuki mediaa rahallisesti Suomessa siksi on ollut kovin ohutta mediassa rajoitusten kritisointi

 • Marko M
  Marko M

  Onkohan korona alkulähde tai alku eläin löytynyte

 • Sveta Odegnal
  Sveta Odegnal

  Kiitos!

 • kosmikmusa
  kosmikmusa

  Suomessa ei ole koskaan ollut maskipakkoa.

 • Johanna Virtanen
  Johanna Virtanen

  Ei ole maskipakkoa vaan suositus! Totta että kausi-influennssaan kuollut vuosittain n. 1500 / vuosi ! Miksi suomalaisia kuoli koronaan vain alle 1000 / 1.5 vuodessa? Olisko kuitenkin tämä harvaanasuttu maa. Eniten kuritti HUS:n aluetta , jossa paljon asuu ihmisiä ja maahanmuuttajia. KOE ON KOE Ruotsi yksi niistä!

 • Jaakko’s Music
  Jaakko’s Music

  Kannattaa katsoa suomalaisen tutkijan Kalevi korennon haastattelu niin saa faktatietoa asiasta.

  • Päivi Eskelinen
   Päivi Eskelinen

   Johan vitsin murjasit. Insinööri jolla ei ole lääketieteen koulutusta. Kaikkea te herkkäuskoiset uskotte.

  • puavelj
   puavelj

   Selvittelepä ennen enempiä kehumisia, mikä on Korennon pätevyys!

 • ylerm alerm
  ylerm alerm

  Eläkepapan kannattaisi pysyä eläkkeellä, eikä alkaa höperehtiä asioista, mistä ei mitään tiedä.

  • juka
   juka

   @ylerm alerm Tyhjän olisi saanut kysymättäkin. Joko et osannut lukea kysymystä tai sitten olet muuten vain tyhmä ja kenties jo eläkkeellä.

  • ylerm alerm
   ylerm alerm

   @juka Siihen on olemassa ihan syynsä, miksi lääkärit eivät saa enää ottaa vastaan potilaita vaan siirretään eläkkeelle tietyssä iässä. Ikä ja vanhuuden höperyys tulevat meillä kaikilla joskus vastaan.

  • juka
   juka

   Millä perusteella hän ei tiedä? Lääkärikö ei tiedä riittävästi taudeista ja osaa arvoida niiden vaarallisuutta. Tilastotko eivät pidä mielestäsi paikkaansa? Kerrotko kuka sitten tietää taudista paremmin Tytti Tuppaurainenko vaiko Hesarin toimittajat. Voitko kertoa niin tutustutaan lähteeseen.

 • Naima Hagi Farah
  Naima Hagi Farah

  👍

  • Naima Hagi Farah
   Naima Hagi Farah

   🤔

  • Merkuruis
   Merkuruis

   Naima?

Seuraava