Itsekö pitäisi ruoat ostaa Prismasta? - Kun Sokoksen Sanna Marin kadotti itsensä
93,121
Reddit
Tänään nähtiin entistä erikoisempia lausuntoja päämisteri Sanna Marinin sanomana Iltalehden järjestämässä puheenjohtajatentissä.

On surullista, kuinka ihminen voi politiikassa kadottaa itsensä niin nopeasti, ettei enää edes pysty ymmärtämään, miten tavallinen ihminen näkee asiat ja mikä on kohtuullista.

MUUT SOMEPROFIILIT:
Instagram: @sebastiantynkkynen
Facebook: facebook.com/officialseba...
Twitter: twitter.com/sebastiantyne
Snapchat: sebastiantyne

Kommentteja
 • Reijo Heikkilä
  Reijo Heikkilä

  Sanna on sokkona pakokaasuista, helsingin "pakokaasuista". Tarkista sanna onko rantamökillä jääkaappi, ja tietenkin sähköt, ja jos on, käy ostamassa viikon aamupalamurkinat omalla rahalla, on sannalla rahaa,,,, ei tarvi useammin käydä, niin säästyy ne verorahat köyhää kansaa varten. Touhu on mennyt törkeäksi. Miten se irwin lauloikaan.....>>>>Missä on valtaa sieltä teitä löytää, konjakki täytää aamupalapöytää....... Putkassa yksi oottaa linnamatkaa, hommia vielä ovelampi jatkaa.......

 • lennuish
  lennuish

  Eiköhän JOKAINEN kansanedustaja puolueesta riippumatta olisi ottanut aamupala edun,jos olisi pääministeri?Eikö tää nykyinen pääministeri jo maksanut etuutta takaisin vai onko multa mennyt jokin uutinen ohi?

 • Tuovi Sjölund
  Tuovi Sjölund

  Kohtullista on että Sanna maksaa mitä hän pitäisi

 • Dhr. Raimo V. V.
  Dhr. Raimo V. V.

  Sebastian. Pysähdy hetkeksi ja kysy itseltäsi, voisiko Sanna seurata suurempaa tehtävää? Vaikkapa Klaus Schabin ja WEF:n suunnitelmaa vähentää populaatiota mRNA piikityksellä. Kaikki mRNA piikin ottaneet menehtyvät kahden vuoden sisällä.

 • Tapio Katila
  Tapio Katila

  Ompa ollut kalliit ruoat,itellä 50 eur. viikko.

 • Disappearing polabears
  Disappearing polabears

  No, mutta samat edut oli myös muillakin pääministereillä. Miksi ei niistä pidetty suurta meteliä?onko niin, että kun Sanna on "väärää sukupuolta ja on "väärässä puolueessa niin viha on hirveä". Sanoisin ihan samaa, jos perussuomalaista kohdeltaisiin samoin .

 • 5G Larik
  5G Larik

  1000 kommentti

 • Absoluuttinen
  Absoluuttinen

  Sanna Marin toimi väärin ja typerää ettei myöntänyt. Mutta itse teko ei nyt kovin kummoinen ole. Onhan kyseessä maamme vaikutusvaltaisin henkilö, ainakin poliittisella kentällä. Ameriikassa taittaa olla vaikutusvaltaisimman kaverin ruokailut vähän arvokkaampia tai vrt. Ruotsin kuningas.

 • sugibudder
  sugibudder

  Saispa 800€ kuussa yhteensä

 • hullu mati
  hullu mati

  Tehkää nyt joku alote missä vaaditaan Marinia eroamaan!

 • edfdsfsd dsgfdsgsd
  edfdsfsd dsgfdsgsd

  Sanna on oppinut jo EU:n tyyliin missä korruptio kukoistaa ja hänen tuleva suojatyöpaikkansa tulee oleemaan kunhan vastineeksi suomelle epäedullisten päätösten tekemisestä EU:n/sen eliitin pussiin.

 • Rauno Suckman
  Rauno Suckman

  Kummallista touhua päättäjiltä tavis saa itte hakee ruokansa Lidlistä tai hurstilta tää on taviksen osa nykysuomen.

 • Markus Jokinen
  Markus Jokinen

  Tynkkynen taitaa olla näitä uuden ajan poliitikkoja, jotka ovat Robin Hoodina "paljastamassa" muiden rappiollisuuden jne. Sananvapauden nimissä tietysti voi vähän vääristelläkin asioita, kun vaipat jalassa ei kakka heti haittaa. Mutta kyllä se haisee vähän. Faktat tietysti pöytään ja poliitikkoja on syytäkin pitää silmällä, mutta turha vastakkainasettelu ja asioiden vääristely nyt vaan on...turhaa.

 • Nina Borg
  Nina Borg

  EN OLE KOSKAAN TYKÄNNYT SANNA MARISTA OLEN PERUSSUOMALAISTEN PERUSKANNATTAJA FINNISH BACK. KIITOS TYNKKYNEN SUL ON HYVIÄ VIDEOITA.

 • Naegimaggu
  Naegimaggu

  Olin ennen aika neutraali Sanna Marinin suhteen, enkä ole ikinä äänestänyt SDP:tä, mutta jos mitään niin tämä Marinin noitavaino jostain 800€ kuukausittaista ruokakuluista on antanut minulle tekosyyn tukea Sanna Marinia. Tajuatteko, kuinka helvetin pienistä summista on kyse verrattuina niihin rahoihin joita pääministeri pyörittelee päivittäisesssä työssään. Yksi virheellinen micropäätös, koska verensokerit oli alhaalla on meille useamman suuruusluokan kalliimpi, kuin joku keskimääräisen perheen ruokamenot kuukaudessa. Se, että Sanna Marin on keskittynyt oikeaan asiaan, eikä siihen mistä hänen aamupalansa tulee tai kuka sen maksaa, päinvastoin viittaa siihen, että maamme tärkein johtaja keskittyy olennaiseen eikä vain omaan maineeseensa ja siitä kielii myös Marinin reaktio ja epäuskoisuus tähän tilanteeseen kun idiootit joilla ei oo parempaa tekemistä jaksavat tästä nurista.

 • Mirjam Brinkebjörk
  Mirjam Brinkebjörk

  Minä käyn kaupassa 1 kerran kuukaudessa !!!

 • Mirjam Brinkebjörk
  Mirjam Brinkebjörk

  Hattuun nousi Sannalla tuo ministeriys! Ei edes Prinsessan Victoria ole koskaan noin leuhka - ja tekee enemmän töitä kuin Marin !!

 • Mirjam Brinkebjörk
  Mirjam Brinkebjörk

  No .. ylpeys käy lankeemuksen edellä ! Voihan Sanna palata kassatytöksi - eikö !

 • Nipa 00
  Nipa 00

  Mun lemppari homo 🤟

  • Nipa 00
   Nipa 00

   Huom yläpuolella oleva teksti on vitsi ja asiallinen video 👋

 • Rami Robin
  Rami Robin

  Ei Sannalta voi odottaa mitään myöntämisiä. Hänellä on liian suuret panokset menossa. Hän on sitoutunut globalistien tavoitteisiin joita hän on valtuutettu toteuttamaan. Sannalla on selvästikin tavoitteena imuroida valtiosta irti niin paljon kuin saa, sekä velkaannuttaa valtio niin paljon kuin mahdollista. Tämä on aivan ilmeistä, sillä tapa jolla Marin ajoi velkapakettia oli kuin pakkomielteistä, sen hölmöydestä huolimatta. Onpa Marin todennutkin että hänelle ei Isänmaa merkitse mitään, vaan eu on hänelle tärkeämpi. Näin voi reilusti todeta että Marin pelaa jonkun ulkopuolisen piikkiin. Ei Suomen eikä suomalaisten. Lieneekö takana salainen "great reset" ohjelma jonka tavoitteena on velkaannuttaa Suomi niin paljon että taloudellinen itsenäisyys käy mahdottomaksi. Nuori nainen, vaimo ja äiti, ei mielestäni voi olla sellaisessa tehtävässä jossa ei ole aikaa perheelle. Pääministerillä on niin paljon vastuita että se ei sovi lapsiperheen äidille. Kiltisti nyt vain kotia hoitamaan. Lapsi tarvii äidin, ei pääministeriä.

 • Jouni Rantanen
  Jouni Rantanen

  Aluksi ajattelin, että koko kohu oli vain tekemällä tehty. Jotta ihmiset eivät jäisi puhumaan siitä 6 miljardin lahjoituksesta joka annettiin Italian pankeille. ”Älkää enää sitä miettikö. Katsokaa ja pöyristykää tästä 300€ aamupalasta” mutta mitä pidemmälle juttu on mennyt on selvää, että asialla on painavia seuraamuksia.

 • Ville Lindström
  Ville Lindström

  ei itse vaab´nkansa kuluu maksaa pääministerin ruuat

 • crabby112
  crabby112

  Tulee Sanna Marinista mieleen se nainen joka huijas miljardeja amerikassa. Se yhtiö oli Theranos, enpä tähän hätään muista naisen nimeä. Muistuttaa zuckerbergiä tosi paljon kummallisesti (jos katsoo hänen haastatteluja). Ikinä ei anneta senttiäkään periksi ja vaikka valehdellaan oma edun puolesta vaikka se olisi lyhyt aikaistakin. Kunnon psyko narsisti.

 • Joku Jussi
  Joku Jussi

  Yleislakko pystyyn niin saadaan tämä akka pois virasta

 • Ram Ram
  Ram Ram

  Juu voi helevetti oisin hyväksyny selityksen (tolle ettei marin enää halua käyttää etuuttaansa) ettei sanna halua käyttää enää sitä koska se on väärin ja sen rahan voisi käyttää hyödyllisemmin ja hänellä on sen verran tuloja että kykenee maksamaan omat ruuat ilman tukia toisinkuin esim työtön työnhakia. Mutta kun hän sitten päätti selittää ettei halua käyttää sitä koska siitä tuli NIII VITUN ISO HALOO JA SHOW ettei enää HALUA käyttää EtUuTtAaNsA🤣🤣🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

 • Mikko Heiskala
  Mikko Heiskala

  se on kyllä jännä, että ehtii laittaa hiukset ja meikit aina itse, muttei ehi kaupassa käymään tai edes kokkaamaan.. Sannalla luulis olevan varaa käyttää tämmöstä kauppojen kotiinkuljetusta.. ja eiköhä puoliso vois sitte tehä ruuan? *tai sitte tilaa sieltä kaupasta niitä valmissalaatteja..

 • Markku Ryhanen
  Markku Ryhanen

  Hyva Sebu, teet kovaa jalkea. Ylimielinen, todellisuudesta irtautunut , valehteleva, kiero, akainen , huono kaytoksinén. Ei Marnia kukaan aanestanyt.vaan sdp vaan.llmottl. Sietamaton no,-competente.ei koulutusra ei tutkitoja.

 • MH
  MH

  Nyt voisi jo vähitellen rauhoittua jättää tämän aiheen, vaikka vaalit kuumentavat tunteita. Jos poliisitutkinta asiasta etenee, on keskiössä valtioneuvoston kanslia ja mm valtiosihteeri Lankisen toiminta ja tulkinta tästä etuisuudesta. Pääministeriä ei poliisin mukaan epäillä rikoksesta. Myrsky vesilasissa. Marin maksaa tuon yli 14 000€ takaisin ja luopuu tästä etuisuudesta sekä korjaa veroilmoitustaan.

 • Tomppa
  Tomppa

  Hyi!!!!!!! HÄPEÄ Marin on sika

 • sulkamikko
  sulkamikko

  Jos olisit itse samassa asemassa, etkö muka olisi ottanut aamiaiaetua kuten Marin teki?

 • Irma valkeapää
  Irma valkeapää

  Kiitos Sebastian, syvän analyyttisestä videosta.

 • hose83
  hose83

  Heh, "arjen sankari" Marin ei ehdi käydä kaupassa niinkuin normaalit ihmiset.

 • miksu_ 002
  miksu_ 002

  En ole millää tavalla sanna marinnin kannataja mut jos jotai posiviitista tästä ruoka hommelista pitää löytää nii hyvä et marini tukee lounas ravintoloita jollain tavalla ku ostaa lounasta, kun ravintoloiden korona tuet on vissii jäänyt aika vähiin

 • ShintaSF
  ShintaSF

  Sanna olis voinut sekä hyvesignaloida että työllistää siten, että palkkaa avustajan tekemään ne kauppareissut ja mahdollisesti ateriat mutta omilla rahoillaan. Tosin siellä samassa taloudessa on myös joutilas, konkurssin tehnyt aviomies, joka saattais ehkä ehtiä toisinaan kauppaankin...

 • Nico Nurmi
  Nico Nurmi

  Persut perseilis varmaan vielä pahemmin ku nykyinen hallitus.. tää Tynkkysen/persujen perseily on pelkkää kansan kiihottamista. Maailmassa varmaa vähä v**** tärkeempiä asioita puitavana ku joku v**** aamupala hässäkkä.

 • Ben Dover
  Ben Dover

  Kyllä aion perus suomalaisia äänestää, ku tullee mahollisuus tehä nii

 • robert skinner
  robert skinner

  20€ per ateria... Kaupassa kokkikartanon vähän parempi mikroateria maksaa vajaa 5. Sen valmistamiseen menee 3-5 minuuttia mikroaaltouunissa. Prisma tarjoaa myös kotiinkuljetuspalvelun, ja varmasti pääministerin avustaja-armeija ehtii tälläisen tilauksen tekemään Marinin puolesta laskuttaen tämän Marinin tilille.

 • muuanmies
  muuanmies

  Suomen lapsikeisari

 • Erkki Mynttinen
  Erkki Mynttinen

  Kun ja jos kuten pitäisikin edetä, niin yksi jos toinenkin tippuu pois pelistä, niin demareista, persuista kuin muistakin puolueista kun käymme ruotimaan virheitä sekä tuomittuja jotka ovat kaiken kukkuraksi ängenneet vieläpä ehdokkaiksi? Eikö persut voi tarkistaa ehdokkaitten taustoja, kun mm Tynkkysellä on jumalaton tarve ruotia mm Sannan ruokaetuja, teeppäs temppu ja ruodi ensin persujen rehellisyys heidän osaltaan ketkä ovat ehdokkaina ja ovat rikostuomittuja tai rangaistuja kuka mistäkin? Politiikka on todella raakaa peliä, siis oikeasti RAAKAA peliä, on ollut aina ja todennäköisesti vain pahenee entisestään? Itse olen tullut siihen tulokseen suht' pitkän elämäni aikana, etten tahdo antaa valtuutusta, elikä ääntäni yhdellekään, ei ainakaan kaduta jälkikäteen, pärjään omillani eikä elämääni oikeasti vaikuta yhdenkään puolueen pellet. Sepastian, etkö ole itsekin tuomittu ja ajamassa muitten asioita olevinaan: yle.fi/uutiset/3-11429491

 • Fisheye
  Fisheye

  Marinin aamupuurot varmasti pienin raha ikinä mikä valtion kuluina maksettu , säälittävää tämä jahti pääministeriä kohtaan, yksikään näistä valittajista ei suoriutuisi edes viitsisi niistä työrupeamista mitä hän tekee. Ovatko kaikki ruikuttajat miehiä?

 • Erkki Mynttinen
  Erkki Mynttinen

  Olet täysin oikeassa että kansan tulee tietää mitä he äänestävät, tulee myös tietää sen suuren määrän ps ehdokkaita keillä on rikostuomio kontollaan, elikä millään muulla puolueella ei ole niin suurta määrää jopa taponyrityksestä, petoksista, pahoinpitelyistä ym tuomittuja ehdokkaita kuin tekopyhillä persuilla. Kannattaa siivota ihan ensiksi se oma pesä, ennenkuin alkaa ruotimaan muitten virheitä. Se on totta ja kannatettavaa, että kaikki väärinkäytökset pitäisi tuoda julki ihan jo siksi että kansa tietää keitä ja mitä he äänestävät? www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2021/a/728ad2cb-e753-4413-8f12-22426504ca38 Lähde: Iltalehti. Erkki Mynttinen Ps, edesmenneen Veikon sanoin: Rovot kiinni, myös Pekkakin.

 • Tomi Virtanen
  Tomi Virtanen

  Pidä nyt tynkkäys jo turpasi kiinni!

 • Jouni Niskala
  Jouni Niskala

  ON OIKEIN , ETTÄ JOKU KERTOO TOTUUDEN !!!!!!!!! KIITOS SEBU !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Leo Piipponen
  Leo Piipponen

  Eikö Samariinin miehelläkään ole aikaa käydä kaupassa ja hoitaa perheen arkeen liittyviä asioita?

 • A A
  A A

  Puhu jatkossa aina jos vaan itse jaksat koska tätä aihetta jaksaa kuunnella kunnes oikeus toteutuu! Voimia sinulla Sebastian 💪

 • Keeneri
  Keeneri

  151 demaria laittaa alapeukkua :)

 • Matias Hämäläinen
  Matias Hämäläinen

  Rinne ei tosin sanonut "Hei sosiaalidemokraatit" vaan "Hei toverit".

 • J Niemelä
  J Niemelä

  Kiitos Sebastian

 • Reino Sainio
  Reino Sainio

  täytyy pyytää " anteeksi " että erehdyin tälle foorumille , en tiennytkään että ennenkuin tänne kommentoi mitään niin ÄO täytyy olla sama kuin kengänumero

 • A. Kuma
  A. Kuma

  Uskomatonta että pääministeri ei osaa organisoida omaa arkeaan. Kai tämä taito on jokaisella vastuullisella Suomen kansalaisella? Miksi täytyy hankkia erillisiä korvauksia arkipäivän tarpeisiin? Ei ole kovin luotettavaa toimintaa pääministeriltä linnoittautua byrokratian taakse ja pimittää tietoa. Tuskin tähän mitään kuitteja tarvitaan, jotta voisi julkisuudessa kertoa mihin rahat ovat todellisuudessa kuluneet. Ehkä marin on osittain uhri myös itse ja tässä liikutaan ns. harmaalla alueella tavalla tai toisella. Outoa kuitenkin on miksi Marin ei kuitenkaan voi kertoa käytännön totuutta omasta näkövinkkelistä, vaan syyllistää suoraan muiden ajattelua.

 • Reko Kauranen
  Reko Kauranen

  Marinhan voisi maksaa ruoat vaikka ne hänelle tuodaankin. Maksamiseen ei mene paljon aikaa.

 • Vuence
  Vuence

  Voisiko joku nyt vaan sanoa suoraan haastattelussa hänelle: ''Nyt se turpa kiinni. Epämääräisiä selityksiä joka kerta. Olet vain helvetin ahne''. Jotakin edes suoraan, mikä saisi hänet miettimään :D

 • Janne Tuomikoski
  Janne Tuomikoski

  Se on narsisti ei mikään muu

 • Olli Nuutinen
  Olli Nuutinen

  kuon se oiken toinen tulontuki sillä ei elä siten tuhlataan rahaa . ettäseurava sästö on edeskunta että sästö tulee

 • Olli Nuutinen
  Olli Nuutinen

  pitäsi valtion halin miten voi päästä käytää varahoja käyttä (valtio o kunta taia soten)

 • J P
  J P

  Mitä Sebu haet tällä servaamisella. Viimeksi kohteena oli Sipilä. Odotan sitä aikaa, kun sebu on ministerinä. Sitten saat todella takaisin kaiken mitä olet muihin kohdistanut. Marin on tehny väärin mutta riittää jo tämä sinun jankuttaminen.

 • Leksa
  Leksa

  Nyt voitte vaikuttaa tähän ja muihinkin vähän vinksallaan oleviin asioihin nyt äänestykopissa, muistakaa! Äänestäjät voi tehdä muutosvaalit myös kunnallisvaaleista!

 • Heidi-Maaria Leinonen
  Heidi-Maaria Leinonen

  Täyttä asiaa! Kiitos! Näyttäkää joku tämä sille eukolle!

 • Juha Rantanen
  Juha Rantanen

  Meidän pätevä Pääminterimme Sanna Marin on suoraselkäisyydessään aivan omaa luokkaansa. PALAUTTAA ETUUDET JA MAKSAA VEROT, KUTEN OLI AIKAISEMMIN KERTONUTKIN. Eiköhän tämä oikeiston masinoima lokakamppanja ole nyt taputeltu, joten voitte keskittyä edellisten Pääminiterien aterietujen tonkimiseen. Eikö ne kärpäset siellä tunkiolla vihdykkin? Ei muuta kuin SDP:tä äänestäämää kamut.

 • A Le
  A Le

  Kuuluuko pyytää anteeksi, jos ei sääntöjen puitteissa tehnyt mitään väärää? Pahoitteletko Sebastian itse asioita mitä ei kuuluisi edes pahoitella?

 • VioletStatPedder -
  VioletStatPedder -

  Pääministerin tehtävä on johtaa valtioneuvostoa, ei miettiä mitä Prismasta otetaan tai kauanko riisiä keitetään. Kaikki aika joka tuhlataan vastaavaan turhaan on pois oikeasta virkatehtävästä. Vetäköön aamupaloja vaikka kymppitonnilla jos jää enemmän aikaa töille.

 • mikko k
  mikko k

  Marinilla on käynyt kuuluisa stoori: ryysyistä rikkauksiin. Kun ihminen tulee heikosta asemasta korkealle pallille, niin kusihan siinä nousee hattuun. Hollintupalaiset ei kuulu salongin puolelle.

 • Drägsi
  Drägsi

  Ei todellakaan ole pieni määrä rahaa 850€ ruokaan. Sillä ruokkis fiksu mies isonkin perheen ja vois jäädä sivuunkin😬

 • Katja Innanen
  Katja Innanen

  Seuraavaksi varmaan paljastuu, ettei Sanna oikeasti edes siivoa Kesärantaa.

 • Dec1mator
  Dec1mator

  Varo ny perkule ettei tule taas syytöstä ku herra/rouvvva pääministerin toimia uskaltaa kyseenalaistaa tai arvostella. Eihän nyt herra/rouva pääministeri voi itse käydä rismassa tai hänen puolisonsa, varsinkin kun nyt korona aikana jokapaikasta saa kotiinkuljetuksella.... PS. suosittelen käyttämään häntä puhuteltaessa herra/rouva ettei vahingossa mene olettamaan hänen sukupuolta. Naiselta näyttää mutta henkilönä kyllä niin narsisti kyrpä että ei uskalla olettaa mitään.

 • JoBBuS
  JoBBuS

  Tuleeko sulle Sebastian ikinä mitään ilmaisia lounaita? Varmasti olet sellaisissa pöydissä vieraillut. Tai mahtaako sellaisia olla edes olemassakaan? Ei ikinä. Sorry nyt vaan mutta sinun takia en tule ainakaan perussuomalaisia äänestämään näissä kuntavaaleissa. So thank you very much, tuli helppo päätös. Sun ainainen asioista valittaminen sai aikaa tämän 😉, kannattaisko koittaa puhua jostain hyvästä välillä?

 • Jugetti
  Jugetti

  @Sebastian Tynkkynen Onko havaittavissa kateutta, kun kokoajan otat Sanna Marinin palkan esille? Ei tietenkään ole oikein käyttää sellaisia summia mitä Sanna Marin on käyttänyt ateriointeihinsa, mutta perustelu ei voi olla: "nyyh kun hän on jo niin rikas muutenkin" eikös ole muutenkin aika vihervasemmistolaista implikoida, etteivät rikkaat saisi nauttia erilaisista eduista, koska ovat rikkaita? Olet oletettavasti täten myös varakkaiden ihmisten tuloveron korottamisen kannalla? Mites paljon itse tienaat? Taitaa olla palkka sinullakin sen verran korkea, että täytyy tulla ottamaan lounasetu pois ja töihin saat viedä jatkossa omat kahvit. Niin olitko sä persu ollenkaan? On kyllä niin reikäisiä nää sun kannanotot välillä.

 • Toni Tontsapoika
  Toni Tontsapoika

  vittu jos joku tarkistanut sen asian että hänelle kuuluu tämä ruoka raha niin voisko asian antaa olla jo? :D ei jumalauta.

  • Toni Tontsapoika
   Toni Tontsapoika

   sebu on kyllä tämän yhteiskunnan tämänhetken suunnan näyttäjä. etsitään asioita ja poljetaan porukkaa.

 • joose kinnunen
  joose kinnunen

  Oli mielenkiintosta nähä sua tänään Oulussa rotuaarilla

 • The Retard Caveman with IQ of 3.1415
  The Retard Caveman with IQ of 3.1415

  Joutavaa ajanhukkaa ja harhautusta keskittyä Sannan ruokaluihin, kun olisi tärkeämpiäkin asioita, kuten KORRUPTION KITKEMINEN oikeislaitoksesta, eduskunnasta, poliisista ja muista instituutioista. ps. Sannalla pitäisi helposti olla varaa palkata henkilökohtainen avustaja, joka kävisi siellä Prismassa hänen puolesta.

 • Keijo Hannula
  Keijo Hannula

  Ehkä parasta maailmassa skottiviskin jälkeen on kun moralisoijat itse jäävät rysän päältä kiinni. Sanna Marin sanoi Sipilästä 2016: "Pääministeri Sipilä on oikeassa siitä, että veronkierto on valtava ongelma Suomessa ja Euroopassa. Jos pääministeri kuitenkin todella tarkoittaa sitä, mitä sanoo, tulisi hänen oitis näyttää asiassa esimerkkiä. Sama pätee myös muuhun hallitukseen ja sen ministereihin." Tämän sanomisen jälkeen luulisi olevan kiinnostusta ilmoittamaan verottajalle jos on kymmenillätuhansilla saanut elintarvikkeita firman puolesta.

 • Cahha
  Cahha

  En ole suurimpia kannattajiasi, mutta tämän aamupalakeissin suhteen olemme samalla aaltopituudella. Minulle itselle tuli pienenä yllätyksenä, että pääministerin kuukausitulot ovat oikeasti kaiken kaikkiaan 17 000 euroa. Eikö tällä rahalla palkkaisi jo jonkun ulkopuolisenkin henkilön ruokaa laittamaan, jos on kiire eikä itse ehdi? Jotenkin tuntuu ihan turhalta tämä ylimääräinen aamupalaetu kaiken tuon rahan päälle. Kuitenkin, kuten sanoit, maassamme on paljon köyhiä kotitalouksia ja tämä lisää eriarvoisuutta entisestään. Eli tietynlainen periaatekysymyskin tässä...

 • Nikosikosekosiko
  Nikosikosekosiko

  Paikallista sopimista parhaimmillaan🤘

 • Matti Simonen
  Matti Simonen

  Joo lopeta nuo saatanan..

 • esko ketomäki
  esko ketomäki

  Olisko ny Sabastianilla hirttäny päälle. Nuoren samojen vatkuttaminen menöö jo yli hilseen. Toki on tapahtunu, munki mielestä vääryys ku tuolla palakalla otetahan ilimaasia sapuskoota, mutta näyttää jotta asia on seleviämäs niin tuo morkkaaminen pitääs ny lopettaa..

 • Mazzyzi
  Mazzyzi

  Itse on hakeutunut politiikkaan, ei voi uhriutua sentakia että on poliitikko.

 • Mazzyzi
  Mazzyzi

  Antti Rinnehän oli takapiruna sille postilaisten työehtojen heikentämiselle, mittakaavalla isompi asia kuin omien etuuksien porsastelu. Sanna Mariini yrittää puskee tuota EU velkavankilaa aluilleen. Tosin tuo on vääristetty by the meedia; mikään velka ei estä meitä eroamasta, vaikka siellää olisikin maksut päällä. FIXIT voidaan silti toteuttaa.

 • Mazzyzi
  Mazzyzi

  IIIIK, yhden kuukauden palkka menee hänellä nyt sitten ruoka kuluihin vuodessa, ihan kauheeta, miten hän pärjää ? :7

 • Kirsi Hannele Kilpelainen
  Kirsi Hannele Kilpelainen

  Miten ei Sannan aviomies käy ruokaostoksilla?

 • Saara Pöllönen
  Saara Pöllönen

  Toivottavasti tämä perseily kostautuu vaaleissa ja ihmisten silmät ovat lopulta auenneet ja vaalitulos puhuu sen puolesta!

 • Ville Puranen
  Ville Puranen

  Miettikääpä moniko meistä kieltäytyisi työnantajan tarjoamasta etuudesta... Lounas, aamiainen tai mikä vaan, ja moraalisista syistä

 • Jenna
  Jenna

  Jotkut yrittäjät on painanu niska limassa duunia viimesen vuoden, vuorokauden ympäri. Ja heillä on silti ollu aikaa käydä prismassa vaikka sitä rahaa ei ole ollu🤷🏼‍♀️😅

 • jammari
  jammari

  marin petaa paikkaansa tulevaan euro edustukseen, sinnehän kaikki muutkin rahan jakajat on menneet..suomi kun on se mallioppilas joka maksaa kaiken aina kun joku eurovaltio tarttee lisää liksaa..ja tavallinen hitsarin poika olis varmaan lusimassa jos käyttäisi työnantajan rahoja syömiseen..

 • P. E.
  P. E.

  Sosiaalidemokraatit eivät edelleenkään ymmärrä, mikä on oikein tai väärin. Kiinni jäädessä valehtelu, uhriutuminen ja muiden syyttely.

 • jussijassi
  jussijassi

  Oot Sinä aika lapsellinen mies...Sinulla on meleko paha kompleksi(alemmuus?) tuosta Samariinista. Itse et varmaankaan ota vastaan mitään etuuksia, jotka Sinulle ehkä kuuluvat. Minä en ole "remari" ,mutta mielestäni tämä vouhotuksesi on lapsellista. Minkä takia et vaadi "päätä vadille" menneiltä pääministereiltä, joista moni toimi sa oin kuin Marin?

 • J H
  J H

  Harhautuksen makua koko homassa

 • UnknownHero
  UnknownHero

  On tainnu Sannalla lähteä myös tajuntaa -ja pupillejalaajentavat kansan piikkiin.

 • Hit le Rdidnoth-Ingwrong
  Hit le Rdidnoth-Ingwrong

  Kaikista älyttömintä on että kansanedustajat, jotka myös rellestää meidän rahoilla, ulisee tästä aamupalarahasta.

 • Kaivelija64
  Kaivelija64

  Mutta jos Sannalla ei ole varaa ostaa ruokia itse. Jos avoiomies nyhtää kaikki rahat omiin bisneksiin. Voisko olla ?

 • Sami Temonen
  Sami Temonen

  Hyvää mainosta Prismalle 😂

 • Jouni Suninen
  Jouni Suninen

  Ei ole kyse siitä kuinka paljon rouva Sanna Marin maksattaa ruokalaskujaan veronmaksajilla, vaan siitä että rouva Sanna Marin maksattaa ruokalaskujaan veronmaksajilla.

 • Prologue
  Prologue

  Hyvä Sebastian.!

 • Madsf Jaada
  Madsf Jaada

  Mitä hän sitten palkallaan maksaa? Miehensä konkurssin?

 • Kari Minkkinen
  Kari Minkkinen

  kasvakaa

 • Kas Kummaa
  Kas Kummaa

  Lähtisitkö itse pääministerinä Prismaan ostoksille kuuntelemaan kaiken maailman Tynkkysten valituksia ja kysymyksiä?

 • J ?
  J ?

  Kuittien salaaminen on laitoin, koska julkiset kulut on julkisia. Ainoastaan valtion sotilas materiaali hankintojen yksityis kohtaiset kohdat on salaisia. Ei pm.n kauppa ostokset valtion piikkiin kuulu tuon eikä minkään salauksen piiriin, jos käyttää valtion julkisia varoja. Tässä on kyseessä petos ja syy jonka takia Marinin pitäisi erota heti.

 • joku
  joku

  mitä vittua pitää syödä aamupalaks että siihen saa laitettua 850 euroa kuukaudessa

 • joonas
  joonas

  Sebastian suomen presidentiksi!!

 • Make Duunaa Thaimaassa
  Make Duunaa Thaimaassa

  Toivottavasti ei tartte enää koskaan sinne Suomen kamaralle tulla, on siellä asiat niin retuperällä. Ennemmin maksan veroni tänne Thaimaahan.

 • Kari Kaukoranta
  Kari Kaukoranta

  Tynkkynen kärsii vaikeasta Marin-syndroomasta. Hänelle Suomen suurin ongelma on se mitä Marin syö aamiaiseksi ja kuka sen maksaa.

Seuraava
Do Chairs Exist?
37:54
1,8 milj.
Do Chairs Exist?
37:54
1,8 milj.