LEVELI NEWS #6: ROKOTEPASSIEN PUSKU ON ALKANUT! + Erityisvieras
60,204
Reddit
MUISTA PEUKUTTAA Leveli.fi/
Liity mestariksi + muuta: www.patreon.com/Leveli

Kommentteja
 • Red Nek
  Red Nek

  Kuka ton levelin rock tunnaribiisin on tehnyt tai mistä biisistä se on? Kovan kuulonen jo ihan alusta alkaen

 • Tenho Tenho.O
  Tenho Tenho.O

  Tän videon voisi poistaa koska tässä eräs henkilö puhuu toista ihmistä lähisukulaiseski joka ei oikeasti edes sitä ole. Lähiomaisten puolesta pyydän että tämä video poistetaan tai joudumme tekemään rikosilmoituksen.

 • Leif Palmroth
  Leif Palmroth

  1600 korona rokotteen ottanutta on saanut tartunnan

 • Leif Palmroth
  Leif Palmroth

  euroopan neuvosto on jo tammi kuussa päättäny ettei missään euroopan maassa saa olla rokote pakkoa

 • Mieli Pide
  Mieli Pide

  Jone Nikula kehiin 🤣

 • puuntuuppaaja
  puuntuuppaaja

  Tarviitko passin et oot yhteiskunnan osa? - et. Rokotteen? - et.

 • Ari Salminen
  Ari Salminen

  Mistä vitusta näitä erityismiehiä löytyy

 • Véurr
  Véurr

  Miksi monet toimijat puhuu "immuniteetistä" koronaa vastaan, ei yksikään rokote anna sinulle immuniteettiä sitä vastaan.

 • Véurr
  Véurr

  Siis rokottamattomia pidetään melkein rikollisina jo :D kohtahan heidät ollaankin suljettu muun yhteiskunnan ulkopuolelle, kun eivät suostu ottamaan rokotetta, pakottaahan ei voi, mutta siitä voi hallitus tehdä välttämätöntä normaalin elämän jatkumiselle. Tämä on sairasta, se että olet ottanut rokotteen on oma päätöksesi, rokottamaton ihminen ei voi sinulle tuoda haittaa sen enempää kuin rokotettu, sinäkin rokotettuna voit kantaa sitä virusta ja levittää. Kyse on kuitenkin siitä, että sinuun pistetään ainetta, jonka terveysviranomaisetkin myöntävät aiheuttavan (hieman) enemmän haittavaikutuksia, kuin muut rokotteet, kyseinen rokote on kuitenkin melko nopeasti väsätty. Rokottamattomat miettivät, mitä kyseiset pistokset aiheuttavat pitkällä aikavälillä.

 • Miia Kallila
  Miia Kallila

  Jos kiinnostaa miten covidiin liittyviä tieteellisiä julkaisuja sensuroidaan tänä päivänä kannattaa kuunnellaTrialSite news ja Dr. Robert Malone talks censorship Interview. Robert Malone on ollut mukana nykyisen covidiin liittyvän rokotetekniikan kehittämisessä. Tuossa sivutaan myös faktantarkistukseen liittyviä eturistiriitoja. Faktantarkistus systeemi selittää osaltaan sen, miksi tutkiva journalismi on kuolemassa. Ollaan jouduttu keskelle älytöntä valtapeliä.

 • Satu Lehtimäki
  Satu Lehtimäki

  Laumasuoja on lammassuoja

  • neoone75
   neoone75

   Mitä ei rokotteella saa. Lääkeyhtiöt käyttävät laumasuojaa markkinointikikkana. Laumasuojan voi saada vain sairastamalla taudin luonnollisesti.

 • annemirjami
  annemirjami

  Kyllä lääketieteen tohtorilla jotain tietoa saattaa olla naisten kuukautisista, uskokaa pois : ) Ei tämä naiseus tuo myötäsyntyisesti asiantuntijuutta. Kyllä meistä suurin osa hakeutuu gynekologillekin, jos jotain häikkää on. Poislukien ajatuksen voimalla itsensä parantajat! Ps. Tottakai toimittajat soittelevat asiantuntijoille vai Yazkalle tai Maria Nordinilleko pitäisi soittaa? Vähän järkeä nyt teidänkin juttuihin!

 • Karoliina
  Karoliina

  keskimmäisellä tyypillä on tyyli kohillaan

 • Dhr. Raimo V. V.
  Dhr. Raimo V. V.

  WHO ja Bill Gates ovat saaneet flunssasta pandemian. Bill on lahjonut 2.3 miljardilla EMA:n, jotta sai luvan lapsien mRNA myrkkypiikeille.EU komissaari Ursula von der Leyen on tilannut 32 miljardilla Pfizeriltä piikit. Myös 80 miljoonalle lapselle. Ursulan aviomies Heiko on Pfizerin läälet.tohtori.

 • Dhr. Raimo V. V.
  Dhr. Raimo V. V.

  PFIZER maksaa yli 400 miljoonaa terveysministerille, lääkäriliitolle, profille, lääkäreille ja piikittäville hoitajille, jotta heidän myrkkypiikit saadaan ihmisille. Piikit maksaa veronmaksaja.

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Toimii kuin mafia.

 • 0so
  0so

  Tulitteko yhtään miettineeksi kuinka paljon ihmiset kasvattaa kasveja eläimille syötäväksi, jotta he voivat sitten syödä sen eläimen? Ihmiset tarvitsisivat vain murto-osan siitä kasviperäisestä määrästä mitä eläimille syötetään. Järjettömiä määriä ruokaa, jotta saadaan pieni pala lihaa. 👍 Tietääkseni ei ole järkeä käyttää 100 euroa, jotta saisi 1 euron. Ihan vaan esimerkkinä ekonomiaan verraten samalla logiikalla. Eli jos jätettäisiin eläinten kasvattaminen ja niiden syöttäminen meidän ruuaksi. Voisi maataloutta tiputtaa yli 80% ja silti ruokaa olisi ylenmäärin koko ihmiskunnalle. Ei se etteikö pitäisi kunnioittaa kasvejakin, mutta olisi hyvä yrittää elää mahdollisimman vähäisellä kärsimyksellä. Kaikkea kohtaan. Pakko oli tuohon kommentoida. Enkä puhunut vielä edes eläinten älyttömästä auschwich meiningistä. Muuten kiitos hyvästä materiaalista ja toivottavasti mahdollisimman moni katsoisi näitä ja alkaisi heräämään. 💚🙏

  • 0so
   0so

   @MF175mp metsästäminen onkin kuulunut pohjoisiin maihin aika olennaisena osana ruokakulttuuria, mikä on hiukan humaaninpaa ja kestävämpää toimintaa. Siinä esimerkiksi en näe mitään väärää, jos muuten löydy tarpeeksi ruokaa. Ja enkä oikein kannata muualta tuontia. Omavaraisuus on aina parempi. Kunnioitus kaikkea elämää kohtaan pitää vaan muistaa. Ja kyllä sitä Suomessakin riittäisi paremmin kasvisperäistä ruokaa mitä kasvatetaan kesällä, jos ei karjataloutta ylläpidettäisi.

  • MF175mp
   MF175mp

   Pohjois-suomen ilmasto ei mahdollista ruokakasvien viljelyä. Voit toki yrittää kehittää innovaatioita joilla heinä muutetaan ihmisravinnoksi joka on hyvää. Eläkä sano että tuodaan kaikki etelästä

 • Karhu
  Karhu

  tykkää kommentti jos et koskaan ota rokotetta

 • RцSKY MдNE
  RцSKY MдNE

  ihme että näitä striimejä ei ole vielä poistettu niinku yleensä kaikki mitkä kritisoi koronaa :D

 • Mökö Koo
  Mökö Koo

  Onks tää sitä QAnonia? Vai parodiaa siitä? Parodia on kuollut, ne tekee sen itse. 😁

 • MF MATSU
  MF MATSU

  Mun pappa kuoli rokotteeseen. Viikon aikana lopetti kävelemisen, vaatteiden pukemisen ja ruoan syömisen. Kun ambulanssi tuli hakemaan, mainitsi että oli saanut rokotteesta hirveän päänsäryn. Kuolintodistuksessa ei mainittu rokotetta lainkaan, kuolinsyyksi mainitaan kuumeeton keuhkokuume. Eipä paljoo lisännyt luottamusta

  • toukonautti
   toukonautti

   @MF MATSU Minä luulen et on valjennut aika päiviä sitten. Kaikkea vaan ei voi laittaa rokotuksen "piikkiin"🤣, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Ja jos mietitään minkälaisia ihmismassoja koko Maailmassa on rokotettu, niin tottahan toki siellä on niitä epäonnisiakin, jotka ehkä saa rokotteesta negatiivista vaikutusta tms., eikai sitä ole kieltäminen. Mutta jos jätetään kaikki rokottamatta, niin kyllä meillä on Espanjantaudin ja Ruton yms. tappavien kulkutaudit jyllää läpi Maapallon. Toki olisiko sekään huono asia? Mistä kunpuaa tuo rokotevastaisuus? Ehkä sinäkään MF MATSU et olisi täällä, jos et olisi saanut vauvana ja lapsena rokotteita, meinaa kyllähän noi on ollut ihan tappavia tauteja (eri rokot ja sikotaudit yms.), mille olemme rokotteet saaneet. Ja joukkoimmuniteetti takaa pienelle ryhmälle suojaa. Tosin ulkomailta tulleet ovat tuoneet uudelleen tänne eri variantteja näistä jo selätetyistä taudeista, joita rokote suojaa. Koronavirus covid-19 on taas kehittynyt nopeasti ja myös muokkautunut nyt deltamuotoisina variantteina, että rokote on välttämättömyys, ei joukkoimmuniteetti enää ole mahdollinen. Joku naseva nyt syyttelee rokotelobbariksi, kun muuta ei osaa tai on törmännyt faktoihin, mutta ei halua uskoa niitä tai ylpeys ei anna periksi myöntää olleensa väärässä. En hyödy koronarokotteen puolesta puhumisesta yhtään sen enempää ja vähempää, kuin ne ketkä kiukuttelee rokotuksia vastaan täällä. Kaikille rokotuksille en ole itsekkään ollut myönteinen, en esimerkiksi ottanut rokotetta sikapandemiaa vastaan tai en ole ottanut aina influenssarokotteita, mutta nyt koen tärkeäksi ottaa covid-19 vastaan rokotteen, koska olen uhrannut aikaa tutkia faktoja ja selvitellyt mikä on totta ja mikä valemedian huttua.

  • toukonautti
   toukonautti

   @MF MATSU no riippuu bähän millä tavalla valkenee ja mitä sillä tarkoitat? Ensinnäkin Maailmasta ei taida lääkettä löytyä, millä ei olisi sivuvaikutuksia jollekkin sen käyttäjälle, että varmaan niitäkin tulee rokotteista, en sitä kiellä. Myös Länsimaissa kaikenlaiset sydän- ja verisuoniperäiset sairaudet on niin yleisiä, kuten syövätkin, että niihin nyt vaan kuolee ihmisiä väkisinkin jatkuvasti vaikka niihin on lääkitykset. Se että johtuu jonkun kuolema jostain rokotuksesta vaiko ei, niin ei ole ihan yksiselitteinen asia. Toki jos se kuolema tulee esim. rokotuksen jälkeen lyhyen ajan jälkeen, niin helppo on hakea siitä rokotuksesta syyllistä. Ja siis varmaan näin voi ollakin sinun pappasi kohdalla (olis kiva tietty nähdä kuolinsyytutkinann tulos, ettei mene salaliittopropagandaksi samalla tavalla kuin tämän hoitajan tarinan kanssa). Kuolleella hoitajalla ei ole mikään viitannut tukoksiin taikka muihin sellaisiin syihin, mitä tuo höpöjä puhuva valesisko kertoi videolla.

  • MF MATSU
   MF MATSU

   @toukonautti kyllä tää kaikki vielä sullekki valkenee

  • toukonautti
   toukonautti

   Osaanotot MF MATSU, mutta keuhkokuume on aika yleinen kuolinsyy ikäihmisillä, kuten sydämen infarktit. Se onko rokotteella jotain osaa ja arpaa, niin selvinnee varmaan myöhemmin, mutta ei ne heti sitä saa selville. Ja siis mikäänhän ei tietenkäön poissulje, vaikka rokotteella olisi jokin osuus. Tosin pappasi olisi luultavasti kuollut koronavirukseen jos sen olisi saanut ilman rokotetta.

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Pahoitteluni 😥 Tää on pelkkää pakkobisnestä.

 • IdeaOfEvil
  IdeaOfEvil

  lmaooooooo nyt kyl persupsykoosit tulilla :DDDDD

  • IdeaOfEvil
   IdeaOfEvil

   @MABUS SUBAM based

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   Niimpä, noi rokotteet on niin turvallisii ebin :Dddd

 • OneMillionandOne
  OneMillionandOne

  Holy fuck tälläst löytyy muualtakin kuin jostain Floridasta - se vaatii jotain eli gj :DD

 • Aina Varma
  Aina Varma

  Miten on mahdollista, että TYKS:n päivystyksessä ei tutkita ja hoideta PERUSTEELLISESTI työntekijää, jonka suupieli roikkuu, ja jolla on hengenahdistusta, vaan pelkästään "huomautellaan"? Jos kotona tulee tuollaiset oireet, pitää soittaa 112, että päästään hoitamaan mahdollisia keuhko- tai aivoveritulppia AJOISSA! Ihan sama, oliko kuollut sairaanhoitaja ottanut mitään rokotteita ennen kuolemaansa, joka tapauksessa kantelun paikka omaisilla tutkimusten ja hoidon puutteellisuudesta. LÄMMIN OSANOTTO OMAISTEN SURUUN!

 • KamikazePlayer
  KamikazePlayer

  Tokentube Sky News: Median ja Bidenin rakkaustarina

 • Juho William Tauriainen
  Juho William Tauriainen

  Striimattu 3 pv sitten, #5 trendaavissa. Hyvä pojat! 😊👍

 • Mira Rostamo
  Mira Rostamo

  Kuinkakohan moni omistaa rokotefirmojen osakkeita ??? Niitähän saa kuka vaan ostaa

 • Mira Rostamo
  Mira Rostamo

  Jumalan Siunausta ja Johdatusta Teille 🙏🏻❤️ ja tietty myös mulle 😃

 • White Patriot
  White Patriot

  Valtamedia on laittanut ison vaihteen silmään ja alkanut tosissaan aivopesemään kansaa. Rokotepassien lobbauksesta tehdään useita artikkeleita per päivä ja he haastattelevat sellaisia asiantuntijoita, joilta he tietävät saavansa agendalleen sopivan vastauksen. Tämä homma on hyvin härskiä ja ihmisen täytyy älyllisesti olla hyvin heikolla tasolla, jos oikeasti uskoo tuon kaiken valheellisen propagandan iltapäivälehdistä.

 • Nikolai Granat
  Nikolai Granat

  Telottaa ne vihreelläsähköllä.

 • 420 247
  420 247

  Mulla on 2 tuttuu ny kuollu toho rokotteesee. Astraan kuoli 92v hyväkuntone mummo, sai aivoinfarktin alle vrk sisällä rokotteesta. Alle vk sisällä kuoli, sai 2 infarktii lisää ja sit viel aivoverenvuodon. Oli aivokuollu, kunnes kuoli. Toinen tuttu oli n. 40v hyväkuntone nainen. Hän sai 3 veritulppaa, 2 keuhkois ja 1 sydämes. Edellisenä päivänä oli ottanu rokottee (merkkii en tiiä). Kuoli aviomiehensä viereen 💗😭 sit mun hierojan mummo kans kuoli alle 2vrk rokotuksesta, mut häne tarinaa en tiiä. Toivon et mahd moni lukis tän mun kommentin. Kyllä siihe tappopiikkii kuolee ihmisiä!

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Tunne on kylmäävä, kun kakkospiikin jälkeen joku tuttu kuolee. Tiedän tunteen ja olen pahoillani kaikkien puolesta, jotka sivusta joutuvat seuraamaan näitä erittäin harvinaisia haittavaikutuksia. Täytyy myös muistaa, että lääke -ja rokotehaittoja pyritään argumentoimaan "se on sattumaa" kommenteilla. Näin on tehty aina. Niin kauan kun lääketeollisuus myy tuotteitaan sillä argumentilla, että hyödyt on isommat kuin haitat, eikä joudu vastuuseen haitoista, tämä peli saa oikeuden jatkua.

 • Informaatiovalvonta Fin
  Informaatiovalvonta Fin

  Moro, saisitteko Matti Vanhasen haastatteluun?Aiheena Ryöstöpaketti, tulisi varmaankin mielellään…

  • MF175mp
   MF175mp

   Eikö masakin äänestänyt puolesta?

 • Klaus
  Klaus

  Ei jumalauta...

 • Kirsiz Armassalo
  Kirsiz Armassalo

  fibill.info/nick/videot/qGhoXqC6knine5k

 • Pirjo Knuutinen
  Pirjo Knuutinen

  Kuule ei aikusia kiinnosta tommoset nuoret, jotka luulee että stestostronilla ja millään muillakaan hormoneilla on mitään tekemistä järjen ja älyn sekä henkisen tiedon ja etsinnän kanssa, (tai oikeastaan pelkästään siitä on hyötyä, jos jotain vaikutusta on): tälle ferrarikuskille vaan tiedoksi. Mutta oikeasti jokaisella on ihan omat ja eriaiset aivot, mielipiteet, näkemys ja kokemus asioista, oma historia maailmankaikkeudessa ym ym ym, eli kukaan ei voi vedota ikään eikä toisaalta mennä sen taakse piiloon

  • Tom
   Tom

   mitä vittua höpötät

 • Pirjo Knuutinen
  Pirjo Knuutinen

  Saatte nyt vähän ajatella asioita uudestaan. Ihan turha syytellä ketään iän perusteella, meitä valveutuneita on paljon, eikä ikä näyttele siinä suurtakaan osuutta. Kyse on jostain ihan muusta, ja olisi hyvä muistaa se. Tehän syyllistytte ikärasismiin. Ikä ei ole synonyymi sanalle rokotehörhö

  • annemirjami
   annemirjami

   En ole nk. "rokotehörhö", mutta tuosta ikärasismista olen samaa mieltä. Lapsellista ja ylimielistä pullistelua, eikä sille nyt mitään voi, että nuorilta vaan puuttuu elämänkokemus. Se korjaantuu kyllä ajan mittaan, kun ikää ja toivottavasti myös viisautta karttuu. Kertoo todella paljon, miten nuori ihminen suhtautuu ikäihmisiin ja vanhempiin. Se kertoo myös kotikasvatuksesta. Sitäpaitsi nämä eivät ole enää mitään teinejä itsekään. Tällä jengillä on vielä hyvin rajallinen yleissivistys ja kovin alkeelliset käytöstavat!

 • Dam Dam
  Dam Dam

  🚀🚀🚀

 • hanna degerlund
  hanna degerlund

  Lapsellista....

 • Veeti hakkarainen
  Veeti hakkarainen

  koronarokote toimii niinku breivikin luodit kesäleiriläisiin

 • Urban Grayman
  Urban Grayman

  Oon seirannu teitä jo jonku aikaa. Hyvää työtä. 👍 Kiitos teille.

 • Marjo Ravantti
  Marjo Ravantti

  Junnu avovaimolle terveisiä! Ihana tyyppi ❤️ oltiin lauantaina uittamassa lapsia altaass😍

 • Johanna Jones
  Johanna Jones

  2.45 kohdassa...tämä ei ole mikään uutinen, influenssa ja koronatesti tehdään samalla pcr-menetelmällä. Pitävät kansalaisia pilkkanaan nyt.

 • Jo Lehto
  Jo Lehto

  Yritykset, jotka ottavat asiakkaita ilman koronapassia, tullaan sakottamaan reilulla kädellä ja uhkana jopa vankila. Kannattaa tsekata Iso-H:n twiitit. Joku musagenrestä sentään on hereillä.

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   @Jo Lehto mä otan myöhemmin rokotteen, jos se on tilastojen valossa järkevää. Ihan siitäkin syystä lykkään, että ekojen influenssarokotteiden saapuessa otin sen innoissani ja sairastuin puoleksi vuodeksi. Immuniteetti meni jotenkin sekaisin. Olen saanut myös vakavan lääkehaitan Borrelioosin virheellisestä lääkesuosituksesta (=immuniteettia alentava reumalääke, joka kuului hoitosuosituksiin jostain käsittämättömästä syystä). Näistä itsekkäistä syistä kuulun anarkistiporukkaan vielä toistaiseksi.

  • Jo Lehto
   Jo Lehto

   Rokotetut eivät halua tontilleen rokottamattomia. Rokottamattomat haluavat kohta oman tonttinsa, jossa ei määräillä. Siitä se idea sitten lähti 2020-luvun ghetoille.

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   WEF jyrää suunnitelmansa. Kansa ei näytä vastustavan (paitsi vähemmistö kansoista) joten peli menetetty. Ehkä meille kaupataan joku hieno digitalisoitu festaritapahtuma tulevaisuudessa 🤪 Onhan se perusopetuksenkin digitalisointi tavoitteena näillä suurilla ja mahtavilla. Tai sitten rokottamattomat järjestää omat festarinsa ja saa helvetinmoiset sakot. Faucilla 20 uutta rokotetta hankkeena, joten ei tämä virusrokoteshow ihan heti näytä loppuvan. Gain of function research jatkukoon 🥳

 • MÄNTSÄLÄ wildout
  MÄNTSÄLÄ wildout

  Onse rämetti kova tuntija

 • Veli Vapaus
  Veli Vapaus

  Bodi vieraaksi.

 • doire aintu
  doire aintu

  Kiitos,olette ihanii 👍👍😉

 • Ok
  Ok

  kkkkk

 • bonus_dies
  bonus_dies

  TOTTA VAI TARUA Suomessa on tahoja, jotka hyötyvät taloudellisesti rokotevastaisen tiedon levittämisestä. Tämä käy ilmi Ylen laajasta selvityksestä. Ylen selvityksen perusteella kaikkien rokotevastaisten toimijoiden rahankeräystavat eivät ole lain määräysten mukaisia. Osa henkilöistä oli valmiita jopa kiertämään lakia rahan saamiseksi. Erään lahjoituksia keräävän tahon toiminnassa on mukana henkilö, joka on saanut tunnetusta petosvyyhdistä talousrikostuomion Yksi aktiivisimmista tubettajista on Yazka Love, joka julkaisee videoita eri alustoilla. Yazka tuli tutuksi takavuosina tv- ja radiotoimittajana. Hänellä oli helmikuun alussa Tokentubessa ja Patreonissa tukijoita yhteensä 120. Tokentube ja Patreon ovat sivustoja, joissa voi tukea rahallisesti tubettajaa valitsemallaan summalla. Jokainen tukija maksaa Yazkalle kuukausittain 5-600 euroa. Näin ollen jos lahjoittajien määrä pysyy vakiona, Yazka ansaitsee vähintään noin 7 000 euroa vuodessa. Tämän lisäksi Yazka pyytää lahjoituksia suoraan Paypalin kautta.

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   Patreon ottaa oman siivun muuten joka lahjoituksesta ja kuukausittaisesta tukemisesta. Sillä alustalla on niin onlyfans kamaa kuin musiikki-artisteja, sitten on tällainen mitätön vähemmistö kilpailemassa globaalin narratiivin kanssa, vaikka sillä 7k rahalla vuodessa. Kysymys on; entä sitten? Sillä kukaan ei pyydä tai anele lahjoituksia erikseen, paitsi blokkimedia mutta hän sai lähtöpassit patreonista ja artisokka anelee joka lähetyksessään mutta rahoitus onnistunee vain tokeneillä ja paypalillä. Jos joku haluaa lahjoittaa rahaa näiden lähetyksien takia, niin lahjoittakoon, sillä se ei ole obligaatio lähetysten katseluun ja sen sisältöön, täysin vapaaehtoista.

 • karvakake
  karvakake

  Slimmi on entistä slimmimpi eli siis laihtunut.

  • doire aintu
   doire aintu

   Tuohon rokotteen jälkeiseen kuolemaan. Osanottoni. Olisiko mahdollista tutkia oliko piikkiproteiinia hyytymäpaikoissa?

 • Marja Sillman
  Marja Sillman

  Autolla ajavat eivät näköjään tiedä että mm. busseissa ja metrossa ilmoitetaan maskipakosta ja metrossa kuulutetaan vähän väliä "joukkoliikenteessä on maskipakko" - ei ole laillista ja mitään pakkoa ei oikeasti voi olla, mutta lähes kaikki tottelevat. Olette ainoa media joka missään on kyseenalaistanut julkisesti "maskipakon". Terveisin fossiili.

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   Itse vitsailen siitä, aina kun tulee sama äänitys englanniksi. "Facefucks are mandatory"

 • Ritva Englund-Järvinen
  Ritva Englund-Järvinen

  Ihmeellistä että nyt yritetään tehdä rokottamattomista syyllisiä,pitäisiköhän ihan selvittää kunnolla mistä tämä kaikki saanut alkunsa ja maskien käytöstä sen verrsn etten ole nähnyt ulkomaalaisilla niitä esim kauppakeskuksissa ovatko he erityisssemasss ja muut joutuu pitämään niitä kuonokoppia päivät pitkät.

  • Audi BMW
   Audi BMW

   Samaa mieltä, että rokottamattomista yritetään tehdä syyllisiä. Se kuka Kauppakeskukses käyttää maskia on jokaisen oma juttu. Ei kukaan pakota. En ole päivääkään käyttäny maskia enkä käytä. Oma terveys on tärkeempi ja totuuteni aiheista. Mitä enemmän ihmiset ei käytä sen parempi, ulkomaalaisilla munaa!

 • horn of truth
  horn of truth

  got ballz? aiheeksi gang-stalkkaus

 • Toni P
  Toni P

  Kymenlaakson poliisi on hakenut tubettaja bodin muutaman partion voimin väkisin kotona testiin. Löytyy täältä youtubesta käyttäjänimellä Bodi

  • Aleksi Joukola
   Aleksi Joukola

   Ihan hyvä juttu vaan niin saadaan nää galactic Brain kapinoijat kuriin.😂👍 sais kyl tulla sakkoakin tolle idiootille min. 500€. Sattuu päähän lukea näitä kommentteja😂😂😂

 • Ritva Englund-Järvinen
  Ritva Englund-Järvinen

  Jesus vai 2 vuotiaille maskit kyllä on aivot siirtyny väärään päähän.

 • pp7502
  pp7502

  Ei tuo tarina minua vakuuttanut sillä kyllä verihyytymät syntyy pitemmän ajan kuluessa. Suomesta tuskin löytyy aikuista jolla ei olisi jotain terveysongelmia. On todella vaikeaa yhdistää niitä rokotuksiin vedenpitävästi. Itse olen rokotettu.

  • Ernesto Kuusisto
   Ernesto Kuusisto

   meinaatko ottaa kaikki viisi kokeellista rokotetta? Kun olet laita viestiä tänne ja kerro miten meni! Olen oma itseni, pidän sitä itsestään selvyytenä ja edellytyksenä olemassa ololle. Ja siksi "itse olen" on vähän outoa erikseen mainita. Mutta kaikkea hyvää sinne!

 • Ritva Englund-Järvinen
  Ritva Englund-Järvinen

  Meillä oli kylässä hollannista vieraita he ihmettelivät mitä vouhkaamista kun niin pieniä määriä tartuntoja sillä siellä tuhansia päivässä.Koronapassi halutaan että ihmisiä voi pompotella sinne tänne,mitta täynnä tätä touhua kohta ei voi mennä töihin kun pitää olla rokotuspassi no sitten ei mennä. Koko hallitus helvettiin.

 • turpomann
  turpomann

  Näin vanhana pieruna (50v.) täytyy sanoa että on mukava nähdä nuoria jotka ovat oikeasti hereillä siitä mitä maailmalla ja suomessa oikeasti tapahtuu. Rahat vielä piiloon pirateen ja moneroon niin pankkiirien peli on pelattu.

 • sosa
  sosa

  Seuraavaksi Riikka Purra

 • Anna-Maria Tervonen
  Anna-Maria Tervonen

  Aivan kauheeta! Osanottoni siskolleen... 😭 Mun oma tyttö, juuri 30v toukokuussa täyttänyt, sai toisesta piikistä vakavan rokotehaitan. Hän ei ole pystynyt hoitajan töihinsä pian kolmeen kuukauteen, saikku jatkuu... Sydänvauriot parantunut minimaalisesti. Hänellä on ns. sydänlihastulehdus, eikä ole ainoa. Pelkään tyttäreni hengen puolesta joka päivä 😭

  • s G
   s G

   @toukonautti mihin rikokseen?

  • s G
   s G

   @toukonautti ystäväni on ilmoittanut että voi sellaisen kyllä hommata. Tässähän on se, että heidän vanhemmat ovat kuolleet jo molemmat, ja jäljellä oli enää he kaksi, tai no nyt vain ystäväni.

  • toukonautti
   toukonautti

   @Funky Mies se olis fiksua, mutta toisinaan ymmärrän että lähtökohtaisesti uskoo mitä toinen selittää. Mä en osaa sanoa tuohon, syyllistyykö leveli kumppaneineen rikokseen, siihen en osaa sanoa, mutta naishenkilö syyllistyy rikokseen ja hän tulee vastaamaan niistä tietenkin itse.

  • Funky Mies
   Funky Mies

   @toukonautti voisko leveli kaivaa nää lähteet jne esille ennen lähetystä? ettei lähteiden selvitys jää kuuntelijoiden vastuulle.. esim nyt tämä case. leveli vois pyytää jtn prooffia esim siitä että on hänen sisar, ihan vaikka laillisista syntymätodistuksista jne..

  • toukonautti
   toukonautti

   @s G siinäpähän uskot ja jos alkaa kovasti keittään kuppi nurin, ni hakeudu psykiatriseen hoidon pariin. Videolla valheita sepittävä nainen ei ole vainajan sisko, sen tarkistin kaverilta tänään.

 • anssi lehtimäki
  anssi lehtimäki

  Voisko joku laittaa sitä discord linkkiä kun ei näytä vieläkään toimivan

 • Katariina Valtonen
  Katariina Valtonen

  Korona aiheuttaa siihen sairastuneille veritulppia, kuulema hepariinilla on Suomessa laskettu koronakuolemat kolmasosaan, sillä se ehkäisee verihyytymiä. Lieneekö rokotteessakin jotain hyytymiä aiheuttavia

 • ile84
  ile84

  Katsokaa sellainen leffa kuin "Absolon" 2003 vuodelta. Kuvaa hyvin mitä on hyvin mahdollisesti tulevaisuutta kun koukuttavat ihmiset johonkin mömmöön, toisaalta leffan lopussa tapahtuu hyvin (kuin yleensä), mutta oikeassa elämässä ei.

 • 0lynx
  0lynx

  Tuohon rokotteen jälkeiseen kuolemaan. Osanottoni. Olisiko mahdollista tutkia oliko piikkiproteiinia hyytymäpaikoissa?

 • KamikazePlayer
  KamikazePlayer

  fibill.info/nick/videot/1aqFpKrWY31zq2o&ab_channel=myytinkertojat

 • DR00ME
  DR00ME

  Höpö höpö, tästä ei voi mitään päätelmiä tehdä, että johtui rokotteesta. Kyllä niitä veritulppia voi muutenkin tulla. Ja joillakin ne huomataan vahingossa. Olipas harvinaisen paskat perusteet. 150 000 000 rokotettua ja yksi väittää veritulpoien johtuvan rokotteesta.

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   @DR00ME Juu hieno ad homi.

  • DR00ME
   DR00ME

   @asd asd Joo, jos vähänkään tajuaa mistään mitään ja on edes hiukan kartalla niin astraZenecan ripulirokotteessa on vaara veritulpalle. Nyt puhutaan Pfizer + biontech (comirnaty) sekä modernan rna rokotteista... miksi 5G folioille pitäisi aina rautalangasta vääntää kaikki? Vastaus: ovat v*tun tyhmiä.

  • asd asd
   asd asd

   Rokotteissa ihan THL:n mukaankin on veritulpan riski.

  • DR00ME
   DR00ME

   @MABUS SUBAM Nämä " levelit" ja muut huuhaa hörhöt kannattaa jättää katsomatta. Kaverihan pukeutuukin kuin pelle.

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   @DR00ME Ei, tuo on vinouma siinä missä jos joku pitää leveliä luotettavana. Eli edeleen, et oikeasti tiedä asioista mitään, eli elät samassa pimennossa siinä missä minäkin.

 • Samuli Niskanen
  Samuli Niskanen

  Arhi vieraaksi uudelleen!!! Hyvä jakso oli kyllä🔥

 • wnnalis cioov
  wnnalis cioov

  Kiitos,olette ihanii 👍👍😉

 • Simon J. Kok
  Simon J. Kok

  Niko Laamanen tienasi minusta kertaheitolla uuden kiinnostuneen silmä- ja korvaparin.

 • jukka svensk
  jukka svensk

  Miten lahjoittaa fyrkkaa teille?

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   Patreon.

 • Esa. Koskimaa
  Esa. Koskimaa

  Saitteko te vastauksia lähteekö perussuomalaisia kansanedustajia siihen Jaana Kavoniuksen keissiin

  • Ron Jeremy Hakala
   Ron Jeremy Hakala

   Jos yksikin mitenkään osallistuu tuon hörhö-hihhulin touhuun niin jäsenkato on heti tuhansia henkilöitä. Mieti sitä ja valitse SKE!

 • Karoliina Karvonen
  Karoliina Karvonen

  Joo on se kumma miten ruoka apu ei mene perille ihmisille mutta rokotteet kyllä löytää joka kolkan maailmassa.... :0 Jos ihmisten terveydestä oikeesti välitettäis niin vois olla maailma vähän toisen näköinen ja vaihtoehtois hoitoja ei myöskään sensuroitas tai tuomittais vaan otettais kaikki keinot käyttöön ja ruoka-apukin menisi perille... :0

  • Ron Jeremy Hakala
   Ron Jeremy Hakala

   @Canoonful Kyseinen herra on filosofian tohtori, kuten Halla-Aho ja Puistokin. Kutsuu itseään harhaanjohtavasti virologiksi ja mikrobiologian asiantuntijaksi, vaikka hänellä ei ole lääkärintutkintoa. Kun sinulle seuraavaksi syntyy terveydellisiä ongelmia, voit mennä filosofian tohtorin vastaanotolle. Minä menen kuitenkin jatkossakin ihan oikean lääkärin luokse eikä tämä salaliittoteoreetikko vaikuta asiaan.

  • Canoonful
   Canoonful

   @Ron Jeremy Hakala Lue ja ihastu. dryburgh.com/geert-vanden-bossche-open-letter-to-who-halt-all-covid-19-mass-vaccination/

  • Ron Jeremy Hakala
   Ron Jeremy Hakala

   Tyhmimmät saavat minun puolestani kuolla nälkään mutta itse en halua kuolla vähäjärkisen salaliittoteoreetikon ottamatta jättämän rokotteen seurauksena korona-tartuntaan.

  • Maria U
   Maria U

   Nimenomaan! Naulan kantaan.

 • Evangelist / evankelista Sirpa Rikkinen
  Evangelist / evankelista Sirpa Rikkinen

  Riivaustila muuten, pitää ensin testata henkilöstä. Se testi ja niiden ulosajo ei ikinä saa tapahtua ilman henkilön lupaa, johan siitä jo raamattukin varoittaa. Eräs nuori kävi syyttä yhtäkkiä toisen kaverinsa kurkkuun kiinni ja on itse ymmällään monista oudoista kohtauksistaan. Hän haluaa vapaaksi ja jos hän tosiaan tahtoo, aion hänet vapauttaa Jeesuksen nimessä. (Ainoa nimi jota ne pelkää).

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   @Evangelist / evankelista Sirpa Rikkinen Eikö oleki pelottava ajatus, että täydellistä troijan heppaa et voi tunnistaa juuri mistään.

  • Evangelist / evankelista Sirpa Rikkinen
   Evangelist / evankelista Sirpa Rikkinen

   @MABUS SUBAM Älä houri! Minä olen kohdannut Jeesuksen monta kertaa ja hän on pelastanut mun hengenkin useita kertoja!

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   Jeesus on syötti, tutustu Ziionin viisaisiin ja heidän suunnitelmaansa. Jeesusta seuraavat ovat rituaali uhreja, vain sisimmässäsi voit tietää mikä on hyvää ja kaunista, ilman että liität intuitiootasi mihinkään, edes itseesi.

 • Jemina Dillinger
  Jemina Dillinger

  2:51:18 osanotot

 • Jemina Dillinger
  Jemina Dillinger

  Junnu, sä et haluu demoneja, ne on perseestä oikeesti, vaikea päästä niistä eroon jos niihi sotkeutuu, demonit on sama asia ku low-vibe. Eli paskat ajatukset. Sä voit ainoastaan kokea demonismia jos annat niille luvan tärvellä, muuten ne on harmittomia, ne ei voi hyökätä keneenkään ellet anna itse lupaa niille tulla hyökätyks. Ja juu oon ateisti tavallaa en mikää uskovaine, real shit bro

  • Jemina Dillinger
   Jemina Dillinger

   Kiitos

  • MABUS SUBAM
   MABUS SUBAM

   Ateismisi ehkä paistaakin, sillä nämä demonit voivat varmasti jollain tavalla ottaa vallan sinusta, ilman suostumustasi. He tulevat ja menevät eri lääkkeillä ja haitoilla, oli se sitten vaikka poke tai masentavat ajatukset, ei siihen lupia tarvita vaan suostuttelua. Mistä lie on meidän ihmiset moisen taidon myös onnistuneet oppimaan, että ujuttamalla voit ohjailla toista ilman, että kysyt asiaa suoraan.

 • Anne
  Anne

  ❤️

 • nah bro
  nah bro

  Miksi joku maksaisi hs:n toimittajalle siitä, että se kirjottaisi jutun sähköpotkulautojen vaaroista.

 • Artsu Lappoonia
  Artsu Lappoonia

  Käsivarren mitta on aika monta vuotta.

 • Wekkuli :3
  Wekkuli :3

  Hackerointi taitos exposed, ei ne jäljet kauas johtanut :DDD

 • Johanna Virtanen
  Johanna Virtanen

  Jos ihminen sairastuu influenssaan, niin kuukausia kestää toipuminen . Itse sairastin aasialaisen influenssaan 1960 livulla ja mun koko perhe. Oltiin niin sairaita , että 2 lääkäriä kävi kotona meillä sairaskäynnillä. Mummumme ei sairastunut , koska oli syntynyt 1909 ja lapsena sairastanut espanjantaudin.( 1918- 1922) Aasialaisen influenssan jälkeen ei ole influenssaa tullut ,enkä ole rokotusta ottanut. Enkä ota nytkään. Olen eo. Sairaanhoitaja.

 • Anssi Myllymäki
  Anssi Myllymäki

  Täällä teidän äärioikeistolaista lastenohjelmaa seuraa joka viikko 40v. Ikänsä vasemmistoa ja demareita äänestänyt kaveri! En ole teidän kanssa kaikesta samaa mieltä, enkä usko kaikkea mitä teillä puhutaan, mutta tämä johtuu varmaan siitä, että mulla on omat aivot, omat pallit ja omat mielipiteet. Jatkakaa samaan malliin! Diggaan!

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Haha 😂 ja täällä vihreitä ja vasemmistoa aikuisiällä äänestänyt kohta 50 vee piilopunkkari, joka ei kuulu mihinkään uskontokuntaan. Hallituksen mediapropagandan profiloinnit ei osu meikäläisenkään kohalle.

 • Tarmo
  Tarmo

  Jumalauta Laamanen on alfa!

 • Njiiko
  Njiiko

  Mahtava lähetys, kiitos! Loppu tälle kusetukselle!

 • M N
  M N

  Kuu vetää vettä 6m vuorovedessä kun sitten saa lähemmäs gravitaatio on vahvistunut eiku ei enää vedäkkään🤔 Ei ole vuorohiekkoja saharassa eikä vuorosiitepölyjä niityillä🤔

 • M N
  M N

  Missä on Laura Jokisen paikka?

 • Johanna Virtanen
  Johanna Virtanen

  Onko kurvisen kurva(tautikertomus) kunnossa? Ja entäs 2 piikkiä ?

 • Make
  Make

  Mtv:n uutiset tulee suoraan CNN :ältä.

 • Embuske
  Embuske

  Tokio on niin saastunut Fukushiman onnettomuuden takia, että se tietää Kurhiselle sairastumista 2 vuoden sisään. Ainakin jos Dana Durnforthia on uskomista.

 • Carolina Giansanti
  Carolina Giansanti

  Miten teiltä on voinut jäädä huomaamatta Krista Kiuru fudis ottelussa 15.7 ilman maskia ja turvavälejä :D

  • Ari
   Ari

   Sen lehmän naamaan näkee vaikka 10 kilometrin päähän.

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Juu eikä Macronilta vaadita rokotepassia mutta muut kyykytetään kyllä. On se kumma jos Suomessa ei kohta ala tapahtua sitä kansannousua. Hullut haluu tänne totalitarismin. Ei vaan voi käsittää miten psykologisella sodankäynnillä saatiin enemmistö pelkäämään ja johdettua täysin harhaan 😶

 • Mansen Mies
  Mansen Mies

  Oisko Bodi vieraaksi ens sunnuntaina? Kytät haki kotoa

 • Xi PingPong
  Xi PingPong

  Kiina ottaa vallan maailmassa lähivuosina. Rokotepassit ja sensuuri jo enteilevät CCP:n politiikan sisäänajoa Euroopassa. Myös yllättävät takinkäännöt passien ja rokotteiden pakottamisessa euroopan johdon toimesta kielii tästä. Kuinkahan monelle ministereistämme on jo luvattu CCP:n jäsenyys ja virka tulevan yhden maailmanvaltion johdossa?

  • sisuphos
   sisuphos

   Jos kommunistien toimintaa tuntee ollekaan historiasta, niin he heittävät heti ensimmäisenä hyödylliset idiootit gulagille. Kiina on etnovaltio, heillä ei ole mitään kiinnostusta jakaa tavoitteitaan likaisten länkkärien kanssa.

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Tää on se mun pahin painajainen. Kun seuraa EU.n touhuja, varsinkin Macronin, ni selvää bisnestä Kiinan kanssahan tää koko touhu on. Mä olen valmis ihan jokaikiseen vastarintaan mitä mahdollista vaan tehä. Luulen että on muutama muukin. Yhtään madeinchina maskia en osta.

 • Anssi Myllymäki
  Anssi Myllymäki

  Hullu-ukot ja foliohatut unite! 😆

  • Anssi Myllymäki
   Anssi Myllymäki

   Järjestäytymiskokous pidetään Lahden putkassa.

 • Tuula Genc
  Tuula Genc

  Ei kaikki vanhemmat ihmiset ole “fossiileja” ei pida yleistaa.

 • Lahden natsi
  Lahden natsi

  Ristiriitainen uutisointi on harkittua psykologista vaikuttamista. Ristiriitainen toistensa kumoavat uutiset saa aikaan kuulijoissa sen etteivät he enää ota selvää tilanteesta, kun ei ole selkeää tilannekuvaa, eivät ota puheissaan enää kantaa asiaan. Ihmiset alkavat ajattelemaan: "Ehkä on parempi antaa viisaiden hoitaa tilanne ja tehdä päätökset." Kuulijat alkavat passiivisesti hyväksymään poliittiset päätökset kun heille on uutisoinnilla saatu aikaan epävarma tunne tilanteesta jota eivät ymmärrä, eikä ihmisille anneta johdonmukaista tietoa minkä pohjalta voisi arvioida loogisesti todellista tilannetta. Vaihtoehtoisesti johdonmukainen tieto saisi aikaan kuulijoissa sen, että heidän olisi helppo ottaa kantaa asiaan ja asettua vastaan epäjohdonmukaisia poliittisia toimenpiteitä.

  • Neitsyt Maria
   Neitsyt Maria

   täää!

  • toukonautti
   toukonautti

   No mitäs luulette, mikä oli tämän venäläisen Janitskinin tarkoitusperä mv-lehden kanssa? Saada aikaa sisäistä sekasortoa ja siihenhän nämä mukamas Isänmaalliset hieman löyhällä älyllä varustetut sitten menivät ja nielivät koukun. Siinä hyvä esimerkki venäjän trollitehtaan toiminnasta ja samaa kuraa suoltaa J. Backmanit yms. ja harmikseen hölmöt uskoo kaiken, vähän samanlaista tämäkin kanava suoltaa. Toki se myy, koska on niitä ketkä uskoo näiden ulkomaalaisten hubridivaikuttajien höpinöihin, eikä mikään yllätys ole että Janitskin = venäläinen, De Wit = hollantilainen, M. Deghan = iranilainen, J.Lokka = portugalilainen. Eikö yhtään päässä pakota Suomalaisia, että teitä uunotetaan? Itseäni ja kuolleita sodassa käyneitä isoisiäni hävettää tällainen toiminta.

  • ziko6666
   ziko6666

   Faktoi

  • Joku_Vaan
   Joku_Vaan

   Kyllä! Tämä!

  • turpomann
   turpomann

   Kyllä, se on nimenomaan harkittua psykologista vaikuttamista.

 • basic_user
  basic_user

  Long covid = rokotehaitat

 • Simon J. Kok
  Simon J. Kok

  Sucharit Bhakdi on selittänyt mistä hyytymät johtuvat. Johtuvat vissiin siitä, että rokoteaine vaikuttaa hiussuonten sisäpinnan pintasoluihin, jotka alkavat muodostaa piikkiroheiinia. Ne siis muuttuvat oikeasti piikikkäiksi. Sitten verihiutaleet alkavat tarttua niihin piikkeihin ja alkaa muodostua klönttejä. Sitten klöntit lähtevät liikkeelle ja tukkivat hiussuonistoa. Ja ongelma pahenee, jos rokoteaine lähtee käsivarren lihaksesta liikkeelle. Sen siis oletetaan pysyvän siellä olkavarressa.

  • Maria U
   Maria U

   Joo, Bhakdin ulostulot on rautaa 💪

 • Miia Kallila
  Miia Kallila

  Jostain syystä THL eikä eduskunta reagoi mun sähköposteihin: Koska valmistuu ja julkaistaan tutkimus covid-rokotteiden karsinogeenisyydestä ja genotoksisuudesta? Miksi globaalisti painostetaan ja lahjotaan ihmisiä ottamaan loppuun asti tutkimaton rokote? Covid-19 rokotteiden vakavien haittavaikutusten määrä (Fimea!) on isompi kuin covid19-viruksen aiheuttamat kuolemat (THL!). Miksi tästä näkökulmasta on vaiettu? Ovatko WHO, WEF yms. ohjausverkostot kiristäneet talouspakotteilla perustuslakien uudelleen säätämisen, niin että kokoontumisvapautta voidaan rajoittaa vuoden 2025 loppuun asti?Covidpolitiikka näyttää kovin mafiamaiselta toiminnalta varsinkin, kun tieteen nimissä pidetään yllä kiinalaisia viruslaboratorioita joiden toiminnan eettisyyden tutkimus on politisoitunutta. Samaan aikaan miljardöörit "ennustavat" tulevia pandemioita ilmaston lämpenemiseen vedoten. Koska THL julkistaa siis covid-rokotteiden karsinogeenisyys ja genotoksisuus tutkimukset? Ilmeisesti vuoteen 2025 on tarkoitus globaalisti tutkia rokotteita ihmisillä? Rekisteröidäänkö mahdolliset vakavat sivuvaikutukset, kuten erilaisten autoimmuunitautien mahdollinen lisääntyminen lähivuosina, vai todetaanko globaalien sopimusten mukaan, että yhteyttä rokotteeseen ei voida todistaa?

  • Ron Jeremy Hakala
   Ron Jeremy Hakala

   @Miia Kallila piikkivahaa ei voi suositella kenellekään, ei edes muotoilutuotteena

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Tänään tuli vastaus Fimealta. Kävin samalla kurkkaamassa rokotteiden tiedot lääkeinfosta. Modernan rokotteen tuoteselosteesta oli poistettu maininta lievien genotoksisten haittavaikutusten mahdollisuudesta. Eikä myöskään ollut enää mainintaa siitä, ettei karsinogeenisyyttä ole tutkittu. Eli keväällä kävin lääkeinfot tsekkaamassa, kun olin rokoteaikaa varaamassa ja silloin lääkeinfossa nuo maininnat. Fimean vastaus oli, että koska rokotteiden komponentit ovat tuttuja, ei karsinogeenisyyttä tarvitse tutkia enää WHO 2005 ohjeistuksen mukaan. Moderna nyk.Spikevax on ainoa rokote, josta nuo genotoksisuus tutkimukset on tehty ja Spikevaxin tutkimuksissa ei ole havaittu karsinogeenisyyttä, näin vastasivat. Eli keväällä tutkimusten mukaan genotoksisuuden mahdollisuus oli Modernan rokotteessa lievä ja heinäkuussa genotoksisuuden mahdollisuutta ei enää ole.

  • Ron Jeremy Hakala
   Ron Jeremy Hakala

   @Miia Kallila Mitä prosesseja ajattelit laittaa liikkeelle ja missä? Millä perusteella ja ketä vastaan? ...niin...ja millä rahalla:)

  • Ron Jeremy Hakala
   Ron Jeremy Hakala

   Millä koulutuksella ja osaamisella esität näitä näkemyksiäsi ja kysymyksiäsi ja miksi sinulle pitäisi mitään vastata? Meinaatko ettei Suomessa ja maailmalla ole sellaista osaamista, jota sinulla on?

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   @tuula niemi varmaan tehokkaampaa olis iso määrä oikeusprosesseja laittaa nyt liikkeelle. Toisaalta USAn ja Kiinan armoilla ollaan. Musta tuntuu että tätä resettiä ei saa pysäytettyä ennen kuin joku isompi sota katkaisee tän kiinahulluuden. Juristit ja lääkärit kyllä yrittää nyt parhaansa maailmanlaajuisesti. Kaikki toivo ja kiitos heille.

 • marina crystalqueen
  marina crystalqueen

  Parsakaalilla ei ole hermojärjestelmää kuten eläimillä😩 Kasveissa ja hedelmissä myös rikkaammat protskut ja vitamiinit kun jonkun lehmän/kanan/sian lihassa jonka elämää ei kuluttaja itse ole näkemässä.Kasvien syönti ei tietääkseni vahingoita ketään mutta eläimien syöminen vahingoittaa.Käykää teurastamolla katsomassa mikä meininki siellä on🤢

  • marina crystalqueen
   marina crystalqueen

   @Hidden Houses Johtuiskohan siitä että ihminen on sen verran kehittynyt että kykenee tuntemaan empatiaa.Vasta kun tietoisuus on riittävällä tasolla ihmisen henkisessä kehityksessä ja evoluutiossa, silloin hän ymmärtää tekojensa syy ja suhde seuraukset paremmin.

  • Hidden Houses
   Hidden Houses

   Ihminen on ainoa eläin luomakunnassa, joka on huolissaan siitä, mitä sen ravinto ajattelee ja tuntee.

  • marina crystalqueen
   marina crystalqueen

   Hieno juttu, en tuomitse.Minulle ei liha ole resonoinut sitten vuoden 2016 jälkeen.🍊🍌

  • Euforia Rush
   Euforia Rush

   Pekonia,kananmunia&juustoa aamiaiseksi jo about 3 vuotta putkeen..siihen päälle voi jonkun terveys smoothien vetästä jossa vähän yrttejä, hedelmiä, marjoja ym mainiosti on menty terveenä koko aika, näin kesäisin myös grilli ahkerana käytössä jossa voi paistella parit muhkeet grillipihvit ja vetästä kylmä olut päälle 🤣😛😜

 • Backstage Cam
  Backstage Cam

  Leveli: te ette sensuroi kommenttipalstaa, mutta Goo tekee sen puolestanne.

 • Backstage Cam
  Backstage Cam

  Jokainen viestini, jossa yritän kertoa 'sammakkoalustasta', joka on ainoa sananvapautta vaaliva some-alusta, poistetaan täältä yt-kommenteista, oli suoraa linkkiä tai ei. Miksei Leveli voisi itse mainita tästä alustasta? Syövänhoidostaan kertoneella naisella olisi siellä vapaa sana, samoin kuin Anterolla, joka tuossa edellä sisäministeriasiaa kommentoi.

  • Backstage Cam
   Backstage Cam

   ​@ziko6666 Olen. Mutta tuossa juuri joku sai alustan nimen näkyviin, kun kirjoitti sen yhdellä ylimääräisellä kirjaimella ja taivutuksin. Hieno homma! Otan tämän konstin käyttöön jatkossa.

  • ziko6666
   ziko6666

   Mä veikkaan, että Leveli on laittanut YT:n asetuksiin alunalkaen rastin ruutuun, jossa sanotaan "ei linkkejä kommentoinnissa", oletko kokeillut muulla tavalla julkaista sanomaasi, olettaen että linkilliset kommentit katoaa automaattisesti?

  • Jonathan tuu
   Jonathan tuu

   Eli gabbia tarkotat

 • Korson Ramsay
  Korson Ramsay

  Siinä hjalliksen uutisessa (jonka muuten lähetin) nii siinähän puhuttiin siitä et se joku ministeri haluaa että esim ravintoloihin ei pääsisi ilman rokotepassia ja halusi muutenkin rokotepakkoa. Todella hyvä jakso taas!

  • Miia Kallila
   Miia Kallila

   Ravintola-ala ajetaan koko EU alueella synkronoidusti alas tällä samalla kaavalla. En kyllä ole päässyt jyvälle miksi juuri ravintola-alaa kyykytetään? Ja muusikoita jne? EU alkaa vaikuttaa lääketeollisuuden käskyttämältä rikollisjärjestöltä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän 🤯 Pitäiskö se EU vaan lopultakin hajottaa?! Eihän tässä Kiinamallissa oo mitään järkee.

 • Karoliina Karvonen
  Karoliina Karvonen

  Kiitos hyvä lähetys :D

Seuraava