Pääministeri Sanna Marinin aamiaiskohu | Sanna Ukkola Live 31.5.2021
43,338
Reddit
Pääministeri Sanna Marinin ympärillä kuohuu Iltalehden julkaistua tietoja pääministerin salaiseksi julistetuista ateriaeduista.

Studiossa tänä iltana Sanna Ukkolan vieraana Iltalehden politiikan ja talouden toimituksen esimies Juha Ristamäki kertoo tapauksen taustoista.

Esitetty ma 31.5.2021

Lähde: www.permanto.fi/fi/web//alfat...

Kommentteja
 • Tuovi Sjölund
  Tuovi Sjölund

  Folk svälter. Så hur täcks hon äta gratis lyx frukost och lyx luncher?!

 • Tuovi Sjölund
  Tuovi Sjölund

  Bekymrad för Finlands barn och ungdomar. Får ej lära sig att umgås socialt.

 • Tanttu Pauli
  Tanttu Pauli

  Mari Vantaalla lopettaa Koivukylän ja korsa sdp ja kokoomus lopettaa leipäjonot kun on vapaamuurari hyvä veli verkosto kyllä on törkeitä touhua siellä on noin300käviää olin korsoossa tyissä

 • Kalevi Savolainen
  Kalevi Savolainen

  ENSIN AIVAN LOISTAVIA UUTISIA! Saimme Elisa Palosen omaisten kanssa ja mieheni OTT Petter Kavoniuksen asiantuntevalla asiamiestyöllä tänään aikaan täysvoiton tekojeesus Juha Ruohosta ja hänen kulttiaan vastaan. Varsinais-Suomen KäO totesi Juha Ruohosen ja hänen perheensä (vaimon Susanna Ruohosen, lasten Lauri, Monika, Elina ja Hanna Ruohosen) ja kulttiin kuuluneen Jukka Ritvasen ja Juha Ruohosen haltuun tarkoitetun säätiön hyväksi tehdyn testamentin (arvo 1,5 Meur) kokonaan pätemättömäksi hankkimani näytön perusteella. Jatkan myös Ruohosten, poliisin ja Ritvasen toimien selvittämistä rikoksena. Tästä on hyvä jatkaa. Toiseksi ilmoitus, että tämän illan ohjelma Lakimiehen matkassa on jouduttu perumaan juontajan Miika Koskelan sairastapauksen vuoksi, mutta tämän illan jakso siirtyy tiistaille. Lisäksi viikonloppuna tulossa uusi jakso Totuus&rikos kanavalle. Ihanaa toiveikasta oikeustaisteluviikonloppua auringonpaisteessa meille kaikille urheille! Ja kiitos fantastisesta palautteesta kaikille!. Arvostan suuresti sitä ja kaikkia saamiani rukouksia ja siunauksia! Tämä on sodan jälkeisen historian suurin paljastus Jaana tokentube.net/v/3321399388/Virkamafia

 • marco fabricious
  marco fabricious

  Vahvistuu vaan kuva siitä että meillä on heikkotasoisin hallitus ja pääministeri koskaan. Koko PM:n palvonta liittynyt sukupuoli, ikä ja ulkonäköseikkaan. Pätevyys ollut ihan toissijainen asia valinnassa.

 • Merja Rm
  Merja Rm

  Olisiko aika puhua kansanmurhasta, jota hallitus toteuttaa?

 • Markku Ryhanen
  Markku Ryhanen

  Hyva Iltalehti hyva toimittaja. Noin pitaa tutkia ja julkaista. Muut lehdet puhuu pelkkaa roskaa.

 • Kalervo Antero Nieminen
  Kalervo Antero Nieminen

  Älä valehtele ja laillista Marinin käytöstä!

 • Juha Rantanen
  Juha Rantanen

  Tämän vuoksi YLE:n vaalitentit ovatkin katsotuimpia, koska siellä toimittajat ovat puolueettomia. Ei ole jäänyt epäselväksi esimerkiksi Iltalehden uutisointipoliitiikka joka on niin oikeistolaista että ihan naurattaa. Andersson joka nykyyän on MTV:n uutisankkurina sai lähtöpassit Yleltä koska hän toi toimittajana vaalitenteisseä oman puoluekantansa räikeästi. Mikä on Sanna Ukkolan tilanne, ei ole YLE:n ohjelmissa liiemmin näkynyt viime aikoina.

 • Juha Rantanen
  Juha Rantanen

  Meidän pätevä Pääminterimme Sanna Marin on suoraselkäisyydessään aivan omaa luokkaansa. PALAUTTAA ETUUDET JA MAKSAA VEROT, KUTEN OLI AIKAISEMMIN KERTONUTKIN. Eiköhän tämä oikeiston masinoima lokakamppanja ole nyt taputeltu, joten voitte keskittyä edellisten Pääminiterien ateriaetujen tonkimiseen. Eikö ne kärpäset siellä tunkiolla vihdykkin? Ei muuta kuin SDP:tä äänestäämää kamut.

 • Matti Virta
  Matti Virta

  asia on yksinkertaisesti nini että jos kerran saa tuollaista palkkaa 17000€/kk niin täytyy olla ja on varaa itse maksaa kaikki ruokakulunsa eikä valtion piikkiin. sehän on jo talousrikos ja korruptiota jos tuollaisella palkalla saa vielä päälle ilmaiset ruokakulut mikä ei todellakaan saa kuulua maanpetturin eduiksi. olisi nyt edes kunnollinen rehellinen pääministeri mutta kun ei ole palkkansakaan väärtti edes niin tuo on jo törkeää huijausta noilla palkoilla saada mitään ylimääräisiä etuja. maksakoon omistaan häänsä ja ruokansa tuskin on maksanut itse häitään edes. ja vaatteitaan ja lastensa ja miehensä kuluja ja miehensä pelle firman konkurssivelkoja.muut kyllä pärjää sillä edustajan tai ministerin palkallaan ilamn etuja mutta marin tekee rikollisesti ja kansan huijari moraaliton paskaläjä kusettaa vielä lisää ahneuksissaan, ainoa mitä tässä voi enää tehdä on erottaa moinen pelle ministeri joka ei ole edes lainmukaan pätevä ministeriksi enää.

 • Juha Rantanen
  Juha Rantanen

  Iltalehti kuuluu tähän oikeiston äänitorvi leiriin. Putsatkaa nyt hieman sitä julkaisupolitiikkaanne ett ei paista niin pahasti läpi.

 • Juha Rantanen
  Juha Rantanen

  Ai se on näköjään Sanna Ukkola siirtyny Israelilaiten masinoiman TV kanavan toimittajaksi.

 • Perennialisti
  Perennialisti

  Kenkää ja linnaa vaan Marinin kaltaisille narsistipsykopaateille.

 • nollatoleranssi
  nollatoleranssi

  Oliko Sanna Ukkolan haastattelussa Jarno Liski?

 • Merja Rm
  Merja Rm

  Olisiko aika puhua maanpetoksesta?

 • Andreas Saarinen
  Andreas Saarinen

  Todella hieno haastattelu, hienoa työtä iltalehti on tehnyt kun on asiaa selvittänyt, ei ole oikein että pääministeri on nauttinut näin suurta ruokaetua. Sen ymmärtäisin jos aamupaloja ja ruokia olisi nautittu veronmaksajien piikkiin silloin tällöin, mutta nyt tätä etua on käytetty huomattavalla rahasummalla. Tämmöinen salailu ja tietojen kätkeminen ei ole oikein

 • Matti Virta
  Matti Virta

  täytyy oloal täysin päästään vialla ja aivoton ääliö mielenvikainen se joka sanna maanpetturi marinia puolustelee oli kyseessä sitten kommaritoimitselija epäpätevä haastattelija ja korruptoitunut puoluetoveri yms niin mielenvikainen täytyy olal jos nyky hallituksen menon ja huijausket hyväksyy ja tukee marinia maanpetoksessa.

 • Hannu Hedman
  Hannu Hedman

  MInun mielestäni on kohtuutonta, jos pääministerillä ei ole edes jotain ateriaetua virka-asunnossan. Ja etu on VNK:n hänelle ohjeistama ja ennen Marinia jo päätetty. Marin on työssään käytännössä 24/7 ja hän on Suomen pääministeri. Hän ei ole mikään Maija Meikäläinen. Muissa maissa pääministereillä on aivan eri kokoluokan etuisuudet. Koko tämä ateriajuttu on täysin naurettava. Laskin noiden kulujen ja ateriahintojen perusteella, että Marin (perheineen) on käytännössä saanut aamiaisten lisäksi vain 1 KPL aterioita/päivä keskimäärin (yhden aterian hinta on ollut 15-20e). Siis tätä ei voi lainkaan rinnastaa edes tavallisen perheen ruokaostoksiin tältäkään osin. Yhdessä kuussa on tilattu noita aterioita enemmän ja siksi siltä kuulta on tullut enemmän ateriakuluja. Keskimäärin kulut ovat olleet kokonaisuudessaan 850e/kk. Tubettajien olisi hyvä perehtyä myös faktoihin. Se onko tuo ateriaetu sitten veronalaista tuloa, on ihan oma kysymyksensä. VNK on tulkinnut ministeripalkkiolakia niin, ettei se ole veronalaista, mutta jos verottaja on eri mieltä, niin toki Marin sitten ne verot maksaa siitä. Tai toinen vaihtotehto on tietysti, että hän palauttaa kulut kokonaisuudessaan takaisin, jos näin välttämättä haluaa toimia. Tämä koko juttu on sama, että jos Marskilta olisi vaadittu 1939-1944 selvityksiä hänen saamistaan aterioista ja vaadittu kuitteja nettiin kaikkien nähtäville. Aivan älytöntä populismia ja poliittinen ajojahti ja tällä häiritään pahasti pääministerin ja koko hallituksen keskittymistä niihin oikeisiin töihin.

  • Matti Virta
   Matti Virta

   kunpa tuo tyhjäpää idiootti akka edes teksii niitä kuvittelemisiasi töitä mutte ei kun ei osaa ja ymmärrä mistään yhtään mitään täysin epäpätevä haihattelija pantu maan johtoon jolla ei ole minkäänlaista älyä hoitaa noni vaativaa tehtävää vaikak on ottanut avustajkia enemmän kuin aivovammainen potilas edes tarvitsisi päivänsä toimintoihin. maanpetturi ja koko maamme historian tyhmin pm ja tuholainen yksikään sota tai poliitikkojen ryhmittymä ei oel niin paljon maamme historiassa saanut tuhoja aikaiseksi kuni marin ämmälumansa kanssa nyt tuhonnut maatamme jo. menee 20 vuotta jos riittääkään että saadaan talous, yrittäjyys,vienti,kansalaisten hyvinvointi takaisin siihen mitä se ole ennen marinin pellehallituksen tuhoja.

 • Vaeltaja
  Vaeltaja

  Ennen sanottiin ettei ilmaiisa päivällisiä ole. Nykyään on ilmaisia aamiaisia!

 • Leea Fantti
  Leea Fantti

  Ketä kiinnostaa. Käyttäisitte energianne johonkin rakentavaan. Itse ainakin haluan, että pääministeri syö hyvin.

  • Matti Virta
   Matti Virta

   itse haluaisin oikeasti ettei se söisi enää koskaan mitään nini myös miehensä ja lapsensakin. hautaan tuon toivoisin eniten tuhoaa maatamme pahemmin kuin koko maamme historiassa mikään poliitikkojen ryhmä tai sota on tuhonnut.

 • iloinen leski 25
  iloinen leski 25

  Kaikki tosi-tv:n julkkikset yhden poliitikon kimpussa?

 • Veli-Matti Saarenpää
  Veli-Matti Saarenpää

  Demari on niin jännä ihminen. Hänellä on ajatus että verorahat on jostain sampokoneesta tulevaa vastikeentonta rahaa jota kukaan ei tienaa:) Missä vaiheessa näillä unohtuu se että me tavalliset duunari tienataan nämä valtion käyttämät rahat. Ei ne mistään taivaasta tipu. Jos olis selkärankaa ja vastuunottoa niin tekisi kuten Kulmuni ja eroaisi...Ja niin ku:) Jos ammattitoimittaja hokee joka 5 sekunnin välein "niin ku" herää epäilys että jossain vaiheessa niin ku homma menee perseelleen:)

 • Matti Simonaho
  Matti Simonaho

  "Hallinto-oikeuden emeritusprofessori Olli Mäenpää aterialaskujen ja aamiastarvikkeiden toimittajan salaamisesta Iltasanomissa. Koskien Pääminiseri Sanna Marinin aterialaskujen salaamista, Hallinto-oikeuden Emeritusprofessori Olli Mäenpää pitää Valtioneuvoston kanslian salausperusteita asianmukaisina. - Katson, että se, mitä ihminen syö, kuuluu hänen yksityiselämänsä piiriin. Sen tyyppiset asiat, mitä pääministeri perhepiirissä tekee ja minkälaista ruokavaliota hän noudattaa, ovat yksityisyyden piirissä. Jos kyseessä on valtiovierailu, ruokalistan sopii julkistaa, koska silloin ruokailu liittyy virkatehtäviin, Emeritusprofessori Olli Mäenpää arvioi. Valtioneuvoston kanslia salaa myös tiedon siitä, mikä kauppa toimittaa pääministerille aamiaistarvikkeita. Valtioneuvoston kansalian mukaan aamiaistarvikkeiden toimittaja on salassa pidettävä tieto julkisuuslain 24 §:n 1 momentin 7 kohdan perusteella, jossa viitataan henkilöiden ja rakennusten turvajärjestelyihin. 24 §:n 1 momentti 7; henkilöiden, rakennusten, laitosten, rakennelmien sekä tieto- ja viestintäjärjestelmien turvajärjestelyjä koskevat ja niiden toteuttamiseen vaikuttavat asiakirjat, jollei ole ilmeistä, että tiedon antaminen niistä ei vaaranna turvajärjestelyjen tarkoituksen toteutumista; - Pidän hyväksyttävänä sitä ajatusta, että siinä voi olla turvallisuusintressejä, kun on kyse pääministeristä, Hallinto-oikeuden Emeritusprofessori Olli Mäenpää kommentoi. " facebook.com/Mielipiteemme/photos/a.453214741845537/1149155848918086/

  • zINsanez
   zINsanez

   Spämmäät tänne jotain omaa paskasivustoasi facebookista. Hienoa 😑

 • Matti Simonaho
  Matti Simonaho

  Mikä maksaa? "MEDIA ei tehnyt rikosilmoitusta poliisille niinkuin kuuluu tehdä kun epäilee rikoksen tapahtuneen, vaan sen sijaan media käytti joukkoviestintävälineitä kokonaan tai osittan väärien tietojen levittämiseen nostaen niillä kohua (kiihkoa) aiheuttaen levottomuutta kansan keskuudessa ja ylimääräisiä kustannuksia valtiovallalle. Se maksaa. MEDIA on esittänyt salaliittoteorian jonka mukaan "Pääministeri Sanna Marin ja Valtioneuvoston kanslia salaa tietoja" viitaten siihen että vastauksien saaminen median esittämiin kysymyksiin kesti normaalia kauemman aikaa; "Normaalisti vastauksen saaminen kestää pari viikkoa, nyt kesti kuukauden". ENTÄ JOS kysessä ei olekkaan salaliitto ja tietojen pimittäminen, vaan niin yksinkertainen asia että kun ei tiedä niin on otettava selvää miten asiat on, josta vastausten viivästyminen johtuu. Kukaan valtiovallan palveluksessa oleva henkilö ei perustuslain mukaan ole vastuussa medialle. RIKOKSEN ESITUTKINTA KUULUU POLIISILLE eikä medialle. Kai se on rikos että media ei tehnyt rikosilmoitusta poliisille vaan nostatti kohua (kiihkoa) kansan keskuudessa kokonaan tai osittain väärillä tiedoilla. " facebook.com/Mielipiteemme/photos/a.453214741845537/1150348038798867/

 • Matti Simonaho
  Matti Simonaho

  ESIMERKIKSI Laki valtioneuvoston jäsenille maksettavista palkkioista ja korvauksista (asiakokonaisuudesta otettu) 6§ Pääministeri Sanna Marilla on ASUNTO VALTION TALOSSA, jonka kunnossapito, lämmitys ja valaistus sekä sisustus kustannetaan ja tarpeellinen henkilökunta MAKSETAAN VALTION VAROISTA. 7§ Valtioneuvoston jäsenelle KORVATAAN TEHTÄVIEN HOITAMISESTA aiheutuneet ylimääräiset kohtuulliset kustannukset VALTIONEUVOSTON KANSALIAN PÄÄTÖKSELLÄ. Kun Suomen kieltä tulkitsee Suomen kielelle, asiat menevät epäselviksi. Tuossa lukee selvällä Suomen kielellä että etuus ei ole yksityiskäyttöön.

 • Vaeltaja
  Vaeltaja

  Eikös 17 000 € voi palkata kotiinsa noutoruokaa tai vaikka kokin!

 • ShayukiLoL
  ShayukiLoL

  Moraalisesti kyseenalaista syödä kansan piikkiin kun tienaa 20 tonnia kuussa. Toinen juttu on se, että on salaillut ja valehdellut ja vähätellyt. Se tässä enemmän sapettaa. Jos olisi heti alkuun selvittänyt kaiken ja korjannut ne heti niin ok, mutta tämä uhriutuminen ja naiskortin heiluttelu ottaa aika reippaasti pannuun.

 • TyfoiD75
  TyfoiD75

  Sanotaanko vaikka sillein että melko hoikkia ovat siihen nähden että ruokaa on saatu ennen kohua lähemmäs viidellätoista tuhannella €urolla. Mietitäänpä vuotta 2000. Silloin se olisi ollut 90000mrk. Ja ei hyvänen aika yksikään 3h perhe syö millään "kotona" edes 300€lla kuussa, koska lapsihan on hoidossa ja vanhemmat töissä niinkin paljon että "ei prismaan kerkiä"

  • zINsanez
   zINsanez

   Ostaa kalleinta ja heittää roskiin mitä ei jaksa syödä. Menee helposti tonni kuussa aamupaloihin

 • Toni Haukijärvi
  Toni Haukijärvi

  Kaikista hulluinta tässä asiassa on se että ton tappisilmän ympärille on rakennettu kultti. Ja kaikkein fanaattisimmat lampaat söis vaikka paskaa suoraan Sannan tuhkaluukusta, jos hän niin haluaisi.

 • Toni Haukijärvi
  Toni Haukijärvi

  Sinun lompakkosi on myön minunkin lompakko. - Vanha SDP:läinen sananlasku

  • Raine Hyvärinen
   Raine Hyvärinen

   Eron PAIKKA Suomen huonoin pääministeri

 • Larisa Evstifeeva-Auraniemi
  Larisa Evstifeeva-Auraniemi

  Pääministeri on rikkolinen ei maksanut veroa. Hänen pitää erottaa tehtävästään

 • Ritva Englund-Järvinen
  Ritva Englund-Järvinen

  Ruotsin Mona Salin joutui lähtemään virastaan kun käytti luottokorttia omiin ostoksiin

 • Matti Simonaho
  Matti Simonaho

  "Siinä voi käydä sillä tavalla, että kuntavaalien tulos mitätöidään median kiihotuksen takia. " facebook.com/Mielipiteemme/photos/a.453214741845537/1149155848918086

 • Euroopan Omistaja
  Euroopan Omistaja

  Kun Prinsessa sanna tulee tässäkin tapauksessa julkisuuteen, niin saadaan taas nähdä sitä idioottimaista käsien asetteluja, ja niitä ERITTÄIN sitä ja tätä kommentteja.

 • Plantseeker
  Plantseeker

  Kumma juttu kun ei ole eronnut.. osa ministereistä eronnut vähemmästäkin...

 • olavi joenkoski
  olavi joenkoski

  Kuulehan sie Ukkola. Olet kuin vanha ukko joka uskoo kaiken minkä harakat nauravat. Olet riidankylväjä toimittajien luotettavassa joukossa. Sanna Marin on upea ja tolkun pääministeriö. Etsi kaltaistesi joukosta vastapuolesi.

 • Päivi Kauppi
  Päivi Kauppi

  Voi itku tätä Suomen tutkivan journalismin tasoa. Sanna on tehnyt väärin, mutta hän on tehnyt tosi paljon pahempiakin virheitä mm EU:n suhteen, jotka lähentevät mielestäni petturuutta maatamme ja itsenäisyyttämme kohtaan. Näistä jutuista toimittajat ovat hiirenhiljaa.

 • Koppinen E
  Koppinen E

  Ei tuo Ukkolakaan ole ilman sapuskaa jäänyt.

 • Top Dog
  Top Dog

  Joo ihan hieno ulostulo Iltalehdeltä, mutta mites kuitenkin se viikon suurin uutinen, kun korkeimmista poliitikoista ja jopa presidentistä on tehty n. 70 sivuinen rikostutkintapyyntö poliisille. Miksi Iltalehti on tästä aivan hiljaa ?

 • Suomalaisia rukouksia
  Suomalaisia rukouksia

  Marinin handleri antifa-Rinne tunkeutui - perustuslakivaliokunnan työn torpedoituaan - antifalaisille avuksi tuhoamaan vale-eduskunnan viimeidiäkin uskottavuuden rippeitä. Suomen "demokratia" ja "oikeus"laitos ovat huonoja, surullisen latteita vitsejä.

 • Talvi Sota
  Talvi Sota

  Eroa natsimarin

  • Euroopan Omistaja
   Euroopan Omistaja

   Narskusanna

 • Suomalaisia rukouksia
  Suomalaisia rukouksia

  Juha Ristamäelle tiedoksi, että viime eduskuntavalevaalien yhteydessä aitoa oppositiota edustaneen pienpuolueen yksityishenkilö naistukija - black propaganda -kampanjoinnilla kujanjuoksutettuna - pahoinpideltiin henkihieveriin Antifan/SeTan terroristisen toimijan taholta; uhkailitiin uhria ja lähipiiriään poliittisilla murhilla ja pahoinpitelyillä; kidutettiin politisoituneen poliisin toimesta henkihieveriin, sydämen rytmihiriöihin ja tajuttomuuteen saakka, ja murskattiin olkanivelet käyttökelvottomiksi inkvisition kidutusasennossa; ja tunkeiltiin toistuvasti tekemään hengenvaarallista ilkivaltaa kotipihaan ja kotiovelle; Valtakunnanvainoajan suojaamana poliittinen poliisi jätti tutkimatta, ja uhri asetettiin DDR-Stasi-/cheka -tyyppiseen poliittiseen/uskonnolliseen työkieltoon. Eli kannattaa varautua ihan aitoon ja hengenvaaralliseen vainoon Liskiä vastaan. Pedokagaalisuvun valtakunnanvainoajalta tai oikeusasiamiehelyä ei apua tule saamaan.

 • Suomalaisia rukouksia
  Suomalaisia rukouksia

  Pedorinteen schwab-soros-oppenheimer-epstein-baltzar-warsabo-moloch-kaganovits-jne. ja CCP-VMn trotskilaisen kansanmurhakakkaalin marinetti on pikkupikku perheineen syöpötellyt massiivisemmilla summilla kuin on monen etnisesti/uskonnollisesti/ideologisesti/ammatin/naissukupuolen perusteella syrjityn etnisen suomalaisen kristityn koko vuositulo. Lisäksi tuossa ei mainita britti-eliittiläisittäin "mansikanpoimijan" aterioiden kuljetuskustannuksia... kaikenlaista o.O

 • Aww Paw
  Aww Paw

  Ja Räsästä syytetään Raamatun lainaamisesta, on vääryys vallan saanut!

  • lauri
   lauri

   vääryydellä ei oo loppua ennen ku Jumala puuttuu asiaan

 • IsI Daddy
  IsI Daddy

  Sanna marin ei voi vastata mihinkaan kysymykseen ennen kuin tietaa komission mielipiteen.Han ei johda Suomea,EU johtaa ,jasanoo ,mita Sanna puhuu.Sanna pelkaa.

 • Tp K
  Tp K

  No joo. Tämä on lumihippunen jäävuoren huipulla. Isossa kuvassa hyttysen pieru valtameressä. Mitenkäs konkurssit koronapolitiikan takia? Entäs rahan pumppaaminen kohti EU:n liittovaltiota. Näillä on merkitystä - tällä ei. Joku muu tulee tilalle tekemään seuraavat huonot päätökset.

 • Tommy the Who
  Tommy the Who

  Demaripuolue on itestään täyttä kettuilua kansalaisia kohtaan.

  • Lenna
   Lenna

   Tyhmiä ihmisiä demarit kyllä on

 • Jore Jahtis
  Jore Jahtis

  Tämä rötsäily taisi päästä vauhtiin kun Lipponen oli hallituksineen ja Halonen pressa,eikä Kekkonen ollut enää valvojana.Sillä Kekkosen aikaan tutkittiin jopa lahja stereotkin, keltä ne oli saatu.

 • ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976
  ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976

  Marinilta hyvin moraalitonta toimintaa ,ei niinkään se summa, mutta periaate, jos ihminen tienaa miltei 18 000kk, pitäisi olla varaa ostaa omat ruokansa, ja kyllä PM pitäisi tällaiset asiat edes kysyä, ennen kuin alkaa verorahoilla mässäillä!! Ja jos Marin ei muka tiennyt ,niin miksi sitä sitten yritettiin peitellä ja salata kaikin keinoin??!!

 • Pade パデ
  Pade パデ

  Marin erotkoon ja rajat kiinni

 • Pirkko Tani
  Pirkko Tani

  Marin ja sdp on pettänyt suomalaiset kaikin tavoin. Varastavat ja valehtelevat kaikessa!

  • Veli Paronen
   Veli Paronen

   Kyllä totuutta kirjoitat.Mitähän sieltä vielä paljastuukaan.

 • Mr Thule
  Mr Thule

  Kyllä Marin itse päättänyt, että käyttää etua muuhun kuin työnsä tekoon.

  • Jore Jahtis
   Jore Jahtis

   Niin luopuihan eräs ensimmäisenkauden edustaja,jostain eduskunan etukortistakin.Eikai niitä pakko ole ottaa, jos tuntuu että mennään liiansyvälle kansan taskulle.

 • Ppetsku
  Ppetsku

  On se hienoa, että sillä välillä jengi jonottaa leipäjonossa ja sitten meidän pääministeri kehtaa vajaan 18 000€ kuukausituloilla syödä veronmaksajien piikkiin🤦🏻

  • P N
   P N

   TÄMÄ !! Onko laillista tai ei niin kuka tietää mutta ihan törkeän MORAALITONTA toi joka tapauksessa on. Vetää akka vielä niin puhtoista linjaa ja on niin pienen ihmisen asialla ja törkeästi ahnehtii kaiken mitä irti saa yhteiskunnan kukkarosta. Nyt akka selittää että "en mä enää jatkossa käytä etua" joo mutta surutta vetäis edelleen jos ei olisi tullut julki. Törkeä akka ja täysin kaksinaismoralisti. Kenkää vaan !! Fiksumpi tajuais erota itse !!

 • DeWorDeR
  DeWorDeR

  Emmätiä suomes on vähiten korruptuneisuutta politikkojen piirissä, mutta siellä ON sitä. Tarttis jonku pyhän kolmion mihkä kukaan ei pääse vaikuttamaan ja jokanen kolmion kulma tarkistaa, et asiat menee niinku pitää eikä junailla omia etuuksia oli kyse ruokarahasta tai vaikka valtion takaamista yrityslainoista.

 • DeWorDeR
  DeWorDeR

  Alkaa pikkuhiljaa ymmärtään, notta silloi ku se Haavisto pelleili siel niiden laittomien maahanmuuttajien kanssa ja sai sitten Mariinin sanoja lainaten "hallituksen luottamuksen". Meni vaan koko luottamukselta pohja nyt alta :DDD

 • tero martikainen
  tero martikainen

  Joo ja sen ukon yritystä on tuettu 200 000€

  • ShayukiLoL
   ShayukiLoL

   @tero martikainen Sittenhän hän on täydellinen Marinille. Tuskin häntäkään kiinnostaa pätkän vertaa kukaan muu kuin hän itse.

  • tero martikainen
   tero martikainen

   @RoddeR Ja ei oo kyllä mikään hyvä miesvalinta, komeahan se on, mutta se vaikuttaa ensisilmäyksellä siltä, että ei missään tekemisissä kannata olla, että mies tuskin välittää aidosti edes sen perheestä. Pettäjä!

  • RoddeR
   RoddeR

   Jeps ja silti meni konkkaan sen pulju eikä ikinä ollut tuottava firma. Sanna pysyy hillotolpassa kiinni kynsin hampain.

 • Patriot52 Realfinn
  Patriot52 Realfinn

  Normaalioloissa eron paikka, ilman selityksiä. Laillisuuspohja on pelkkää retoriikkaa. Marin ULOS!!!!

 • pate skooppy
  pate skooppy

  Juu pääministerin pitää itse käydä kaupassa ja kulkea pyörällä töihin.......siinä sivussa hoitaa sitten Covidin ja muut pääministerin tehtävät

  • zINsanez
   zINsanez

   @Matti Virta täällä joku spämmää jotain facebookin propagandasivustoaan ja puolustelee tuota roistoa. Todennäköisesti yksi niistä avustajista, yrittää säilyttää suojatyöpaikkansa

  • Matti Virta
   Matti Virta

   jollei homma miellytä niin voi aina poistua takasin sinen kassaneidiksi mihin lie salen kassalle. minne tuolla älyllä kuuluisikin kun on täysin epäpätevä nykyiseen virkaansa.toisaalta se joka suomessa vielä sanna marinia puolustelee ja tukee täytyy olla mielenvikainen tyhjäpää ja kustaa aivoissa jos hyväksyy moisen maanpetturin toimet.

  • DeWorDeR
   DeWorDeR

   @pate skooppy emmä sitä sano mitä lipposet o tehny ja ei oo tehny, mut ton ne kiisti kuten residentin kansliakin. Presidentti ei saa palkkaa eikä etuuksia. Presidentillä on oikeus valtion takaamaan asuntoon jne.. toisaalta vitustako sitä tietää mitä sieki tapahtuu, mut eipä toi Niinistö vie oo ollu otsikois :D Oli presidentti jostai veroja maksanu 16k ei häävisti, mut ei se presidentiksi hirveemmi massia saakkaa ja sen palkkio on määritelty 126k/vuosi mikä on vähemmän kuin Mariinin vuositulot jos PM tienaa 17 000e/kk ja 17000x12=204 000e, josta verot poies on varmaan joku 112 000e? + "ateriaetu" :D

  • pate skooppy
   pate skooppy

   @DeWorDeR Siis pressa ei maksa veroja mistään. Ja Lipposille ihan sama,sopeutusrahan nostelija akka vois pitää lärvinsä kiinni kun ei ole töitä edes tehnytkään

  • DeWorDeR
   DeWorDeR

   @pate skooppy Mikäli pääministerille ja presidentille kuuluu moiset ni kai siitä nyt olis jotain faktaa jo jostain löydetty jos itse presidentin kansliasta ilmoitettiin, että edes presidentille ei moinen etuus kuulu ja lipposetkin ovat kieltäneet moisen etuuden käytön kuten marin on käyttänyt.

 • Peter Mata
  Peter Mata

  Valtion ja kaupungin laitoksille on tyypillistä vastailla silloin kuin huvittaa, varsinkin jos ovat jostain syystä joutumassa ongelmiin. Käynnistetään VR:n vastuundelegointi juna, jossa jokaisella pysäkillä on eri henkilö hoitamassa samaa asiaa! Vähän niinkuin jos ravintolassa annat palautetta ruoasta, ja homma lähtisi purkautumaan siten, että ensin kysytään koskeeko palaute ranskanperunoita vai salaattia vai pihviä vai pihvin päällä olevaa kastiketta? Kerrot että pihvi on raaka! Sitten selitetään, kuinka jokaisesta aineosasta vastaa ravintolassa eri henkilö, eikä kyseinen lihoista vastava henkilö ole juuri nyt paikalla. Mutta saat selvityksen kahden viikon kuluessa. Vastauksen saavuttua, jatkokysymystä esittäessä selviää, että lihasta vastaava henkilö vastaa nykyisin perunoista, mutta henkilö vastaa sinulle kahden viikon kuluttua...siis kesälomien jälkeen...eli lomat + kaksi viikkoa...eli syksyllä, kun et enää muista mitä tulit ravintolassa syöneeksi...

 • Impon Banjo
  Impon Banjo

  Mitä etuisuuksia Ristamäki saa ???? Ota Ristamäki Ville Tavion 12000 euron lento New Yorkiin bisnesluokassa sekä majoitus loisto hotellissa, veronmaksajien piikkiin !!

 • E M
  E M

  Sanotaan että on ennenkin käytetty muttei tällaisessa mittakaavassa. Niin kuka on käyttänyt kun lipposetkin vetäytyivät väitöksestä?

  • ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976
   ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976

   No .Paavo käytti verorahoja ostaakseen itselleen 60 000€ auton. Ja yöpyi hotellihuoneissa "edustus" matkoillaan ,jotka maksoivat 1000€/ yö 😒

 • sir Atamooni
  sir Atamooni

  Kun ollaan kansalla/valtiolla töissä, eikö vaan vois olla niin läpinäkyvä kun mahollista ja lopettaa ajan ja rahan käytön että tehdään asioista mahdollisimman vaikeita. Jos ei oo mitään salattavaa, miksi tarvii salailla?

  • Nenäpäivä haistakoon pitkä paskan
   Nenäpäivä haistakoon pitkä paskan

   Onhan se olemassa, mutta sen johtaja-akka jäi kiinni varastamisesta. Pilukarvat ajeli veronmaksajien piikkiin.

  • Jore Jahtis
   Jore Jahtis

   Kyllä nykyään pitäisi olla ulkopuolinen valvovaelin,joka näihin ministerien tekosiin puuttuu välittömästi.Koska eihän se näin voi olla,kun jopa jääkiekkokaukalon rötöksetkin voi viedä poliisi asiaksi nykyään.

  • ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976
   ЩЩR J̷ЦÐǤЄ1976

   Totta 👍🏻

 • Noisious the Grand Chef of Slaanesh
  Noisious the Grand Chef of Slaanesh

  Totuus esiin

 • Marko Hynninen
  Marko Hynninen

  Ennen oli ministereillä pitkiä llounaita, nykyisin on pääministerillä pitkiä aamiaisia. Ainakin hinnasta päätellem 🤔

 • Antidote Harry
  Antidote Harry

  Siis nämä summat tulee ihmiselle joka nauttii jo yli 10k (jopa17k) liksaa ja ottaa nämä vielä päälle, mää tarjoon, sää maksat. Totaalinen s@@tan@

 • Aaro Kaartinen
  Aaro Kaartinen

  DEMARIT TALUTTAA SUOMEA SUORAAN LAHTIVAJAAN JA RIISTÄÄ SUOMEN KANSAA.

 • sinikka käyppelin
  sinikka käyppelin

  Tykkäsin haastattelusta 🥰🥰🥰

 • Tim Whale
  Tim Whale

  One of the biggest problems that has allowed the level of corruption in the political world is media itself. In this video we get to hear the skizophrenia of a key Iltalehti journalist. He makes himself sound wise and professional, forgetting the fact that for years his daily publication has been sycophantic to government ministers, members of parliament, etc. For years I have read very sycophantic article in IL, IS, HS, TS, Aamulehti, KSML, etc. The way they have not investigated issues and practised impartial and objective journalism has created a "feel safe" environment for politicians and civil servants. With this feel safe environment corruption has crept in, unnoticed by media that should function as a watchdog. There is no other watchdog in Finland. The conclusion must be that if media had done its job properly, politicians and civil servants would have been too scared to perform anything that appears like corruption. They would have systems in place to prevent any such activities. There is the other clear reason which is that key journalists are friends with key politicians and civil servants. They see each other socially, sit in the same saunas, sit round the same dinner tables, etc. They are part of the corruption themselves?

  • Mökö Koo
   Mökö Koo

   @Tim Whale Valtioneuvoston kanslian vastaus julkisuudessa käytyyn keskusteluun pääministerin virka-asunnon palveluista Valtioneuvoston kanslia 31.5.2021 19.53 TIEDOTE 351/2021 Valtioneuvoston kanslia avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa ja vastaa pääministerin virka-asunnosta, sen kunnossapidosta ja tukipalveluista valtioneuvostosta annetun lain ja valtioneuvoston ohjesäännön mukaisesti. Valtioneuvoston jäsenille maksettavista palkkioista ja korvauksista annettu laki määrittelee valtioneuvoston jäsenille maksettavat palkkiot ja korvausten perusteet. Valtioneuvoston kanslia on antanut vuonna 2010 ohjeet pääministerin virka-asunnosta ja siihen liittyvistä palveluista. Ohjeen mukaisesti pääministerin virka-asuntoon kuuluvia muita palveluita ovat muun ohella ruokailuun liittyvät palvelut. Valtioneuvoston edustustilojen Kesärantaan sijoitettu emäntä huolehtii virka-asunnon ruokapalveluista ja niiden tilaamisesta. Valtioneuvoston kanslia on viimeksi tarkentanut pääministerin virka-asuntonaan käyttämän Kesärannan palveluita niitä koskevassa, käytäntöä kuvaavassa ohjeistuksessa kesäkuussa vuonna 2019. Siinä täsmennetään muun muassa Kesärannassa asumiseen liittyviä palveluja, mukaan lukien ravitsemispalveluja. Pääministerin asuessa virka-asunnossa, sisältäen myös lyhyet yöpymiset, virka-asuntoon voidaan tilata aamiaistarvikkeita sekä kylmänä toimitettavia aterioita. Näihin liittyvät kohtuulliset kulut maksetaan valtion varoista. Palveluun ovat oikeutettuja pääministerin lisäksi hänen kanssaan samaan talouteen kuuluvat perheenjäsenet. Vastaavia ravitsemispalveluita on aiemmin annettu Kesärannan virka-asunnossa asuneille pääministereille ministeripalkkiolain voimaantulosta (1.1.2007) lukien. Käytäntö on vakiintunut. Pääministerin Marinin virka-asunnossa asumiseen liittyvien ravitsemispalveluiden kokonaissumma Pääministeri Marin on käyttänyt virka-asunnossa asumiseen kuuluvia ravitsemispalveluita tammikuusta 2020 toukokuuhun 2021. Ateriapalvelun kokonaiskustannukset tältä ajalta ovat yhteensä 14 363,20 euroa eli keskimäärin 845 euroa kuukaudessa. Tämä summa sisältää sekä aamiaistarvikkeet että kylmänä toimitetut ateriat. Ateriapalvelua on käytetty vaihtelevasti sen mukaan, miten pääministeri ja hänen perheensä ovat olleet Kesärannassa. Aamiaistarvikkeiden keskimääräinen kuukausikohtainen kustannus on ollut 270 euroa. Aamiaistarvikkeet ovat olleet tavanomaisia aamulla käytettäviä elintarvikkeita. Kylmänä toimitettavien aterioiden keskimääräinen kuukausikohtainen kustannus on ollut 575 euroa. Pienin kuukausikohtainen kustannus on helmikuulta 2020 yhteensä 235,20 euroa ja suurin huhtikuulta 2020 yhteensä 1341,40 euroa. Aterioihin on sisältynyt esimerkiksi kylmänä toimitettava alku- ja pääruoka, salaatti ja tuorepala. Palvelun on tuottanut Compass Group, joka tuottaa ateriapalvelua myös esimerkiksi Säätytalolle valtioneuvoston kokouksiin ja tilaisuuksiin. Ateriaedun kuukausikohtaisia kustannuksia selittää ennen kaikkea palveluntarjoajan hinnasto, joka koostuu raaka-aineiden lisäksi ruuan valmistuksesta ja toimituksesta. Palvelun hinta ei ole siten verrattavissa tavanomaisiin ruoka- ja elintarvikeostoksiin. Viime viikolla VNK toimitti vastauksen ostolaskuja koskevaan median tietopyyntöön. Alkuperäinen tietopyyntö koski merkittävää määrää ostolaskutositteita valtioneuvoston kanslian talousjärjestelmästä. VNK vastasi tietopyyntöön sen rajauksen mukaisesti. Aiemmin annettu summa 300 euroa koski tietopyynnön ajanjaksoa. Tämän jälkeen on laskettu aamiaistarvikkeiden keskimääräinen summa koko ajanjaksolta 1.1.2020-31.5.2021, ja se laskee kuukausisummaa. Asiassa on toimittu valtioneuvoston kanslian voimassaolevan ohjeistuksen mukaisesti. Pääministeri on edellyttänyt, että Kesärantaan ja pääministerin palveluihin liittyvien ohjeiden asianmukaisuus tarkistetaan ja tarvittaessa ohjeet päivitetään. Asumiseen liittyvien palveluiden veronalaisuus Valtioneuvoston kanslia on tänään 31. toukokuuta lähettänyt Verohallinnolle lausuntopyynnön pääministerin virka-asunnon palveluiden veronalaisuudesta. Kanslian sisäistä ohjeistusta asumisen palveluista tarkastellaan saadun vastauksen perusteella. Pääministeri on pyytänyt keskeyttämään hankinnat menettelyn selvittämisen ajaksi. Tutkihankintoja.fi-palvelun tiedot 1.8.2020 Kysymyksiä on herättänyt myös 1. elokuuta kirjauspäivämäärälle 2020 kirjautuneet yhteensä noin 23 000 euroa tutkihankintoja.fi-palvelussa. Kirjauspäivä, joka näkyy tutkihankintoja.fiAvautuu uudessa välilehdessä-palvelussa, ei ole sama asia kuin ostojen tapahtumapäivä. Ostolaskuina 1.8. kirjauspäivämäärällä kirjautuneet tapahtumat ovat koko valtioneuvoston kansliaa koskevia kokouksia ja niiden tilauksia kesä-heinäkuulta. Laskuilla on noin kuukauden viive. Mainitut ostot eivät liity pääministerin häihin. Pääministeri ja hänen puolisonsa ovat vastanneet kaikista hääkuluistaan itse. Laskut on osoitettu pääministerille, ja hän on ne maksanut.

  • Mökö Koo
   Mökö Koo

   @Johan-Cristian Brotkin Valtioneuvoston kanslian vastaus julkisuudessa käytyyn keskusteluun pääministerin virka-asunnon palveluista Valtioneuvoston kanslia 31.5.2021 19.53 TIEDOTE 351/2021 Valtioneuvoston kanslia avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa ja vastaa pääministerin virka-asunnosta, sen kunnossapidosta ja tukipalveluista valtioneuvostosta annetun lain ja valtioneuvoston ohjesäännön mukaisesti. Valtioneuvoston jäsenille maksettavista palkkioista ja korvauksista annettu laki määrittelee valtioneuvoston jäsenille maksettavat palkkiot ja korvausten perusteet. Valtioneuvoston kanslia on antanut vuonna 2010 ohjeet pääministerin virka-asunnosta ja siihen liittyvistä palveluista. Ohjeen mukaisesti pääministerin virka-asuntoon kuuluvia muita palveluita ovat muun ohella ruokailuun liittyvät palvelut. Valtioneuvoston edustustilojen Kesärantaan sijoitettu emäntä huolehtii virka-asunnon ruokapalveluista ja niiden tilaamisesta. Valtioneuvoston kanslia on viimeksi tarkentanut pääministerin virka-asuntonaan käyttämän Kesärannan palveluita niitä koskevassa, käytäntöä kuvaavassa ohjeistuksessa kesäkuussa vuonna 2019. Siinä täsmennetään muun muassa Kesärannassa asumiseen liittyviä palveluja, mukaan lukien ravitsemispalveluja. Pääministerin asuessa virka-asunnossa, sisältäen myös lyhyet yöpymiset, virka-asuntoon voidaan tilata aamiaistarvikkeita sekä kylmänä toimitettavia aterioita. Näihin liittyvät kohtuulliset kulut maksetaan valtion varoista. Palveluun ovat oikeutettuja pääministerin lisäksi hänen kanssaan samaan talouteen kuuluvat perheenjäsenet. Vastaavia ravitsemispalveluita on aiemmin annettu Kesärannan virka-asunnossa asuneille pääministereille ministeripalkkiolain voimaantulosta (1.1.2007) lukien. Käytäntö on vakiintunut. Pääministerin Marinin virka-asunnossa asumiseen liittyvien ravitsemispalveluiden kokonaissumma Pääministeri Marin on käyttänyt virka-asunnossa asumiseen kuuluvia ravitsemispalveluita tammikuusta 2020 toukokuuhun 2021. Ateriapalvelun kokonaiskustannukset tältä ajalta ovat yhteensä 14 363,20 euroa eli keskimäärin 845 euroa kuukaudessa. Tämä summa sisältää sekä aamiaistarvikkeet että kylmänä toimitetut ateriat. Ateriapalvelua on käytetty vaihtelevasti sen mukaan, miten pääministeri ja hänen perheensä ovat olleet Kesärannassa. Aamiaistarvikkeiden keskimääräinen kuukausikohtainen kustannus on ollut 270 euroa. Aamiaistarvikkeet ovat olleet tavanomaisia aamulla käytettäviä elintarvikkeita. Kylmänä toimitettavien aterioiden keskimääräinen kuukausikohtainen kustannus on ollut 575 euroa. Pienin kuukausikohtainen kustannus on helmikuulta 2020 yhteensä 235,20 euroa ja suurin huhtikuulta 2020 yhteensä 1341,40 euroa. Aterioihin on sisältynyt esimerkiksi kylmänä toimitettava alku- ja pääruoka, salaatti ja tuorepala. Palvelun on tuottanut Compass Group, joka tuottaa ateriapalvelua myös esimerkiksi Säätytalolle valtioneuvoston kokouksiin ja tilaisuuksiin. Ateriaedun kuukausikohtaisia kustannuksia selittää ennen kaikkea palveluntarjoajan hinnasto, joka koostuu raaka-aineiden lisäksi ruuan valmistuksesta ja toimituksesta. Palvelun hinta ei ole siten verrattavissa tavanomaisiin ruoka- ja elintarvikeostoksiin. Viime viikolla VNK toimitti vastauksen ostolaskuja koskevaan median tietopyyntöön. Alkuperäinen tietopyyntö koski merkittävää määrää ostolaskutositteita valtioneuvoston kanslian talousjärjestelmästä. VNK vastasi tietopyyntöön sen rajauksen mukaisesti. Aiemmin annettu summa 300 euroa koski tietopyynnön ajanjaksoa. Tämän jälkeen on laskettu aamiaistarvikkeiden keskimääräinen summa koko ajanjaksolta 1.1.2020-31.5.2021, ja se laskee kuukausisummaa. Asiassa on toimittu valtioneuvoston kanslian voimassaolevan ohjeistuksen mukaisesti. Pääministeri on edellyttänyt, että Kesärantaan ja pääministerin palveluihin liittyvien ohjeiden asianmukaisuus tarkistetaan ja tarvittaessa ohjeet päivitetään. Asumiseen liittyvien palveluiden veronalaisuus Valtioneuvoston kanslia on tänään 31. toukokuuta lähettänyt Verohallinnolle lausuntopyynnön pääministerin virka-asunnon palveluiden veronalaisuudesta. Kanslian sisäistä ohjeistusta asumisen palveluista tarkastellaan saadun vastauksen perusteella. Pääministeri on pyytänyt keskeyttämään hankinnat menettelyn selvittämisen ajaksi. Tutkihankintoja.fi-palvelun tiedot 1.8.2020 Kysymyksiä on herättänyt myös 1. elokuuta kirjauspäivämäärälle 2020 kirjautuneet yhteensä noin 23 000 euroa tutkihankintoja.fi-palvelussa. Kirjauspäivä, joka näkyy tutkihankintoja.fiAvautuu uudessa välilehdessä-palvelussa, ei ole sama asia kuin ostojen tapahtumapäivä. Ostolaskuina 1.8. kirjauspäivämäärällä kirjautuneet tapahtumat ovat koko valtioneuvoston kansliaa koskevia kokouksia ja niiden tilauksia kesä-heinäkuulta. Laskuilla on noin kuukauden viive. Mainitut ostot eivät liity pääministerin häihin. Pääministeri ja hänen puolisonsa ovat vastanneet kaikista hääkuluistaan itse. Laskut on osoitettu pääministerille, ja hän on ne maksanut.

  • Mökö Koo
   Mökö Koo

   @Johan-Cristian Brotkin You should read this: vnk.fi/-/valtioneuvoston-kanslian-vastaus-julkisuudessa-kaytyyn-keskusteluun-paaministerin-virka-asunnon-palveluista

  • sharu
   sharu

   Well said!

  • Ilja Bräysy
   Ilja Bräysy

   @Sankari seo joku mutiainen joka ei ymmärrä mistä puhutaan

 • Mökö Koo
  Mökö Koo

  Toimittaja haastattelee toimittajaa. Parodiaa parhaimmillaan. Vesilasissa myrskyää rajusti.

  • J Torst
   J Torst

   viduttaako vihervasurilla,,,??

  • 十Rataiskelmä
   十Rataiskelmä

   Harmittaako demaria kun Alma Media ja Alfatv rikkoo Ylen ja Sanoma median ylläpitämää vaikenemisen kulttuuria vallanpitäjistä? Ihan vaan neuvona, että mene töihin niin ei tarvi olla demarien almujen varassa, joista muutenkin ihan ekana kustannetaan päällikön kaviaarit ja vasta sitten sun leipä.

 • Suppo Taalasmaa
  Suppo Taalasmaa

  Journalismin riemuvoitto-Toimittajat haastattelee toisiaan.

  • Santtu Moilanen
   Santtu Moilanen

   SEPPO!?!?! Eikai vaa sun sydän?

Seuraava
15 MONTHS
11:39
2,1 milj.
15 MONTHS
11:39
2,1 milj.