Hallitus on pihalla kuin lumiukko!
25,668
Reddit
Ravintolat saavat vihdoin avata ovensa, kunhan muistavat sulkea ne viimeistään seitsemältä. Miten tämä edesauttaa liiketoimintaa, kun suurin osa myynnistä tapahtuu iltaisin?
Hallitus lupasi avata lasten ja nuorten harrastukset ensimmäisenä, mutta toisin kävi. Samaan aikaan kansainvälisen huonekalumyymälän kahviossa jonotetaan tappituntumalla halpoja hodareita.
Hallitus on tällä hetkellä pihalla kuin lumiukko.

Seuraa mua somessa:

Instagram: bit.ly/2wBcgvV
Twitter: bit.ly/2hRYZg3

Kommentteja
 • mikke040
  mikke040

  Noh..nytkö olette sitä mieltä että kuntosaleille sun muualle pitäs päästä vain jollain ihmisoikeuksia polkevalla koronapassilla..sairasta paskaa. Ja sinä hallis..muuta tai oikeestaa purjehdi sinne Ranskaa asumaan rahoines jos mielipitees tukee ihmisoikeuksia polkevaa mallia.

 • Jasmi Enroth
  Jasmi Enroth

  Miksi susta ei. Voi tulla pääministeri Sanna Marin tilalle Suomella menis paremmin

 • miko foin
  miko foin

  Hallitus on moraalinen instituutio kuin lumiukko :D

 • dolita windo
  dolita windo

  omavaraiset muuttaa Tallinnan puolelle asumaan. Mutta, kyllä ne rikkaat on palmun alla ja Jäät kuuluu lasiin.

 • Kai Ruotimo
  Kai Ruotimo

  Vihreiden Ville Niinistö on esittänyt, että koronaelvytystä pitää jatkaa vielä ainakin 4 vuotta ja Maria Ohisalo toistaa Suomen elävänä keskellä pahinta taudin kriisiaikaa puhumattakaan siitä, että hallitus siirsi vaaleja siksi, että THL estimoi jopa 11.200 tartuntaa viime sunnuntaiksi. Tartuntoja oli "vaalisunnuntaina" noin 200 kpl, joten THL:n estimaatista puuttui vain 11.000 tautitapausta. Ketään ei naurata ja kaikki on ihan hyvin. Itse olisin saattanut kuolemaa halveksuen uskaltautua äänestämään johonkin avaraan kouluun Helsingissä oman kynäni kanssa. Koronatartuntavaara äänestyspaikoilla oli suunnilleen yhtä todennäköinen kuin saada HIV-tartunta yksinpurjehduksella. Tämä hallitus elää koronalla ja koronasta, eikä varmaan turhaa korosta intialaisten koodareiden tarvetta Suomeen nyt, kun Intiassa on tartuntatapauksissa hulvaton maailman ennätysvauhti. Onneksi tämä hallitus ei ollut silloin vallassa, kun ebola-virus levisi huolestuttavasti Kongossa, sillä Suomessa saattaisi olla nyt suuri Länsi-Afrikkalainen matalapalkka- alojen työreservi ansiotasoa alentamassa Sanna Marinin ja Krista Kiurun (like two peas in a pod) "go down in flames-hallitus" ei napeilla pelaa, eikä Keskustan pullantuoksuisesta Annika Saarikosta voi sanoa muuta kuin, että haukkuva koira ei pure. Keskusta on jo niin pieni puolue, että sen motoksi sopii "jump on the bandwagon". Hallituksen lepsu suhtautuminen rajaturvallisuuteen on ollut silmiinpistävää ja kertoo paljon siitä, mikä pitää fasaadeja yllä ja miten kovilla panoksilla internationaalit ovat valmiit Suomea syömään.

 • JANI TALVENSAARI
  JANI TALVENSAARI

  vihreän kortin paikoissa korona ei ilmeisesti näytä leviävän.

  • miko foin
   miko foin

   vitamiineja ym. Kummasta tulee maksakirroosia ja muutenkin kansakunta lihoo ja sairastaa. Lopetetaan maidonjuonti, lihansyönti. Poltetaan pilvee, juodaan viinaa, viljellään

 • Photec
  Photec

  Ei niistä rokotteista oo enää ees mitää hyötyä ku päästivät variantit mylläämään tänne :D huutikset vassareille

  • dolita windo
   dolita windo

   tehdä, jos yleensä on ihmisen hallinnassa kyseisen viruksen tukahduttaminen, ellei se kuitenkin ole poliittinen keksintö, siis koko viruksen olemassa olo. En minä ainakaan

 • abbsnn cose
  abbsnn cose

  omavaraiset muuttaa Tallinnan puolelle asumaan. Mutta, kyllä ne rikkaat on palmun alla ja Jäät kuuluu lasiin.

 • Aarne Nyman
  Aarne Nyman

  Pitää Sannan päästä ravintolaan vaikka se varoitti kansaa hyvä Sanna kaikki tää on sinun sopimaan yhdessä saksan johtavan tahon kanssa että paikka olisi sinun pryselissä hyvä Sanna mariin.

 • Aarne Nyman
  Aarne Nyman

  Tauti pääsee leviämään kun viina täyttää pään siksi että rahaa voi valuttaa lisää kun ei salilla ole ketään huomalassa siksi ei saleja auki viinaa päähän ja kaikki on hyvin saadaan korona toimia lisää hyvä halitus tekee sen mitä sanoin näin toimii Sanna Marinin HALITUS Suomessa. Seuraus huonosta halituksen toimista..

 • Eki
  Eki

  kulttuuri väki äänestää vihervasemmistoa joka tapauksessa koska ne haluaa olla "woke"

 • yuoop noke
  yuoop noke

  Hallitus on moraalinen instituutio kuin lumiukko :D

 • Harri Rautell
  Harri Rautell

  Tutki niin eivät hutki. tokentube.net/v/3137801168/Onko-Koronaa--PCR-testit--L%C3%B6ytyik%C3%B6-Maskeista-Nanopartikkeleja----Kalevi-Korento--35#

 • Tommi Saaristo
  Tommi Saaristo

  Hallitus on moraalinen instituutio kuin lumiukko :D

 • gioyu comi
  gioyu comi

  omavaraiset muuttaa Tallinnan puolelle asumaan. Mutta, kyllä ne rikkaat on palmun alla ja Jäät kuuluu lasiin.

 • Pekka Perttu Pölkky
  Pekka Perttu Pölkky

  Hjallis on pihalla kuin lumiukko!! Vai Rokotuspassi!!?? Ajatko Hjallis tosissasi täysin uudenlaisella RNA tekniikalla toimivia rokotteita pakolliseksi? Eli rokotteita, joita ei ole testattu ihmisillä ollenkaan! Kaiken lisäksi tautiin, johon sairastuvat paranevat 99,97% todennäköisyydellä! Haloo Hjallis!! Ajatteletko itse ollenkaan, vai toisteletko sokeana globalisti eliitin fraaseja? Vai onko kyse siitä,että haluat kuulua itse kyseiseen etuoikeutettujen joukkoon välittämättä suomalaisten terveydestä pätkääkään?

 • Indigenous European
  Indigenous European

  Hallitus atomisoi ihmisiä.

 • Catja Blom
  Catja Blom

  Bra rytet

 • Catja Blom
  Catja Blom

  Miksi passi pitää olla ,varsinkin jos on sairastanut coronan

 • Pauli Salmiakki
  Pauli Salmiakki

  Huutista porukka ottaa flunssaa rokotukset :D

  • kyostim
   kyostim

   @zawu zaarunen "Rokotus" ei tuo mitään muuta kuin riskejä. Sitten pääsevät lentämään ja levittämään tautejaan, joita rokotuksista juuri on tullut tutuillekin runsaasti. Se ei ole ehkä, vaan varma havainto meillä heti kun rokotukset alkoivat. Ennen niin terveinä eläneet.

  • zawu zaarunen
   zawu zaarunen

   Ottihan ne jo kausiflunssaakin ja joka vuos sama. En oo pistämässä mitään myrkkycoctailia itteeni. Eikä toi piikki ees suojaa ja parhaas tapauksessa kuolet siihen piikkiin. Lampaat ne ylpeinä esittää kun ovat myrkkynsä ottaneet...

 • repezoo
  repezoo

  Mut mä haluun vaa istumaan kuppiloihin

 • Jyrki Laurikainen
  Jyrki Laurikainen

  Tälle hallitukselle on tärkeetä että kansa juo kaljaa ja viinaa, tuohan se verotuloja ja on "terveellistä", samat naamat lyttää maidon, juustot, lihan ym. maataloustuotannon kieltolistalle, epäterveellistä, Joku poliitikko sanoi mihin aikuinen maitoa tarvii, samaa vois kysyä, mihin aikuinen viinaa tarvii. Kummasta saa enemmän kivennäisaineita vitamiineja ym. Kummasta tulee maksakirroosia ja muutenkin kansakunta lihoo ja sairastaa. Lopetetaan maidonjuonti, lihansyönti. Poltetaan pilvee, juodaan viinaa, viljellään hamppua, ajetaan polkupyörällä, sähköautolla auringonlaskuun, -30 pakkasta propellisähköä ei tule, 30-50 metriset lavat seisoo tumput suorina, viimeinen vihersuomalainen sammuttaa valot.

 • Sinikka Koskinen
  Sinikka Koskinen

  Miten esim kesän festareilla voitaisiin pitää etäisyydet ja hyvä käsihygienia? Miten ravintolat, yökerhot pubit kuntosalit ym voivat pitää etäisyydet ja hyvän käsihygienian? Niin paljon on ihmisiä, jotka eivät välitä pätkääkään noista em. suosituksista. Kouluissa, päiväkodeissa ym on tartuntoja ja altistuneita .. Annetaanko viruksen levitä mielettömästi. Ulkorajat vuotaa, ja ihmiset osoittavat mieltään kaduilla ja toreilla, eivätkä noudata kokoontumisohjestuksia. Kovin paljon on ihmisiä, jotka eivät edes USKO KORONAN OLEMASSA OLOON, vaan kulkevat kuka missäkin. Hitti, että ketuttaa tällainen jahkaaminen. Oppositio mylvii ja Hallitus on sormi suussa, eikä uskalla tehdä järeitä rajoituksia/ määräyksiä. Sitä vaan toivotaan ja taas toivotaan, Että joskus saamme toisenlaisen maan. Virus jyllää keskellämme, tulee aina uusia variantteja, vaarallisempia, tappavampiakin, kuten koko ajan saa kuulla/ lukea. Rokotukset eivät kenties kaikkiin edes tehoa. Miettikää nyt hyvät herrat ja rouvat siellä Arkadianmäellä mitä oikeasti pitäisi tehdä, jos yleensä on ihmisen hallinnassa kyseisen viruksen tukahduttaminen, ellei se kuitenkin ole poliittinen keksintö, siis koko viruksen olemassa olo. En minä ainakaan halua siihen sairastua, enkä soisi sitä kenellekään. Mitä se merkitsee, jos tartuntaluvut nyt on laskussa, kun ihmiset saavat nyt kulkea kun villivarsat keväisellä laitumella. Eikö tässä pitäisi mennä terveys edellä kuitenkin .....

 • Juuso Hämäläinen
  Juuso Hämäläinen

  Lapset ovat saaneet liikkua koko ajan. Lasten liikunta ei vaadi tiloja eikä seuroja ja valmentajia. Metsissä on tilaa liikkua eikä ole rajoituksia. Ongelma on korvien välissä. Aikuiset eivät tarvitse ryyppy- ja pössyttely festareita. Ajan voi käyttää kaikin tavoin paremmin ja hauskemmin.

 • stereomike111
  stereomike111

  Rokotuspassi on huolestuttava ajatus. Valvontayhteiskunnan mekanismien rakentaminen ei yleisesti ottaen ole hyvä suunta. Tulemme täällä saavuttamaan ennen pitkää kattavan rokotesuojan - rokotteista periaate- ja terveyssyistä kieltäytyviä ei todellisuudessa ole kovin paljon. Ennen kuin kaikilla on ollut mahdollisuus saada rokote, asettaa passi ihmiset eriarvoiseen asemaan. Kun väestötason (ja erityisesti riskiryhmien) immuniteetti on saavutettu, ei passille ole maan sisällä tarvetta. Toivottavasti pikatestit tulevat pian saataville, jotta on helpompi kokoontua vastuullisesti. Rajavalvontaa on syytä pitää yllä niin kauan kun maailmalla kehittyy vaarallisempia virusmuunnoksia. Rajavalvonnan ja maahantulevien testaamisen/karanteenin pettämisestähän maamme epidemiassa on pääosin kysymys. Toivottavasti tulevaisuuden vastaavissa tilanteissa tämä pidetään mielessä, ja uhkat saadaan pidettyä ulkoisina.

 • Game Space
  Game Space

  Se rokotepassi = kontrolli ihmisten elämästä suurille lääkeyhtiöille. Ja ne voitelee politiikkoja jotta passi tulee. Ei liity kenenkään terveyteen. Vain valtaan ja rahaan. Varautukaa orjuuteen paluuseen. 😂😂😂

  • kyostim
   kyostim

   Tämä testi mRna "rokote" on aivan muuta kuin vanhat rokotteet. Tähän voi tulla vaikka riippuvuus kuin narkomaaneilla ikään. Tuskin jää yhteen piikkiin :-)

 • Game Space
  Game Space

  Propagandaa ja kontrollia. Ei kukaan muuta enää näekkään. Tavoite on tuhota maa ja ihmisten terveys. Näin eliitti saa kaiken itelleen. Vihervasemmisto on pitänyt huolta korruptiolla. Ja aina näin ne vasemmistokommarit on toiminut että hyödylliset idiootit on heitetty kun he on hommansa tehnyt.

 • huugo kokemus
  huugo kokemus

  Hjallis olet itsekkin ihan pihalla. Tulisit ulos tuosta korona kusetuksesta. Jeesus katu pölykin tappaa moninkertaisesti enemmän. Kannattaa katsoa levelin uusin jakso jossa mukana erittäin kyseenalaisesti erotettu lääketieteen ammattilainen mikael kivivuori.

  • kyostim
   kyostim

   Just, Hjallis ei yritä ratkaista tilannetta kuten Ano Turtiainen. Jaarittelijoita riittää, mutta ei montaa joilla olisi selkärankaa. Matelijoita kyllä riittää aina

 • Tapio Välikangas
  Tapio Välikangas

  IKävä sanoa muille puolueille, että eristäminen sataa lahopää-persujen laarin. Tiedän kokemuksesta, että aina saavuttuani ulkomailta minulle tuli outoja käisitteitä vastaan suomessa ja monesti se alkoi jo lentokentällä. Huomasin myös omissa lapsissa käsitteiden muuttumista ulkomaan matkojen jälkeen, että joku saatana on taas vaikuttanut niihin. Minun Egybtiläinen kaveri ei myöskään uskonut todeksi sitä miten käytös ihmisten kesken muuttui ulkomailla ja millaisen arvon hän sai ihmisenä. Sitä samaa minulta kysyi yksi Thaimaalainen tyttö, että miksi suomalaiset on niin pahoja suomessa, mutta eivät täällä. Vastasin, että pahat ihmiset jää suomeen ja jumala ei halua heidän levittävän pahuutta myöskään. Tullessamme kerran herra Henriksonin kanssa aasiasta hän sanoi koneen laskeuduttua Helsinki vantaalle, että kovin se näyttää pieneltä tämä Helsinki. Muistan elävästi, kun aikoinani lähestyimme Bangkokia pitkän pomppulennon jälkeen... Kun alkoi näkyä valoja alapuolella, että nyt on isompi paikka ja se valomeri alapuolella, niin tuli tippa silmään, että viimeinkin ... ei sen vuoksi, että matka oli pitkä, vaan sen vuoksi että olin viimeinkin päässyt taas pois suomesta kotiin Aasiaan. Tämä sama Herra Henrikson sanoi myös... oliko Kiinan kentällä, kun vastapuolelta lähti kone Singaporeen ja toinen Helsinkiin, että olisi kiva olla tuossa toisessa jonossa.No se tarttuu täällä. Minullehan ja monelle muulle se on helvetti elää suomessa, koska meillä on kaikki se tieto muusta maailmasta. Monet persut on vain puolustamassa omaa maailmaansa ja sitä tekevät myös muut saamattomat oman egonsa ja maailmansa suhteen. Tiedän, että monelle ulosotto pojalle se ei ole mahdollista ja tuntuu mahdottomalta elää ilman sosiaalihuolto. Sitten on tietenkin kaikki pelot mitä siellä on luotu, ihan lentopeloista alkaen. Itselläni kävi tuuri elämässä ja pääsin sellaisiin asemiin, että näin ja opin ja tein elämästäni sellaisen, kuin halusin. Todellisuudessa minä lopetin TV:n katselun jo 30 vuotta sitten ja tupakanpolton yli 20 vuotta sitten. Käytin rahaa toisella tavalla ja todella ostin matkoja ostin paljon lentoja... Ja Tein myös businestä ja säästin ja säästin. Eli se miksi kerroin näin, niin perustelen sen asian, että Corona rajoitukset menevät lahopää persujen laariin muilta puolueilta ja moni ihminen alkaa omaksua järjenvastaisia asioita suljetuissa yhteiskunnissa, kuten kävi Neuvostoliitossa. Ihmiset myös vaipuvat sellaiseen sanotaanko "apaattiseen" tilaan ja eivät löydä ulospääsyä ja saavat sellaisen putkikatseen ja putkiajattelun omaan elämäänsä. Eli persuilua ilman syvempää tarkastelua olevia ajatuksia. Sehän näkyy ihan selvänä propagandana heidän teemoissa.... Miksi äänestät heitä ? Ei Persut ole vastannet mihinkään kysymykseen ratkaisua, vaan välttelevät sitä... samat virkamiehet ne on töissä siellä nytkin mitä Heidän Johtaja Jussi Halla-aho tarkotti käyttää asioiden ratkaisuun, kun he ovat hallituksessa. Se Tärkein asia Teidän elämässä on juuri EU ja sen tuoma toivo Teille, että Tekin jonain päivänä eläisitte vapaina ja tasa-arvoisina ihmisinä. Silloin, kun sinulla on vapaus päättää sinun ja lastesi elämästä vapaasti ja voit tukea lapsiasi menestymään elämässä. Te kaikki Tiedätte, että tulevaisuus ei ole menemistä kivikauteen tai junttilaan ... tai nationalismiin. Se on varmasti kaikkien Teidän mielestä selkeää, että se on kansainvälisyys ja like-elämän sulautuminen koko maailman laajuiseksi yhteisöksi. Ei tietotekniikka tule tuomaan mitään natiolismia, vaan sen merkitys tulee vähenemään ihan loogisesti. Kansainvälinen muoti ja liike-elämän kilpailut tulevat merkitsemään paljon elämässä ja tämä nykyhetki on murrosaikaa. Ei persu-lahopäitä tulevaisuudessa ole. Ne on niitä luusereita, jotka on jäänyt kaiken opin ja osaamisen ulkopuolelle. Nyt ollaan luomassa digitaalista valuuttaa ja monet Bitcoinit ja muut vastaavat nousevat hallitsemaan maailman ja ihmisten talouksia. Älkää edes kuvtelko, että Britannian talous ja teollisuus ei jää jälkeen. Se jää jälkeen, joka hetki, kun muu maailman teollisuus ja tiede kehittää uusia järjestelmiä ja myynti medotioita. Euroopan unionilla on tärkeä rooli ei suomen valtion, vaan suomessa olevien yritysten ja omaisuuden ja sen kehtittämisen suhteen.. Yksi todellinen askel on oikeasti ja konkreettisesti Tallinna tunneli ja ilman sitä suomessa olevien yritysten mahdollisuus pärjätä on, vain rajallista ... Baltian maat on tässä suhteessa paremmassa roolissa. Kiellätte tai ette. Olen sanout, että ehdottomasti olisi avattava kaikki mahdollinen potentiaali, joka tarkoittaisi kuljetusten suhteen radan avaamista Sallasta - Pietari Muurmannin radalle.. matka joku alle 100 km. Kolarista käsivarttapitkin Norjaan ja Tromsaan. Ne on niitä asiota mitä joku valtion hallitus voisi konkreettisesti tehdä. Miksei kukaan poliittinen jätkä huuda, että minä Teen Tallinna-tunnelin annan " Angry Birdsin " rakentaa rata. Mikä siinä on vaikeaa ? ( Siinä on vaikeaa Helsingin pormestari ehdokkuus ) Tuossa tuli mieleen siitä, että onko Halla aho evoluution vain kehityksen tulos... Eli Siellä Halla-ahon porukoissa, jotka ei usko jumalaan, niin onko Halla-aho ollut mato ? Mato on kait se muoto merestä kuivalle maalle ? Toisaalta itse luotuna ja uskovaisena sain taas tänään siunauksia, en kerro mitä, mutta todella hienoja juttuja kohdalleni, kyllä Jumala minusta huolta pitää tuli taas päivitettyä. Huomasin myös. tuosta evoluutio ajattelusta, että raamattu on aika vanha kirja ja kait matojenkin mukaan aika vanhaa teksitä...about yli 3000 vuotta,,Wau. Siinä on aikajanaa jo kerrakseen, Mutta silloinhan raamattu itse todistaa itsestään, että oli suuri tulva ja kaikki menneet sodat ja kuninkaat. Eli sen ajan viisaat ja oppineet olisi huomanneet virheen luomisesta ja sanoneet, että Hei tuo jätkähän matelee... eikö niin ja sanoneet Hei Mooses, sä et puhise totta... Sama olisi kait käynyt koraannkin sivuilla, koska omivat vanhat profeetat. ! Kun tämän tajuaa, niin pitää olla aika vajakki, joka väittää luomista vastaan... Toki Raamattussa Jeesus sanoo, että ne on eri isästä ja panettelevat. Tämä ihan sen vuoksi, että tunnistaa oman isänsä. Mooses oli kansanjohtaja ja hän valitsi viisaita ja Jumalaa pelkääviä miehiä apulaisikseen. Mutta ei Israelilaisillakaan, vaikka ovat Jumalan pyhä kansa ole oikeutta erotella ja vähätellä muita ihmisiä ihonvärin mukaan. Muistakaa, että Te olitte itse pakolaisina Egybtissä. Jumala kuuli heidän tuskansa ja voi sinua persu jos vahingoitat näitä sydämmelläsi tai teoillasi, niin siinä saatta tulla kurjuutta kurjuuden päälle. Toisaalta tuli tuossa mieleen vielä, että kurja persu ei edes päästetä Kela rahalla asumaan eläkkeellä ulkomaille ja nauttimaan rahalle vastiketta olevalle elämälle, vaikka Aasiassa. Teidät kurjat on sidottu suomeen hyväksikäytettäviksi. Aikoinaan yksi tuttu piti suurenkin shown tästä 6 kk säännöstä. Otti yhteyttä, jopa miniisteriin joka sanoi myös, että se on ihmisoikeusloukkaus hänen mukaansa. Sain juuri super dealin hienoon asuntoon kaksioon hintaa 120 euroa kuukaudessa ja Tein pitkän sopparin ja olen tyytyväinen. Toki rakennan myös itselleni omaa taloa ja sittenhän se asuminen on ilmaista. Toki tarkoitus on ostaa vielä sijoitusasunoja ja laittaa niitä vuokralle täällä aasiassa ja saada eläketuloon vähän lisää. Ruoka ja eläminen täällä on noin 1/10 osa mitä eläminen suomessa maksaa. Pattayalla ja monessa paikassa Aasiaa myös Filippiineillä voi asua noin 100 - 150 euroa kuussa ja nauttia hyvästä elintasosta. Eihän Hjallis kukaan ikinä kuuna päivänä jää eläkkeelle ja maksa Helsinkiin yli tuhannen euron vuokria... Maksaisitko sinä ?? Tallinnatunneli toki tuo sitten laskupainetta vuokriin, kun omavaraiset muuttaa Tallinnan puolelle asumaan. Mutta, kyllä ne rikkaat on palmun alla ja Jäät kuuluu lasiin.

 • Anne Löytönen
  Anne Löytönen

  Menee pelletouhuksi! Hallitus vaihdettava. Ei tule kuin sutta!

 • Marko Kivelä
  Marko Kivelä

  Mää tunnen paljon ihmisiä jotka käy sosiaalisoitumassa lähikuppilassa esimerkiksi kahvilla ja se on niille todella tärkiä päivittäinen kokoontuminen.. yks oli karanteenissa 2 viikkoa ja kutsu sitä eristysselliksi ja meinas tulla hulluksi kun ei nähny ketään kaveria..

 • 卐Uusnatsi 卐
  卐Uusnatsi 卐

  Asiallista sisältöä!

 • v k
  v k

  Mut Hjalliksen editing skills on hyvät.

 • Olli Markkanen
  Olli Markkanen

  Ravintolat on tärkeitä sosiaalisia kohtaamispaikkoja ja kaikista tartunnoista joku noin 5% on baareihin johdettuja. Ravintolat auki, älkää tappako yrittäjyyttä! Ja älkää kuunnelko typeriä THL:än hatusta vedettyjä pilipalilukuja. Nyt Hjallis kysytään uskottavuutta sun puolueelta.

 • Markku Ojala
  Markku Ojala

  Unohtakaa vihervassaripuolueet...Ens viikolla puoliväliriihi ja siinä ratkaistaan Suomen tulevaisuus.. toivottavasti menee hallitus nurin.

 • Kalle Jotoksella
  Kalle Jotoksella

  Kukaan ei liene kieltänyt lapsia liikkumasta, vaikka järjestetty .liikunta onkin suljettuna. Lienee Harry itsekin kiipeillyt puissa ja juossut metsissä. Järjestetyissä harrastuissa o ongelmana 1. raskas hengitys, 2. suojaetäisyyksien puute, 3. kontaktilajeissa on vielä erityisesti kohonnut tartuntariski.

 • Juho Pere
  Juho Pere

  Nyt oli terävää ja tiukkaa asiaa👍. Mää oon vast 15v.jäppine ja kiinnostunu sun kautta politiikasta. Ja tää käy mullekki järjeen.

 • Mahku Malapotas
  Mahku Malapotas

  Kaljaa koneeseen Rai rai rai ja hamppu lailliseksi. Kansalaispalkka mulle kuuluu !

 • Fredegod 7666
  Fredegod 7666

  Kulttuuriväki äänestää sokeasti aina vihervasemmistoa, se on niin "cool", ei siinä muusta ole kyse. Jopa Hynysen kaltainen entinen äijäilijä kuuluu tuohon vihervasemmistoon tai heidän myötäilijöihin, onhan siellä A.W. Yrjänät ja muut, hänkin haluaa näin olla uskottava taiteilija. Noissa piireissä ollaan niin laumasieluisia, että punavihreää linjaa pidetään ihan vain, koska se kuuluu siihen. Eri näkemyksiä ei tuoda ilmi, vaikka niitä olisikin.

 • Timppaaa
  Timppaaa

  Tämmösiä ukkoja sinne päättämään asioista ja teinit pois sieltä!

 • jekku92
  jekku92

  Ja otetaa huomioo et alainen se thl:kin on. Et onko tää valtio enää ollenkaa Suomalaisten hallussa...

 • jekku92
  jekku92

  Kyl se o fakta et joko hallitus haluaa tätä ja lopputuloksen, tai sit ei osaa hommiaan yhtään

 • Tempires
  Tempires

  0:05 Ei sinun tarvitse eikä mielestäni tule äänestää sitä mistä arvelet hyötyväsi eniten vaan sen perusteella mikä sopii parhaiten arvoillesi ja miten asioita pitäisi mielestäsi hoitaa. Oman edun tavoittelu tekee vain väärinkäytöksi ja suojatyöpaikkoja, joita politiikkaakin vaivaa

 • Jaska8000
  Jaska8000

  Krista ja lippuviinapullo oli kiva lisä muuten kuivahkon asialliseen videoon.

 • StindeVinTheDude
  StindeVinTheDude

  On tää korona aika huuhaata mutta ois ollu kiva nähä ja kuulla ku valtio EI varottais tai tekis mitään asialle niin tääl ois kaikki salaliittoteoreetikot huutamas kuinka valtio koittaa sairastuttaa ja tappaa kansan tai siis köyhät....

  • kyostim
   kyostim

   @Zimba Cattius Totta, m/s Estonia, miten on? Kyllä nälvittiin meitä kun kerroimme ettei keulavisiiri upottanut alusta. Mitä suurempi valhe, sitä paremmin puree kansaan massamedian avulla. Kyllä rokotepasseille ja seurantalaitteillekin naurettiin. Nyt niitä Israelissa on jo koekäytössä. Jalka/käsipantoja seurantaan älypuhelinten kanssa.

  • Zimba Cattius
   Zimba Cattius

   missä on salaliittoteoriitikoita? Kummasti nyt nämä ns salaliittoteoriat käyny toteen ja rokotepassikin totta mistä puhuttu aikoja sitten.

 • Vilenia
  Vilenia

  Täyttä asiaa

 • PENA
  PENA

  Vihervasemmisto suosi ennen vasemmistolaista kulttuuria. Nyt vihervasemmistolaiset eivät tue enää kulttuuria.

 • T T
  T T

  Liikkua voi ulkona niin paljon kuin haluaa! Eikä maksa mitään. Kotonakin voi ryypätä niin paljon kuin haluaa, mutta se on yksinkertaisesti vain tyhmää tekipä sitä missä tahansa.

  • Ville Speed
   Ville Speed

   @Iiva69 olipa nolla tason kommentointia. Haluaisin muistuttaa että äänioikeus on kaikilla. Harmi että se sinua tuntuu harmittavan

  • Iiva69
   Iiva69

   Kyse ei nyt ole siitä että näitä aktiviteetteja voi harrastaa muualla. Voi vitsi, ethän äänestä kun et kerran ymmärrä yksinkertaista keskustelua?

  • Ville Speed
   Ville Speed

   Kaljaa voi kitata kans ulkona jos on ihan pakko.. Nyt kun on kelitkin lämmenneet. Vuosi koronaa eikä hallitus tunnu saavan mitään aikaan. Täysin absurdia ajatella että voitaisiin juhannukseksi miettiä jotain exittiä, kun maahantuloa ja matkustamista ei valvota.

 • Jouni Keravalla
  Jouni Keravalla

  selvää puhetta niinkuin asiat on .

 • Larsson Aksu
  Larsson Aksu

  Sä oot yhtä pihalla kuin Jethro etkä ole mitään saanut aikaiseksi eduskunnassa jonkun pelle nyt liikkeen kautta. Ei voi kun nauraa.

 • otto
  otto

  kaikki vapautetaan viikko/kaksi ennen vaaleja äänestäjien toivossa. kansa ryntää iloisena äänestämään, mukamas onnistunutta koronapolitiikkaa. ja vapautumista kahleista.

  • kyostim
   kyostim

   Syksyksi on suunniteltu jo uusi aalto. Ihmiset on alistettu ja tyrannit eivät luovuta kun alkuun on päästy. Turha toivoa mitään vapautta tulevaksi.

 • scanjett
  scanjett

  itse en ainakaan keksi mitään toimivaa ratkaisua miten kuntosalit pystyisi avata. Maskia ei voi pitää kun happi loppuu ja laitteet pitäisi desinfioida joka käyttäjän jälkeen. Pystyy sitä liikuntaa harrastaa muuallakin kuin kuntosaleilla.

 • Jari Kinnunen
  Jari Kinnunen

  Italia oli ensimmäisiä tautipesiä. Syy oli niden ylikorokstettu yhteisöllisyys. Vaikeuksien tullessa kokoonnutaan, halitaan ja pussataan pyhäinkuviakin. Monta sukupolvea asuu yhdessä. Mitähän vielä puuttuisi pöpön toivelistalta? Täällä mennään kapakkaan ja jotkut salille ja yleisötapahtumathan viimmeistään ne huolet poistaa. Luetaan mantraa: " Covid kuolleiden mediaani on 82 v".

 • Tim Whale
  Tim Whale

  Vis á vis the vaccine passport issue that the Pony Club Government and Kokoomus are pushing, which is an individual Digital ID, Fuhrer Shwab and his WEF's ambition is to have the people also involved in csrbon points system. Such a system requires an individual digial ID that would automatically add carbon points each time individuals travel by car, plane, etc. When enough points are triggered then a charge would be automatically made to one through their individual digital ID. Successive governments have been toying with the idea of charging people for each kilometre they travel using, e.g. ones phone that can detect what measure of transport is using. The Vaccine Passport is the ideal "Trojan Horse" for this?

 • Jorma Turtinen
  Jorma Turtinen

  Vaalit lähestyy, ja sitä myöten Hjalliksen ahdistus sekä silmäpussit kasvaa. Koska Liike nytin pluffaaminen loppuu.

  • Vilenia
   Vilenia

   Öö ok

 • virtuoosi
  virtuoosi

  baarit kii ja kaikki muu auki plz

 • Mikael Peltonen
  Mikael Peltonen

  Kulttuuri- ja tapahtuma-alalla on paljon pienyrittäjiä, älykkäitä ja luovia ihmisiä. Sopisivat hyvin Liikkeelle.

 • Heta Tammi
  Heta Tammi

  Siis ei tässä nyt muuta kun että jostain hyvin kyseenalaisesta syystä halutaan kaikki rokottaa... Sairasta

  • Krister Emet
   Krister Emet

   Raha se pyörittää rokotevalmistajia.Ihmisen terveydellä ei väliä.

  • Krister Emet
   Krister Emet

   Kannattaa muistaa,että rokoteyhtiöt ei ota mitään vastuuta,jos rokotteesta sairastuu eli on ihmisen omassa harkinnassa,jos kuolee rokon sivuvaikutukseen.Rokotevalmistajat ei korvaa jos sairastuu vakavasti rokottteesta.Jokin kumma pakkomielle on tullut coronarokotuksesta.

 • SahkoMasinisti
  SahkoMasinisti

  Niin kannattaa äänestää oikeistoa kun niillä on yhteinen arvopojha kuten Ano Turtiaisella ja Hjallis Harkimolla. Eikös nää molemmat ole sitä oikeaa oikeistoa. Toinen asia joka yhdistää näitä herroja on se, ettei kumpikaan ole saanut eduskunnassa yhtään mitään aikaan. Joten LÄHTEKÄÄ EDUSKUNNASTA ja jättäkää homma niille joita se eduskuntatyö oikeasti kiinnostaa.

 • Helena Vitikainen
  Helena Vitikainen

  No ei helvetissä mitään rokotepassia maan rajojen sisälle Että rokotepassin varjolla pakotetaan ottamaan kokeellinen piikki mistä ei vielä tiedetä tarpeeksi. Natsisaksan meininki , mitä sanoo Nurnbergin sääntö ?

  • kyostim
   kyostim

   Rokotepassi? Sitten pääsevät passin haltijat levittämään tautejaan vapaasti ympäri maailmaa!! Tämä haisee kuin vanha kalatehdas tämä koronaplandemia.

 • Pentti Immonen
  Pentti Immonen

  Ja Saarikko puhuu nyt turpeen alasajosta , käsittääkseni Kepu ollut päättämässä asiasta. Ei ensimmäinen asia jota Hallitus päättää ilman että lasketaan mietitään seurauksista.

 • Sa Sanna Vaan
  Sa Sanna Vaan

  Sä oot paras! 👍💪

 • Vesa Leskinen
  Vesa Leskinen

  Kun sie Hjallis kaikesta tunnut kaiken tietävän. Niin kerroppa joskus edes yksi asia jonka olet saanut aikaan ollessasi kansanedustaja. Moittia sie osaaat ja haukkua toisia, mutta saatkos sie mitään aikaan? Edes yksi asia, yksi Hjallis.

  • Jungletraveler00 12
   Jungletraveler00 12

   Miten oppositiosta voi saada asioita aikaan kun ohjakset ja resurssit on hallituksella?

  • Kari Ihalainen
   Kari Ihalainen

   Valtiokonttorin valtiovelka oli v. 2019 106, 368 mrd euroa. Vuonna 2020 124, 833 mrd euroa ja suunta näyttäisi jatkuvan kasvavana. Ansaitseeko velkarahalla näennäistä hyvinvointia tuottava valttio "tittelin" hyvinvointivaltio? Kun J.O.Kutoinen ja T.A.Vallinen kohentavat velkarahalla kotitalouksiensa katu-uskottavuutta, hankkimalla kaikkea kivaa ja jopa tarpeellista osamaksulla, niin aikanaan hankinnat lankeavat maksettaviksi. Kun fyffeä ei ole, niin vouti hakee satatuumaisen 8k jättiruudun pois ja Suomen Asiakastieto Oy "ilmoittaa" kelpo kansalaisten menettäneen luottokelpoisuutensa. Tästä(kö) on kysymys? Jk. V. 2019 valtiovelan korkokulut olivat 1,2 mrd euroa.

 • Seppo Tuhkanen
  Seppo Tuhkanen

  Olen tehnyt töitä yli 40 vuotta Ja koskaan Ei ole tarvinnut käydä kuntosalilla Olen harrastanut liikuntaa tosi paljon elämäni aikana tää kuntosali juttu on nykyään jonkunlaista Huuhaa hommaa Kyllä ihmisen paras Liikkuminen on ihan normaali lenkkeily kesämökillä puiden hakkaaminen ja puiden latominen pinoon talvella lumityöt👍😳🇫🇮🏃‍♂️

  • Shungarui
   Shungarui

   Liikuntamuotoja on toki paljon. Peruskunnon kannalta riittää tavallinen mainitsemasi liikunta. Kilpaurheilun kannalta nämä rajoitteet ovat kuitenkin olleet melko haitallisia. Varsinkin jos puhutaan huipputasosta, jossa erot ovat marginaalisia. Siinä jos tulee liikaa taukoa tai treenien laatu heikkenee niin putoaa nopeasti kärkikastista. Sinne takaisin kapuaminen on taas vuosien ankaran treenin takana.

 • Janssoni
  Janssoni

  No ei helvetissä mitään rokotuspasseja!

 • Jukka Holopainen
  Jukka Holopainen

  Hjalliksen oma propaganda kanava,jätkä heiluttelee käsiään vaan mutta koskaan ei sano miten asiat sitten korjattais..koskaan ei muka hallitus tee mitään oikein??

 • Jari Kinnunen
  Jari Kinnunen

  Koettakaa nyt uskoa. Tauti leviää suorissa tai epäsuorissa kontakteissa. Paras keino välttää kontakteja, on muuttaa tapojaan niin ettei tekemiset vaadi niitä. Itse käyn vain kolmasti kuukaudessa kaupassa. Jokainen kontakti (myös ne mieluisimmat) on potentiaalinen tappaja. Minulla on pari riskitekijää kuolla tuohon. Mieluummin kivuttomammin, kiitos

  • Jari Kinnunen
   Jari Kinnunen

   @Zimba Cattius Ympäri maailmaa on kuollut nuoria ja terveitä ihmisiä jotka jopa tahallaan on hankkineet tuon taudin näyttääkseen se pelkäksi flunssaksi.

  • Zimba Cattius
   Zimba Cattius

   eli pelkäät koko elämäsi ajan flunssaa ja muita bakteereita. Kannattaiskohan alkaa vähitelleen hommata se elämä ja hankkia kavereita jne.

 • Bahcoboy
  Bahcoboy

  Itsekkin, jos menisin ravintolaan syömään, tapahtuisi se illalla 19-20 aikaan. #Plandemic

  • yuoop noke
   yuoop noke

   omavaraiset muuttaa Tallinnan puolelle asumaan. Mutta, kyllä ne rikkaat on palmun alla ja Jäät kuuluu lasiin.

 • Ari Rönnberg
  Ari Rönnberg

  Vuosi sitten ois pitänyt tehdä rajoille kaikkiin paikkoihin pakko testaus

 • Jaska Jokunen
  Jaska Jokunen

  Elkää nyt hemmetissä menkö uskomaan kepun propagandaa. Ei ne ole lähössä minnekkään hallituksesta vaikka taivaalta sataisi sammakoita. Kepu yrittää epätoivoisesti tilkitä vuotoaan perussuomalisiin spekuloimalla hallituksesta lähdöllä. Äänestäjiä yritetään vaan naruttaa tällä vaalien alla. Älkää menkö halpaan.

 • Viktor Atamaani
  Viktor Atamaani

  Hjallis on viimeisen päälle rokote- ja maskimyönteinen mutta vastakkain vain hallituksen kanssa.

 • Kai Tarvainen
  Kai Tarvainen

  Kyllähän sen tiesiettei ne niitä lasten liikuntapaikkoja ekaksi avaa!! Eihän tämä hallitus pidä kiinni mistään mitä lupaa!!!

  • Joona
   Joona

   ei oo viimiseen 8vuoteen mitä itse muistan

 • angelofdeath
  angelofdeath

  Koska sekoilemaan ano Turtiainen kanssa

 • Benny Guardian
  Benny Guardian

  Kattokaa tubesta: monopoly follow the money! Kaikki nää politiikot on pihalla.

 • Insec†us Finnicus
  Insec†us Finnicus

  Järki video Hjallis, hallitus ollut jo pitkään ulkona kuin lumiukko!

 • Jani Ovaskainen
  Jani Ovaskainen

  Hallitus voisi jo erota eivät mitään muuta tee kun sähläävät jne...

 • Krisuleija
  Krisuleija

  Eriarvoistaako rokotuspassi ihmisiä, koska kaikki ihmiset eivät aio ottaa rokotetta? Miten on tasa-arvolaita tässä asiassa? Muuten olen samaa mieltä että hallitus on pihalla kuin lumiukko⛄

  • Esa
   Esa

   Eriarvoistaa toki, en toisaalta näe miten se on olennaista tässä keskustelussa. Rokotteen ottaminen on yhteiskunnalle hyödyllistä, ja on hyvä laittaa jokin kannuste ihmisille, että pääsee sitten vaikka festareille kun on ottanut rokotteen. Tällä saadaan korona kitkettyä helpommin, jolloin eriarvoistuminen poistuu lopulta pelistä kun koronasta ei tarvitse vauhkota ja huolehtia samalla tavalla kuin nyt.

  • stereomike111
   stereomike111

   @Onni Ruusunen totta, ne jotka eivät voi ottaa ovat selvästi heikommassa asemassa, sen takia laaja rokotekattavuus laumasuojan saavuttamiseksi on niin tärkeää

  • Onni Ruusunen
   Onni Ruusunen

   kyllä. Ihmiset jotka eivät ota rokotteita myöhemminkään tai siis eivät aio ottaakkaan eivät ole tasa-arvoisia ihmisiä

 • Halla-ahon Jussi
  Halla-ahon Jussi

  Millon otat nyrkkeilymatsin jurrissa Tommi Korpelan kanssa?

  • gioyu comi
   gioyu comi

   eläminen suomessa maksaa. Pattayalla ja monessa paikassa Aasiaa myös Filippiineillä voi asua noin 100 - 150 euroa kuussa ja nauttia hyvästä elintasosta. Eihän Hjallis

 • Kalanen 800
  Kalanen 800

  Hyvä kiteytys loppuun! Kiitos Hjallis

 • T T
  T T

  Liike Nyt voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Valitettava fakta on, ettei teitä näy missään julkisessa depaatissa saatika somessa. Koittakaa tehdä jotain tuolle teidän markkinoinnille, niin ette olisi haman tappiin yhden miehen puolue.

  • T T
   T T

   @Tuomas Totta, unohdin Jungerin. Hienoa, nyt meillä on kolmen henkilön puolue

  • Tuomas
   Tuomas

   @T T Jungner on nyttiläinen ja sillä on yli 100 tuhatta twitter seuraajaa

  • T T
   T T

   @Halla-ahon Jussi Lähinnä todistaa mun pointin. Eihän Nyttiläisiä näy koskaan esim missään twitterkeskusteluissa. Ei se riitä että siellä on kokoajan joko Jetro tai itse nokkamies esillä.

  • Halla-ahon Jussi
   Halla-ahon Jussi

   Kyllähän ne somessa tekee parhaansa kuten tää Hjalliksen kanavaki mut aika uus puolue eikä kummonen kannatus ni ei ihme ettei samanlaista näkyvyyttä ku jollai perinteisellä puolueella

 • karvisen jugi
  karvisen jugi

  Nyt hjallis sinä vaan vingut,veikkaan että jos sinä olisit hallituksen suuri johtaja oltaisiin enemmän purjeissa kuin nykyinen sm-liiga...eli lopeta ja ala hommii perkele

 • MrTampon
  MrTampon

  Pallo on täysin keskustalla. Se on asia mikä pitää tätä farssihallitusta kasassa. Vihervasemmisto elää täysin omassa todellisuudessaan ja Marinin hallituksen kokemattomuus on kirsikka kakun päällä. Mitä kauemmin tämä hallitus on vallassa, sitä huonommaksi asiat menee. En kadehdi yhtään sitä hallitusta, joka joutuu alkaa korjaamaan tämän porukan sotkuja.

  • Mr
   Mr

   Niin mariniahan on hehkutettu koska hän on nuori ja nainen. Näillä asioilla ei pitäisi olla mitään merkitystä suuntaan jos toiseen jos olisi pätevä tehtävään. Kaikkein törkeintä on silti puhua että KANSA valitsi marinin sillä näinhän ei todellisuudessa ole. Rinnehän SDP:n hilas kärkeen lupaamalla eläkeläisille ilmaista rahaa mitä sitten vaalien jälkeen ylläri ylläri ei tullutkaan ja sitten rinne väistyi ja Marin tuli valtaan ilman mitään kansan valintaa vaikka näin sitä yritetään nykyään hehkuttaa :D

  • Markku Ojala
   Markku Ojala

   Täysin samaa mieltä. Sanna Marin kokemus ei vaan riitä ja johtajuus..Menee muiden taakse hyvin helposti.. Toivottavasti tulis virkamieshallitus.

 • Ari Rämö
  Ari Rämö

  Kyse on talouden alasajosta eikä mistään muusta ! Pitäähän keskiluokka nitistää että jäljelle jää muutama super rikas ja paljon helposti ohjailtavia köyhiä.

  • abbsnn cose
   abbsnn cose

   eläminen suomessa maksaa. Pattayalla ja monessa paikassa Aasiaa myös Filippiineillä voi asua noin 100 - 150 euroa kuussa ja nauttia hyvästä elintasosta. Eihän Hjallis

 • Leo Virtanen
  Leo Virtanen

  Aika rajoittunut ajattelutapa jos liikkumiseen tarvitaan kuntosali.

  • jamtuisku
   jamtuisku

   @Freyas toki ymmärrän pointtisi, mutta yhtälailla voit sovittaa kuntoutumis ohjelmaa itse tai toisen avulla. Kotitarpeistakin tai ostaa jostakin uudet tai vanhat painot sunmuut tarpeet, jos tarve ja kiinostus on kohdallaan. Tohon lihaskuntoon keksii ja löytää netistäkin ohjeita, jos itse ei keksi. On ulkosalejakin ja paljon mahdollisuuksia. Nyt on hyvä ollut harjoittaa kestävyyttä, jos on harjoittanut aikaisemmin maksimi voimaa. Jos painoista puute niin improvisoi. Mene vaikka ulos ja sopivia kiviä tai puita nostelee, jos ei muuta keksi.💪🪨🪵 Tärkeintä on että tekee eikä, valehtele itselle tekemällä tekosyitä.❤️

  • Freyas
   Freyas

   No kuntosaleja tarvitaan erityisesti kahdesta syystä. Lihaskunnon ylläpito ja kuntoutuminen erilaisista tuki ja liikuntaelin vammoista. Jos sulla on kuntoutuminen kesken niin pitäs päästä salille. Kuntoutuminen on pitkä prosessi.

  • jamtuisku
   jamtuisku

   Niinmpä ja hyvä kunto lähtee aluksi paljolti ruokavaliosta. Että kalja ei paljoo kuntoa kohota ihan tiedoks. Oma päätös onko kunnossa vai ei! Toki ulkoliikuntamahdollisuuksia pitäisi mielestäni joidenkin tahojen ehkä kaupunkien tuoda liikuntamahdollisuuksia tietoisuuteene enemmän, koska ihmiset tuntuvat unohtavan kaiken muun, kun sanotaan että yksi liikkumismahdollisuus on kiinni.

 • Mr Yrjö Lautanen
  Mr Yrjö Lautanen

  Muistakaa pelätä !!!! Maskit naamalle ja uutisiin uskomaan.

  • kyostim
   kyostim

   Eivät lehdet tohdi uutisoida Venäjän tilannetta. Online Pietari näyttää, että kansa ei käytä maskeja, käy teatterissa ja kapakat auki. Virossa harmitellaan nyt etteivät ole enää Venäjän vallan alla, menisi paljon paremmin. Nyt on kansaa jaettu kahtia näillä maskipakoilla ja rajoituksilla. Olisi tullut vähemmän vahinkoakin Sputnikilla.

  • Ari Rämö
   Ari Rämö

   Jep ! Suurin osa kansasta kulkee kakat housuissa.

 • matkailija1
  matkailija1

  Kuntosalit on narsisteja varten luonto on liikkujia varten!!!

  • Onni Ruusunen
   Onni Ruusunen

   ehkä tyhmin kommentti jonka olen ikinä kuullut

 • Jani Saarelainen
  Jani Saarelainen

  Nyt ois hjallun hyvä palkata joku tekee animaatiot ku alkanu ilmestyy jotain paint viritelmiä pyörii ruudulla. :)

  • Jaska8000
   Jaska8000

   Mutta ideahan tuossa oli hauska. Krista Kiuru ja lippuviinapullo, vihjaamatta sen enempää.

 • marina muhonen
  marina muhonen

  Hallitus tuhoa Suomea, siellä istuu viholliset. Ainoa heidän asia, joka paikasta kerätä ja repiä rahaa, omien taskuihin ja häipyä Suomesta. Heitä ei kiinnosta Suomeen,. meidän ja meidän lapsien tulevaisuus. Hjallis,. mitä, muuten, kuuluu autoilijoiden adressille? Onko loppumassa autoilijoiden ryöstäminen tai, todennäköisesti, se on tyhmä kysymys?

 • Chihuahua girls Pupa and Luma
  Chihuahua girls Pupa and Luma

  No shit sherlock!

 • TJ
  TJ

  Hjallis on uusi Väyrynen??? Nuoret.... Lukekaa paavo väyrysestä😉

 • Santeri
  Santeri

  Loistava video taas jälleen kerran!

 • Ilpo Kokkinen
  Ilpo Kokkinen

  Tyttökerholla on omat visiot,kokemattomuus näkyy ja ennenkaikkea kuuluu!

 • Nikke M
  Nikke M

  Muistakaa. Korona leviää vain kuntosaleissa eikä täyteen pakatuissa hypermarketeissa.

  • Ari Rämö
   Ari Rämö

   Ja on syytä muista että tietää mitä kello on !

  • Mr Anderson
   Mr Anderson

   Yhtä pelleilyä. Ollaanko siellä salissa pienessä tilassa vierekkäin tiskillä

  • Jarr385
   Jarr385

   Kuntosalilla sauttaapi olla toi hengitys tiheys hieman suurempi ku siel marketissa näin ollen pisaroita tulee enempi. Vai ootko monesti hengästyny kaupassa käydessäs?

  • eetplayss
   eetplayss

   Eikä kauppakeskuksissa tai baareissa

 • Suomi Videot
  Suomi Videot

  Miten mä lähen ravintolaan kun pääsen 16.30 duunista? Kiitos hallitus.

  • Joni Malmivuori
   Joni Malmivuori

   Näimpä, oishan tuo esimerkiksi ollu viisaampaa avata vaikka silloin 16.30 ja sulkea yöllä, mut tää on läpimätä valtio jo lähitulevaisuudessa. Mun mielipide on se että hameliiga pois päätösvallasta.

  • Kari Ihalainen
   Kari Ihalainen

   @Jan C Miten on mahdollista, että valtio toimii kansalaisiaan vastaan noin? Jos alkoholihaittojen korjaaminen maksaa enemmän, kuin alkoholista saadut verotuotot, niin suosittelen kansainvälisiä luottolaitoksia asettamaan moinen valtio selvitys tilaan. Otitko huomioon sen, että alkoholijuomien valmistus tuottaa myöskin verotuloja. Entä alkoholijuomien rahtaus juottoloihin. Arvioin, että rekkaralli on melkoinen, kun juottoloiden hyllyt on täytetty viinaksilla ja onhan Alkolla monopoliasema vielä myydä "Perjantaipullo" omista liikkeistään, tai ainakin vuokratiloista. Koko savotta, koko ketjun henkilökunnat huomioiden on melkoinen rahasampo verotuottojen suhteen, joten en ihan tällä istumalla usko, että "haittojen korjaaminen" maksaa enemmän, kuin kokonaistuotot verottajan kirstuun.

  • Mr
   Mr

   @markos478 ihminen pärjää myös vallan hyvin monia muitakin asioita mitä todennäköisesti sinäkin käytät/teet. Me pärjättäisiin täällä todella hyvin jos tuo raja-asia olisi kunnossa ja olisi ollut sitä jo vuoden ajan. Mutta jotenkin meillä on kova hinku ottaa sitä virusta tänne lisää kun tilanne saadaan kuriin ja sitten taas joudutaan olemaan täällä kiinni. Täällä kailotetaan miten ollaan nyt hyvin kiinni, mutta esim Tanskassa tämäKIN asia on hoidettu paremmin.

  • Jan C
   Jan C

   @juhani todellakin : )

  • Jan C
   Jan C

   @juhani Yhteensä reilut kaksi miljardia välillisiä ja välittömiä kustannuksia menee vuodessa alkoholihaittojen korjailuun. Löytyy helposti THL:n sivuilta.

 • FinSpectre Gaming
  FinSpectre Gaming

  Mutta kyllä se oikea Mestari on Jussi Halla-aho.

 • Jerry Crow
  Jerry Crow

  Olispa ku lumiukko, sulais pois. Mites saatais suomee semmone liberaali oikeisto hallitus? Niiku semmone joka vihaa hallitust et repis nopeusansat teidenvarrelt...?

  • zawu zaarunen
   zawu zaarunen

   Tai merkkais ne Ruotsin malliin. Ei niitä pois tartte ottaa.

 • MrJani95
  MrJani95

  Kansanterveyden edistämisellä ei oo mitää tekemistä näiden päätösten kanssa. Kaikille kaljamaha ja liikunta nollaan niin pian "inisiät" ovat haudan levossa. Tähänkö pyritään?

 • Dep_4kuu
  Dep_4kuu

  Tuleeko kesällä veneily videoita

 • Raw Kebab
  Raw Kebab

  Asiaa!

 • MadeBarbecue55
  MadeBarbecue55

  Nyt on hyvät 3 aihetta

Seuraava
Shark vs. GoPro
24:04
8 milj.