EU:n elvytysrahasto - Tuomas Malinen & Juhana Vartiainen | Sanna Ukkola Live 20.1.2021
43,593
Reddit
Onko Suomi joutumassa maksumieheksi EU:n velkaelvytyksessä? Studiossa 750 miljardin euron kokoisen EU-rahaston järkevyydestä keskustelevat dosentti Tuomas Malinen ja kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.).

Esitetty 20.1.2021

Lähde AlfaTV www.permanto.fi/fi/web//alfat...

Kommentteja
 • Mika Kekäläinen
  Mika Kekäläinen

  Mikä v..n hobbitti toi Vartiainen on

 • Otto Vainionpää
  Otto Vainionpää

  Vittu toi Vartiainen köhii

 • Sami Takala
  Sami Takala

  'Euroopon-unioni on aina kiertänyt sääntöjään'

 • Ansku Liini
  Ansku Liini

  Voi luoja tätä Vartiaista 🤦‍♀️🤣

 • Kalevi Savolainen
  Kalevi Savolainen

  Suomen suunta 18.5.2021 Vieraana Jaana Kavonius virkamafia ja elpymispaketti Jaana Kavonius tiedottaa: HUOMIO KAIKKI! TODELLA TÄRKEÄÄ TIETOA KANSAMME PELASTAMISEKSI LAITTOMALTA VELKAHELVETILTÄ! Teen viikonloppuna tiedotteen, mistä selviää KOKO EU-kusetuksen perustuslainvastaisuuden. Niinistö on kaiken takana 1990-luvulta lähtien. Koska tämänpäiväinen äänestys ei ole tapahtunut valtiosäännön säätämässä järjestyksessä ja on tehty väärällä määräenemmistöllä ja on PL 1, 2, 3, 29, 73, 82, 124 §:n ja perussopimuksen 125 ja 130 artiklan vastaisesti toteutettu menettely, se tänään tehty päätös ei ole tullut voimaan. EU-menettelyssä on todettu, että elvytyspaketti voidaan hyväksyä vain säätämällä Suomen kansallisen valtiosäännön mukaisessa menettelyssä ja sitä EI siis tänään noudatettu lainkaan. Olisi tullut toteuttaa 5/6 enemmistöllä ensin muutos perustuslain tekstiin ja sitä ennen myös perussopimuksen tekstiin. Suomi ole 1990-luvulla liittynyt edes perustuslain mukaisesti eikä varsinkaan liittynyt mihinkään velkuutusliittoon ja EU:ssakin laitonta on toteuttaa perussopimukseen perustumattomia menettelyjä perussopimuksia muuttamattaa eikä sellaistakaan muutosta ole tehty. NYT KAIKKI SEURAAMAAN TIEDOTUSTANI. Tämän päivän päätös on laiton eikä sido Suomen kansalaisia. Sen sijaan kaikkia 134 päättäjä, Tuomas Pöysti, Sanna Marin, Sauli Niinistö, Esko Aho ja Paavo Lipponen Aho joutuvat itse henkilökohtaiseen korvausvastuuseen PL 118 §:n perusteella eli vaaditaan kansana päätöksen toteaminen perustuslain vastaiseksi ja 10 kansanedustajaa vaativat syytteen nostamista valtakunnanoikeudessa perustuslain rikkomisesta. Tiedotustani odottaessa tässä kuunneltavaksi muutama osuva Irwinin laulu: fibill.info/nick/videot/l3Noh6u8f5OPq3c fibill.info/nick/videot/lpF5kpbYkqySbG4 Irwin laulaa, että olemme kusessa. Emme kuitenkaan ole kusessa, jos taistelemme rikollista kansamme velkuutusta ja virkamafiaa vastaan! Kehotan tällä viestilläni JOKAISTA kansalaista ryhtymään vastustamaan tänään tehtyä perustuslain rikkkomista, koska yhdelläkään kansanedustajalla ei ole ollut tänään oikeasti harkintavaltaa tehdä velkuutuksesta päätöstä. YHTYKÄÄ TAISTELUUN Suomen pelastamiseksi, koska lainsäädännöllisetkin välineet siihen on säädetty PL 118 §:ssä. Minä selitän teille viikonloppuna ne lainkohdat, joita tänään rikottiin eli millä tänään tehty äänestyspäätös elvytyskusetuksesta (orjuutus- ja velkuutuspaketista) on mitätön harkintavallan ylityksen perusteella ja miten häikäilemättömällä tavalla virkamafiapresidentti on jo 1990-luvulta saakka tähän kusetukseen osallistunut ja oman kansansa törkeillä kusetuksillaan pettänyt. Otetaan takaisin se valtiosääntö, jota ollaan täysin laittomasti lopettamassa ja pysäytetään taloudellinen kansanmurha! Suomen suunta 18.5.2021 tokentube.net/v/1744192316/Jaana-Kavonius-virkamafia-ja-elpymispaketti

 • Moro Möttönen
  Moro Möttönen

  Tuomas Malinen on mies ja pääministeri marin on säälittävä lammas. Suomea ajetaan sellaiseen rotkoon mistä ei paluuta ole. SDP ja muut vihervassarit ovat suomen syöpä. Vartiainen ei tiedä mistään mitään. Puhuu asioista jotka ei ole selvillä vartiaisella nyt eikä jatkossakaan.

 • Hannu Rahkonen
  Hannu Rahkonen

  Nyt eu mafia on uhkaillut ylen mukaan suomen hallitusta poliittisella mustamaalauksella. Eikö tämä kerro jo missä järjettömässä liitossa me olemme mukana. Tästä on demokratia kaukana.

 • marko ronnberg
  marko ronnberg

  Kattokkaa nyt oikeesti... eihän toi toinen pysty edes vittu hengitämään ....ni ei vitussa voi aivo verenkierto voi toimia...miten nää saa lässyttää tota paskaa...ihan vitun outoo...

 • karvakake
  karvakake

  Juhana Vartiainen kuvittelee olevansa viisas, mutta hänhän onkin ihan perinteinen npc

  • Ansku Liini
   Ansku Liini

   "Vajukki Vartiainen" 🤓

 • Jari Kekomäki
  Jari Kekomäki

  Kiitos Tuomas Malinen järjen äänestä

 • Jari
  Jari

  Kaatuis nyt nopeesti koko eu, helvetin kallis teatteri mihin meillä suomalaisilla ei ole varaa .

 • Kanttori
  Kanttori

  Vartiainen on täysin pihalla

 • jari kuusila
  jari kuusila

  Mikä tekee Merkelistä ja Macronista finanssi neroja ilman omaa agendaa ? Kysymys Vartiaiselle!

 • Alkaako Riittämään
  Alkaako Riittämään

  vartiainen sieltä sen lipsautti...Liittovaltio.Se oli siinä.

 • pumpelixjawelix
  pumpelixjawelix

  🐄

 • mean mole
  mean mole

  19:24 Aika paradoksaalinen puheenvuoro miehelle, joka hämmästelee ja puhuu muuten puheenvuoroissaan paljon paradokseista.

 • Mika Kekäläinen
  Mika Kekäläinen

  Eikö toi vartiainen oo entinen sossu.voi olla,et muistan väärin

 • jammu virtuoosi
  jammu virtuoosi

  kas kummaa. kunnallisvaalit siirtyy koronan takia. syytä ei tiiä kukaan

 • pave
  pave

  pikkumaat maksaiks ! haistakaa vittu Ranska ja Saksa!

 • Jone Master
  Jone Master

  Tämä paketti rakennettiin silloin kun kriisiä oli ollut muutama kk, eli pitkittynyt kriisi tulee tekemään sen että näitä tullaan tekemään vähintään neljä lisää, ihan vain verratuna vaikka näihin jenkkien pakettien kokoon nähden.

 • Jor Tikka
  Jor Tikka

  Toi vartiainenhan on ihan vitun yksinkertanen. Tai sit se puhuu paskaa ihan tarkotuksella. Ja idiootit äänestää.

 • Kai Ruotimo
  Kai Ruotimo

  On vedottu siihen, ettei Ruotsissa käydä kuohuvaa kapinakeskustelua 750 miljardin "Nex Generation"- kiristys- ja suojelurahapaketista, kuten Suomessa tehdään. Tässä unohdetaan pari asiaa. 1. Ruotsi on rauhallinen kruunussaan, Suomi kauhuissssaan eurossa ajatellen sopeuttamiseen liittyvää liikumavaraa. 2. Ruotsi neuvotteli itselleen 7-vuotiselle budjettijaksolle yhteensä 7.5 miljardin jäsenmaksualennuksen. Suomi sai vain 0,5 miljardin kansallisen kirjekuoren. (omista rahoistaan). 3, Ruotsi maksaa vain 4,5 miljardia ja saa takaisin 3,7miljardia, kun taas Suomi maksaa 6,6 miljardia ja saa takaisin 2,7 miljardia (on puhuttu jopa vain 1,5 miljardista). Suomi maksaisi paketista nettona 3,9 miljardia, kun taas Ruotsi maksaisi nettona vain 0,8 miljardia. Kun näiden maiden neuvottelutuloksia vertailee keskenään voimassaolevan tiedon pohjalta, Ruotsi neuvotteli itselleen plussaa 6,7 mrd ja Suomi miinusta 3,4 mrd. Stefan Löfven toi Ruotsiin + 6,7 miljardia, Sanna Marin Suomeen - 3,4 miljardia, joten eipä ihme, että kun Sanna Marin ties monennenko kerran epäili saaneensa koronatartunnan ja jäi pois neuvostosta, antoi Löfvenille vallat Suomen puolesta. Kuitenkin tässä todellisuudessa pelastetaan jälleen Saksan ja Ranskan pankit niiden tiritombaa-valtioille antamista hulvattomista lainoista, eikä tällä ole teke- mistä koronan kanssa. Euro on maailman epätoivoisin "whatever it takes"-valuutta, jolle tämä paketti antaa jatkoaikaa. Never waste a good crises.

 • Pekka Koivumäki
  Pekka Koivumäki

  Sanna Ukkolan loppulauseeseen "Nythän sinä mediassa juuri olet!" voisi sanoa, että on kuitenkin eri asia missä medioissa ollaan näitä keskustelemassa. Alfa-TV ei Suomen kansasta merkittävää osaa tavoita ja siten voidaan katsoa, ettei tasapuolinen tiedonvälitys tässä maassa ole toteutunut käytännössä ollenkaan. FIbill elää kuplien omia elämiä ja se mahdollistaa valtioneuvoston tekemään käytännössä ihan mitä sitä huvittaa, kansan kuvitellessa jotenkin näkyvänsä ministerien tasolla tai kansan mielipiteiden muodostuksessa. Internet saatta loppujen lopuksi olla kansanvallalle vahingoksi.

 • Top Kek
  Top Kek

  6:32 huhhuh munaton äijä 😅

 • Suomalaisia rukouksia
  Suomalaisia rukouksia

  Mielenkiintoista ja huolestuttavaa, että sinänsä ainoa edes osittain järkeviä puhuva suomea osaava ekonomisti Malinowski joutui käymään suorittamassa ikään kuin antautumisrituaalin hybridi-chekan / rothschildien pedarikagaalin suomea jotenkin osaavien kvasi-intellektuellien brittikäsikassaroiden Heickelin ja lamakansanmurha-Koskelon antifa-seta - affiliaationsa epäinformatiivisella käsiteakrobatialla heikosti verhoillen vetämässä, koronkiskurien ja kansanmurhavallanpitäjien agendoita tukevassa narratiivikontrolliohjelmassa. "Testamentti" voi toimia ainakin ikään kuin rothschild-oppenheimer-knaster-levith-kaganovitz-marx-epstein-savile-saviludovich-schubak-zyskowitz-scheinin-skurnik-bauer-meyer-soros-schwartz-strauss-levi-tietz-foster-ormonde-monod-mandel-aaron-goldstein-sachs-ginsberg-beriya-berman -swerdlow-stenbock-fleming- lavey-silverman-vartiainen-argenta-satanovitz-jne. trotskilaisen koronkiskuri-sortovaltahegemonian hegeliaanisen korttitalon näennäisen vastakortin pystyttämisenä. Malinovskille ansiona on luettava myös se, että hän sentään vaatii koronkiskuri- kansanmurhapankkiireita kansanoikeuteen/valtionoikeuteen, ja sanoi suoraan päin naamaa heikäläisten toiminnan olevan anteeksiantamatonta, tosin lisäsi että "lähes". Miksi ihmeessä pedopankkiirien ja koolaid-chekan kansanmurhateot tulisi tai edes voisi missään tilanteessa anteeksi antaa, elleivät aidosti käänny ja osoita teoillasn täyttä katumusta? Ruispellostakin lopuksi kerätään viljat talteen ja roskat sen sijaan poltetaan, ja sen rovion lämpö ja suitsukkeen tuoksu ilahduttaa kaikkia taivaan valtakunnassa.

 • tommi starck
  tommi starck

  Huikee mies toi Malinen. Iso hatunnosto tälle rohkealle kaverille joka uskaltaa haastaa meidän päättäjät, big up! ✊😎🔥

 • Helena Syrenius
  Helena Syrenius

  Juha Vartiainen, minä en halua olla mukana,.

 • tero martikainen
  tero martikainen

  Politiikkaa ja maahmuuttoa vuosia seuraneena tullut siihen tulokseen, että ei sitä oikeesti voi luottaa enää kehenkää. :D

 • Lerssi Larsson
  Lerssi Larsson

  "Ei oo tarttunut haasteeseen..." No johan nyt on kumma... ;-)

 • Lerssi Larsson
  Lerssi Larsson

  AlfaTV, onko tää joku newage-kanava - (K18 ;-)?

 • Andrzej Galuszka
  Andrzej Galuszka

  Tuomas Malinen on toistaiseksi ainoa Copernicus joka voi estää pyörimineen Brysseliin keskitetystä tyhmyttä ja tuo mahdollisuutta 5 miljoonan kansa (pikkuinen Suomi) voi pyörittä oma taloutta järkevästi ilman koruptiota , samalla vauhditta oikeat tuulet suunniteltun orjuuten pysäyttämiseksi.

 • Aarne Nyman
  Aarne Nyman

  Hallitusta ei saa ulos se on varma.

 • Aarne Nyman
  Aarne Nyman

  Ei tälle halitukselle voi mitään.

 • Kai Ruotimo
  Kai Ruotimo

  Yhdysvallat 8133,5 74,7 % 2 Saksa 3401,0 71,7 % 3 IMF 2846,7 - 4 Italia 2451,8 71,4 % 5 Ranska 2435,4 66,1 6 Kiina 1054,1 1,7 %,1 % ....

 • Kai Ruotimo
  Kai Ruotimo

  Yllä muutaman valtoin kultavarannot tonnimäärisesti sekä kullan osuusvaltion valuuttavarannosta, Saksalla ja Ranskalla on resursseja pääomittaa itsekin pankkkinsa pankkikriisin estääkseen, ja Italiakin voisi käyttää omia kultavaranto- jaan maailman neljänneksi suurimman varannon omistajana. Jos Suomen jostain syystä on otetttava 6.6. miljardia lisää velkaa, jaetaan se vaikka Suomen noin miljoonalle vähätuloisemmalle eläke- läisellle, mieluummin kuin suurin osa potista annetaan sakaslais- rankskalaiseen pankkitukeen. Neljännen kerran, siläl allaonjo kolme kreikka-pakettia, joista 90 % silloinkin valui Saksa - Ranska - akselin pankeille. Tämä voitaisiin toteuttaa kertaluontoisena anteeksipyyntönä sekä pienenä korvauksena huijareiden (demarit) vedättämän vappusata- sen laastaroimisena. Demarien vaalipetos maksaa koko Suomelle, sillä demareita saa korvausvastuuseen, eikä edes telkien taakse tuosta petollisesta kavalluksesta köyhiltä eäläkeläisilta, joten näin nuo syntyneet haa- vat saisivan vähän balsamia. Miljoonalle eläkeläiselle tuosta riittäisi 6.600 euro vappuaraha (oikeaa rahaa) kullekin. Jos alle 1400 euroa ansaitsevia eläkeläi- siä on vain 500.000, olisi tuo jo 13.200 euroa per nuppi. Siinä olisi 10 vuoden vappusataset. Sanna Marin voisi kysyä elä- kelaäisiltä ennen kuhntavaaleja, että kelpaako tämä kertakorvauk- seksi siitä, että hän on nyt pääministeri , ja sitä, että Antti Rinne teki rötöksen SDP:n siunatessa sen. Voi olla, että Antti Rinteen petos tällä voitaisiin korvata, mutta Sanna Marin pääministerinä ... ? Mikä on Suomen itsenäisyyden hinta ?

 • T T
  T T

  Voitaisko luoda se kysyntä mieluummin Suomessa kuin muualla?!

 • Benny Guardian
  Benny Guardian

  En ole possulla ikinä ennen nähnyt silmälaseja. Onkohan ihan halal?

 • K O
  K O

  Kuin vitussa joku Juhana voi olla tossa .....

 • Mikko Pkoskinen
  Mikko Pkoskinen

  Jos tää vedetään ilman kansanäänestystä läpi niin kusessaollaan.

 • kosmikmusa
  kosmikmusa

  Aina kun kuuntelen Tuomas Malista niin tunnen itseni viisaammaksi. Johtuneeko siitä että ymmärrän hyvin mitä hän sanoo.

  • Taika Jorma
   Taika Jorma

   Ja myös siitä että hänen puheensa käyvät järkeen ja ovat toimivia toisin kuin toisten nimeltä mainitsemattomien

 • Hannu Koistinen
  Hannu Koistinen

  Kaikkein tärkeintä olisi nyt lähteä koko Eu:sta vielä ns. hyvän sään aikana. Suomi ei kuitenkaan päätä siellä itse asiassa mistään mitään, eikä myös tule päättämään. Miten se toteutetaan: mies se, joka sen ratkaisee meidän maan eduksi!! Asiaa ei todellakaan auta nykyisten hallituspuolueitten äänestäminen; päinvastoin. Oli hirvittävä virhe liittyä ylipäätään tähän kirottuun unioniin, ja vielä suurempi virhe luopua omasta rahapolitiikasta.

 • Kai Ruotimo
  Kai Ruotimo

  Avaimet ovat Kokoomuksella, sillä oletettavaa on, ettei perustus- lakivaliokunta suositttele päätöstä suojelurahapaketista yksinker- taisen enemmistön varaiseksi eduskunnassa. Kun päätös toteutetaan kahden kolmasosan varassa, joutuu Kokoo- mus puntariin siitä, mistä se on tehty ja mitä se oikeasti edustaa, ja siksi sekin on mahdollista, ettei Kokooomus haluakaan asiaa määrä- enemmistön varaiseksi. Tällöin se kuitenkin osoittautuisi julkisesti pelkuripuolueeksi, jolle ei mitään vastuullista mandaattia pitäisi antaa, mutta pelkona kuitenkin on, että Petteri Orpolla puntti tutisee. Puheet ovat kovia, mutta teot pehmeitä. Vaikuuttaa niinkuin Orpo olisi ihmisille kova ja asioille pehmeä. Jos perustuslakivaliokunta tämän historiamme röyhkeimmän halllituk- sen myötävaikutuksella politisoituu niin dystooppiseksi, että puoluepo- liittiset voimasuhteet ovat ratkaisevat, on Suomeen perustettava pikapi- kaa perustuslakituomioistuin (malli vaikka Karlsruhesta).

  • jkinkamo
   jkinkamo

   Kokoomus voi hyvinkin joutua ratkaisevaan saumaan. Vartiainen haluaa eduskunnan julistuksen, siis eduskunnan kannanoton HE:n pohjalta. Luulisi että puolueessa kuunnellaan Vartiaisen asiantuntemusta. Ellei, niin edessä voi olla Keskustan korpitaival, worst case. Valitettavasti Malisen mainitsema tietopaketti on sivuutettu. Olisi edes kohta kohdalta tyrmätty, jos ei pidä paikkaansa. Hyvä että tietopaketti nousi tässä ohjelmassa laajempaan tietoisuuteen. Tietopaketin laatijoiden olisi ehkä kannattanut laittaa toinenkin haaste. Kumotkaa tietopaketti kohta kohdalta.

 • nanomyou5
  nanomyou5

  Kyse on poliittisen tahdon puutteesta: poliitikot eivät uskalla ja halua myöntää julkisesti, että rahastosta ei saada takaisin sitä mitä luvataan ja ettei rahasto tulee jäämään ainutkertaiseksi. Eli poliitikot välttelevät vastuuta, vaikka ovat kyllä halukkaita tekemään päätöksiä.

 • jarno ronkainen
  jarno ronkainen

  Kuihan käy parin vuoden sisään ku huomataan ettei ollukkaan 'kertaluonteinen' ... Mitä väliä jos Tuomas voi sanoa 'mitä minä sanoin' jos hallitus/päättäjät ajattelee ensisijaisesti EU:n etua ei Suomen etua...

 • Mauri Hirvonen
  Mauri Hirvonen

  Pääministerin pelkuruutta tulla esiin vastaamaan. Kansalaisten mielestä ministerien ehdottamalla velkaannuttamisella uhrataan isänmaamme ja kansalaisemme ulkovaltojen pelinappulaksi roviolla, verrataanpa mitä pahat noidat painajaismaisessa sadussa tekevät … ulos ja eropassit maansa myyneille … tiedättekö mikä on ulkovaltojen troijalainen!

 • Van Heiz
  Van Heiz

  25:00. 70-luvulla demonisoitiin ja haukuttiin fasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi henkilöitä jotka kritisoivat Neuvostoliittoa. Nyt sama pilkkakirves on otettu käyttöön niiden kohdalla jotka kritisoivat EU:ta.

 • Van Heiz
  Van Heiz

  Jos velka ei ole ongelma, niin miksi sitten Italian velkaantuminen koetaan ongelmaksi?

 • Van Heiz
  Van Heiz

  Vartiainen kehui elvytysrahastoa, mutta sanoi samaan aikaan (5:03), että jokaisen EU-maan tulisi vastata itse omasta julkistaloudestaan (No-Bailout). Kuulostaa kovin ristiriitaiselta näkemykseltä, koska elvytysrahasto ei tähän johda.

 • 0lynx
  0lynx

  Vartiainen #suomi on tiukasti vaatimassa..# joopatijoo.. niinkuin joskus olis niin käynyt :(

 • seikosha86
  seikosha86

  2

 • olavi joenkoski
  olavi joenkoski

  Malisesta tulisi hyvä kansanedustaja. Olisi aina oma erilainen näkemys kaikesta. Mutta vastuunkantajaksi - ei ei. On helppo virnuilla siinä mukavassa tuolissa ja leikkiä keisaria uusissa vaatteissaan.

 • Tarotaro Taro
  Tarotaro Taro

  Juhana on sitte tosi viisas mies

 • Topshape100 - hydrolysed protein
  Topshape100 - hydrolysed protein

  Hyvä Malinen - suoraa ja selkeää puhetta !

 • Juho Salonen
  Juho Salonen

  Varkaus vs. Suomi esimerkki oli aika hyvä Vartiaiselta. Tosin sitä ei tuntunut ihan kaikki tajuavan.

 • Juho Salonen
  Juho Salonen

  Malinen vaikuttaa teoreetikolta Vartiaisen rinnalla...

  • Kimmo Konttinen
   Kimmo Konttinen

   Ja Vartiainen vaikuttaa olevan kännissä ;)

  • Juho Salonen
   Juho Salonen

   @Ilo Liemi No , se perustuu toki vähäiseeen kokemukseeni arvioida tilanteita. Tässä Malisen tämänpäiväinen twiitti. Uskoisitko Suomen tulevaisuuden tälläisellä ajatuksenjuoksulla olevan akateemisen ekonomin varaan ? twitter.com/JuhoSalonen1/status/1373654177948254215?s=20 ..

  • Ilo Liemi
   Ilo Liemi

   Millä perusteella?

 • Halikatti
  Halikatti

  Mihin Vartiainen viittaa sanoessaan, että keskuspankit ovat itsenäisiä? Ja että tiukan paikan tullen ne voivat toimia toisinkin? Mikä nyt sitten on, ellei tiukka paikka? Ja tarkoittaako hän, että keskuspankit voivat tiukan paikan tullen ryhtyä myymään ostamiaan valtioiden velkakirjoja? Jos sellainen tiukka paikka tulisi, niin kuka olisi ostajana? Kuka olisi ostajana tilanteessa, joka on sellainen, etteivät edes keskuspankit ostaisi kyseisiä papereita, vaan haluaisivat myydä? Pohjaan ihmettelyni siihen, että olen kuullut kyseenalaistettavan sen, ovatko keskuspankit itsenäisiä.

 • ostermalmi1
  ostermalmi1

  Malinen on kyllä fiksu ja kova jätkä

 • finninaama
  finninaama

  Tää AlfaTV:hän on ihan loisto kanava, vasta löysin 👍

 • rousku5
  rousku5

  Kiitos Tuomas Malinen, digitaalisen aikakauden William Wallace! Kansanäänestystä pelätään aina koska se syö korruption välistä ja ollaan pelkän propagandan varassa sitten. Näinä aikoina tietoa tulee paljon, podcasteja ja nettitv ohjelmia, joten tieto on helposti käsillä, esim Malinen uurastanut niin monessa haastattelussa viime aikoina että harva välttyy kuulemasta hänen näkemystä, joten propaganda heikentynyt aseeena jo yhden miehen ansiosta sen verran että kusessa ollaan jos sen varaan joutuu.... Kansalaisilta aktiivisuutta lisää kiitos. Ja tietysti Tuomas Malista lisää kiitos. :D

 • EATKK Community
  EATKK Community

  Paljastuksia satelee ... mikäli elpymispaketilla pantataan isänmaamme kaikki omistus, maat, mannut, vesistöt ja vapautemme ... niin kysymys on houkuttelu maanpetokseen kaltaiseen sopimukseen. Vilppi ja puolueiden väliset ketkuilukaupat pysäytettävä ... maamme määräysvalta ulkovalloille - ei kiitos! Pelkkä petoksen suunnitteluun osallistuminen on perustuslaissa vakavasti kriminalisoitu♡ Ota kantaa. Kiitos.

 • Justiina Puupää
  Justiina Puupää

  "Haluamme olla mukana": Juhana Vartiainen, sinä ehkä haluat olla mukana - minä en.

  • Mika Kekäläinen
   Mika Kekäläinen

   @pekka ikonen eikä sun

  • Justiina Puupää
   Justiina Puupää

   @pekka ikonen😃 Ei niin olekaan! Ainoastaan itselleni sillä on merkitystä. Mutta J.V. älköön yrittäkö päättää puolestani.

  • pekka ikonen
   pekka ikonen

   tuskin sun mukana ololla ole mitään merkitystä

 • Aikki Ramo
  Aikki Ramo

  Miten ihmeessä Juhana globalisaation kannattaja on otettu keskustelemaan järjen äänen Malisen kanssa. Juhana on, jo liittovaltiossa hah hah . Ainoa keino on Fixit.

 • Pohojanmaan Jussi
  Pohojanmaan Jussi

  Ei hitto tuota Vartiaisen hönötystä aina.

  • ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976
   ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976

   Ja nuo pakkoliikkeet 😆

 • EATKK Community
  EATKK Community

  ”Hyvä KANSSAKANSALAINEN … meillä on sinulle mietintää kaipaava ajatus ja toivomus … jotta päästään asioiden kanssa sinuksi, tarvitsemme konkretiaa ja kuluvan ajan näkyä, tulevaisuusnäkyä. - Voitko kertoa meille, mikä on meille kaikille tärkeän Suomen Tasavallan kassavirrat ja arvonmuodostumisen elementit heijastettuna huoleen, mikä meillä yhteisesti on … johtoryhmämme elikkä valtioneuvosto on esittämässä eduskunnalle jättimästä perusteiltaan mielenvikaista lainatarjousta, missä yhteiskuntamme velkaa kasvatetaan hallitsemattomasti … hallituksen esitettävässä valtioneuvoston tarjouksessa kiihottimena ilmoitetaan eduskunnalle, että olemme saaneet tarjouksen, missä 10% sijasta meille jää vain 4% jäsenmaksun korotus seuraavalle kaudelle ko. eu-yhdistyksessä. - Siis jos peruste on ko. 6% illuusiossa, niin mitä on jäänyt meiltä ratkaisematta. Kerro kerro kuvastin, ratkaiskaamme yhdessä toivomme kansakuntamme selviytymiseen juonittelijoiden illuusioista!

 • YPO6
  YPO6

  Kun seuraava EU-lasku tulee taas suomalaisille (ja se tulee 100% varmasti) niin pöytään ladotaan taas uudet kootut selitykset: "niin mutta, nyt on näin ja näin, vastuu, yhteiset arvot..." jne. Toivottavasti niitä sananselittäjiä ei enää silloin ole vallassa.

  • mean mole
   mean mole

   Seuraava paketti ajetaan läpi ja perustellaan puhtaasti sillä, että jos Suomi nyt jättäytyy pois, niin aiemmat miljardilahjukset ja -lainat valuvat Kankkulan kaivoon.

 • Longdays609
  Longdays609

  Mun mielestä Juhana puhui itsensä pussiin monta kertaa tuossa. Eikö ole asiat todella huonosti jos ei voi olla rehellinen edes itselleen?

 • Fin Land
  Fin Land

  Vartiainen höpisee Suomen vallasta EU:ssa. No Suomellahan ei ole siellä minkäänlaista valtaa, Suomi on täysin heittopussi EU:ssa. Lisäksi oli keskustelua siitä, "miten meille kävisi, jos Suomi kaataisi paketin". Tästähän Tuppurainenhan sanoi, että jos Unkari ja Puola eivät olisi hyväksyneet tulonsiirtopakettia, niin se olisi toteutettu ilman näitä maita. Näin siis läpeensä mätä EU rikkoo lakeja ja määräyksiä. Tämä ei myöskään ole kertaluontoinen tulonsiirto, vaan jatkoa Kataisen ja Rehnin pensaspalojen sammuttelupaketille. Paketin nimi muuttuu, mutta yksi pysyy samana, Suomi on aina maksajan roolissa.

 • EATKK Community
  EATKK Community

  rokottamisesta feikkioperaatioihin ... paljastuksia Australiasta fibill.info/nick/videot/vHaxfJzSoHuSg48

 • Informaatiovalvonta Fin
  Informaatiovalvonta Fin

  Luigi: Haluan teiltä millin lainaa tai.. S: Ok, paljonko ja milloin maksat takaisin korkoineen? Luigi: Maksan sitä takaisin joskus, ehkä, noin kolmanneksen S: Ok, tehdään sitten niin. Luigi: Olet aivan fantastinen, Sun kanssa on aina niin mahtavaa tehdä diilejä ! ! ! S: Kiva kuulla, paljon Kiitoksia

 • Päivi Suikkanen
  Päivi Suikkanen

  ’ Nyt ei vielä ole ongelma, mutta tulevaisuudessa olisi’ = lue: ’no kyllä mä tiedän , että kusessa ollaan , mutta kun Suomen tulee lipittää EU:ta hinnalla millä hyvänsä, jotta kukaan ei suutu.’

 • Hyvinkään Pilates-sali
  Hyvinkään Pilates-sali

  Malisen puhe siis selkeetä ja ymmärrettävää. Kiitos!

 • Lover Maker
  Lover Maker

  MALINEN: KANSA ON SINUN PUOLELLA

 • Lover Maker
  Lover Maker

  Hallitus on niin läpimätä paska

 • Lover Maker
  Lover Maker

  Pieni toivonpilkahdus aina kun malinen avaa suunsa. Mutta sitten kun joku muu urpo avaa suunsa menee taas toivo.

 • Lover Maker
  Lover Maker

  Malinen pelasta suomi hallitukselta 😍

 • Lover Maker
  Lover Maker

  Malinen sen sanna marinin ämmän tilalle hoitamaan suomen asiaa

 • Arvo Hirvonen
  Arvo Hirvonen

  EU taitaa olla mätä paise ja se pitää puristaa pois..nää päättäjät ovat umpi kuuroja hiekka laatikko urpoja..

 • Norths Crow
  Norths Crow

  Tää hallitus on kuin neuvostoliiton keskuskomitea. Ne sanoo jotain ja kaikkien on kumarrettava. Ja jos joku sanoo jotain kritiikkiä on se vihollinen joka pitää hiljentää, hyvä että malinen vielä foorumeissa js puheessa.

 • markku allen
  markku allen

  onpa hieno kaveri tää malinen ,100% samaa mieltä.valitettavasti tässä idioottien maassa taitaa saada vain paskaa niskaansa

 • Mahku Malapotas
  Mahku Malapotas

  Malinen Malinen kansa huutaa Maaaaaaalinen! 💪🙏👍

 • Airi Pulkkinen
  Airi Pulkkinen

  Kauppalehti 27.1.2021: EKP pitää Italiaa pystyssä. Poliittisen sekasorron lisäksi Italia on nyt käytännössä tilanteessa, jossa vain Euroopan keskuspankin EKP:n tukiostot pitävät sen pystyssä. Italian valtiovarainministeriöstä tiistai-iltana uutistoimistoille vuodettujen tietojen mukaan maan alijäämä paisuu tänä vuonna yli 9 prosenttiin. Luku on lähes kaksinkertainen verrattuna Italian edelliseen vakavaan talouskriisiin vuonna 2011, jolloin Silvio Berlusconi ajoi maan sekasortoon kaoottisella talouspolitiikallaan. Liittovaltio 4.6.2015 Ranska ja Saksa ehdottavat euroalueelle yhteistä budjettia ja verojen keruuta. Ranskan ja Saksan talousministerit haluavat euroalueelle yhteisen budjetin, verojen keruun ja palkkojen harmonisoinnin. Ranskan Emmanuel Macron ja Saksan Sigmar Gabriel ovat kirjoittaneet yhteisen artikkelin, joka on julkaistu eri lehdissä ympäri Eurooppaa. yle.fi/uutiset/3-8046426

 • okenhnh
  okenhnh

  EU:n elvytysrahasto = pumpataan rahaa laiskurimaille, ettei niitten tarvi jatkossakaan tehdä muuta kuin odottaa seuraavaa avustusta. Hulluhan se on joka mitään tekee itse, jos toiset tekee sen omasta puolesta ja vielä maksaa siitä. Suomenkin pitäisi laittaa taloutensa täysin kuralle ja antaa muitten hoitaa sotku, à la italia ja kreikka.

 • Ville jääskelä
  Ville jääskelä

  Malisesta huomaa että se nauraa sisäisesti itsensä kuoliaaksi kun se kuuntelee noita kahta. Malinen on fiksu mies.

  • Van Heiz
   Van Heiz

   Eihän Ukkolalla ollut mielipidettä asiaan, kunhan vaan haastoi molempia hyvän fasilitaattorin tavoin. Minun mielestäni Ukkola oli aika neutraali.

 • Masi
  Masi

  Jopa vajaakin ihminen (kuten minä) ymmärtää, ettei tuossa paketissa ole Suomen kannalta mitään järkeä. Miksi kansa siis hyväksyy tämän? Ei voi tulla kuin siihen johtopäätökseen, ettei heidän päässään liiku yksinkertaisesti mitään. "Ymmärtäisin" paketin hyväksyjiä, jos haluaa itsetuhoa, mutta kun ihmiset sitten koko ajan kitisee, että yhy yhy kun rahat menee muihin maihin. Sitten samaan aikaan kehutaan kuinka hieno hallitus meillä on, kauniit nuoret naiset jne skeidaa, ja mennään kiltisti äänestämään SDP:tä. Jos vaikka sitten saisi sen 100 euroa ja omankin talouden "nousuun" :DD

 • Kari Karinen
  Kari Karinen

  Kiitos yrittämisestäsi. Hyvä Malinen

 • Jarmo Eklund
  Jarmo Eklund

  Vartiainen on EU vasikka

 • Matiaza
  Matiaza

  24:20 ylioppineiden kielen suomennos: "Suomen kansahan on ihan pirun tyhmää porukkaa"

 • SIMO SIPILÄ
  SIMO SIPILÄ

  Mua vähä naurattaa toi ylen joulumuori, mut tärkeetä et malinen saa puhua rauhassa. Siinä riittää purtavaa ..

  • Aikki Ramo
   Aikki Ramo

   @LissuMaria Ukkola lähti pois Yleltä ja siirtyi Alfamediaan, jossa jopa perussuomalaiset saavat äänensä kuuluviin

  • LissuMaria
   LissuMaria

   Järkevä toimittaja tämä Ukkola, ei nuoleskele ketään

  • SIMO SIPILÄ
   SIMO SIPILÄ

   @cherry man mä vähä ihmettelinki tuota kanavaa ja vieraita. Mut hyvä oli että julkastii youtubes, tuommoseen muuten olis törmänny

  • cherry man
   cherry man

   Ei ole enää ylenannossa töissä

 • Pekka Syrjälä
  Pekka Syrjälä

  Malinen 100 pikkuhonottaja 0!

 • Kaitsu Maitsu
  Kaitsu Maitsu

  Tuomas on järjen ääni tämän päivän yhteiskunnassa! 👍👍🇫🇮🙏

  • Juho Salonen
   Juho Salonen

   @Kaitsu Maitsu .. olen tästä nyt kyllä vahvasti erilaisilla linjoilla. Mutta sehän on hyvä että on erilaisia näkemyksiä. minun näkemykselläni nyt tuskin on niin suurta merkitystä tai vaikutusta. Tässä kuitenkin ihan hyvä HS juttu aiheesta www.hs.fi/mielipide/art-2000007803179.html?share=eb648ae406c09277e1632764ed92b8d2

  • Kaitsu Maitsu
   Kaitsu Maitsu

   @Juho Salonen Ns. elpymispaketti ei ole nimensä veroinen. Oikea nimi sille on tulonsiirtopaketti/vallansiirtopaketti/itsenäisyydenmenetyspaketti.

  • Juho Salonen
   Juho Salonen

   Tässä tämänpäiväinen järjen ääni ;) twitter.com/JuhoSalonen1/status/1373654177948254215?s=20

 • Sini Peltonen
  Sini Peltonen

  Tuomas Malinen on jotain niin mahtavaa ihmisenä ja miehenä on virkistävää seurata vieressä että sehän pätkii kaikki älykkyydessä ja laajassa tieto osaamisessa. Tuomas on David joka kaataa kaikki Goljatit. Päästäkää hänet valloilleen. Ainoa, joka oikeasti ajaa Suomen asiaa. Haastattelu tai video loppui kuin seinään, juuri kun sensuurista puhuttiin. Siinäkin Tuomas oikeassa, mitä sitä salaamaan kun se on ilmiselvää jos medioita seuraa. Me ollaan täysin sensuurin ja propangandan alla joten eipä taida olla rauhan ajat enää.

  • Lover Maker
   Lover Maker

   Hallitus ei päästä malista irti. Malinen kaatais yksin koko eu: n ja hallituksen

 • Nooa Koskinen
  Nooa Koskinen

  Kohta alkaa poijaat maksun aika kun velka elvytys loppuu. Sitten on vitsit vähissä. Nyt on suupielet vielä hymyssä kun on rahanjako menossa. Varautukaa että Kaikki kiristyy. Tuet mukaan lukien

  • jkinkamo
   jkinkamo

   Lopettamista suunnittelevia firmoja 10 %, maksuvaikeuksissa 13 %, BKT -2,8 %. Kansantalouden tuotanto ollut vuoden miinuksella, pl 11/20. Viennin volyymi -8 %. Lehtikirjoituksissa toiveajattelua USA:n elvytyspaketin valumisesta Suomeen saakka. Saa nyt nähdä lähdetäänkö nousuun, kaivattu inflaatio on ainakin startannut.

  • Airi Pulkkinen
   Airi Pulkkinen

   Suomen kokonaisveroaste vuonna 2019 oli 42,2 prosenttia. Hyvin kaukana ollaan OECD-maiden 33,8 prosentin keskiarvosta. Vieläkö Suomessa on varaa kiristää veroja? Se asia kuuluu Italialle ym. avustuksia kerjääville maille.

 • tavipelle444
  tavipelle444

  Miksi nää juontajat on aina ihan vitun daijuja? Eikö tonne löydetä ketään normaalia?

 • Tanja L
  Tanja L

  Mielenkiintoista juttua. Ainoastaan silmään häiritsee et maskeeraaja laittanut liian paljon meikkivoidetta herroille 😂. Mut tärkeintä asia tietysti 🤗. Malisen kannalla olen. Eroon eu:sta mitä pikimmin

 • Sami Regin
  Sami Regin

  Vartiainen ei ole tyhmä joten valehtelee.

 • Fox kuljetus #Pori
  Fox kuljetus #Pori

  "jos tästä halutaan tehdä pysyvämpiä järjesteyä, niin sille täytyy asettaa pysyväpiä ehtoja"HAHAHAHAHHA :) KUKA luo ehtoja tällä hetkellä, ei yhttän kukaan, joo joo ihmiset vaan nyökkäilee....

 • Vesa Saari
  Vesa Saari

  Helmikuussa eduskunta äänestää katastrofista, rahansiirrosta etelään.

  • Vesa Saari
   Vesa Saari

   Sen jälkeen rahastetaan pankkimme.

 • Kai Ruotimo
  Kai Ruotimo

  Jos se on tarkastettu fakta, että Suomi saisi halvempaa lainaa kuin EU, jonka elpymispakettiin Suomen "on pakko osallistua" antamalla rahaa määrätyille muille valtioille, miksei Suomi lainaa rahaa itse ja lahjoita sitä rahaa niille, joille Suomen on pakko ne rahat lahjoittaa ? Miksei Suomi ota lainaa myös itselleen itse sen sijaan, että saa 2,7 miljardia EU-potistaan (6,7 mljardistaan) , jolloin saisi sen edullisemmin ja voisi käyttää sen itse parhaaksi näkemällään tavalla ? Eikö tällöin kaikki saisi mitä tahtovat; paitsi eihän Suomi halua lahjoittaa rahaa 4 nettomiljardia vastikeetta, mutta oletetaan, että olisi pakko, eli olo- suhde olisi wild wild west -tyyliin "rahat tai henki" ? Onko ainoa motiivi ajaa Suomi "pohjoiskalotiksi EU:n Alaskana" maakunnaksi Europpan valtioon (tai liittovaltioon) ? Tämähän on kaappikommunistien märkä uni , internationaalien tavoite matalan profiilin marxilaisilla. Turvatakuista puhuminen on turhaa kovenevassa maailmassa savijaloilla seisovan EU:n taholta etenkin brittien itsenäistyttyä, tämä allianssa tuskin lähtee aseelliseksi osapuoleksi Suomen "korpihelvetiin", jos Venäjä syystä tai toisesta päättäisi yrittää Suomen valtaamista.

 • omBrezeeNamaha
  omBrezeeNamaha

  Juhana on oikea pankkiirien juoksupoika. Mitkään säännöt ja sopimukset mitä kansalle on luvattu ei pidä, ainut mikä Juhanalle merkkaa on, että pankkiirit saavat oman ja jos siinä samalla Suomen kansa tulee ryötetyksi niin fine. Tällaiset Juhanat pitää potkia ulos politiikasta. Hän ajaa ainoastaan eliitin asiaa, eikä tuo eliitti aja meidän asiaa vaan hukuttaa meidät pakolaisiin.

 • YCHtT
  YCHtT

  Mitä eikai media ole puollueellinen :..)

Seuraava
Inspiration4 | Launch
4:39:46
2,9 milj.
Do Chairs Exist?
37:54
1,8 milj.
Inspiration4 | Launch
4:39:46
2,9 milj.
Do Chairs Exist?
37:54
1,8 milj.