Tulen äänestämään Eu:n elpymispakettia vastaan!
52,029
Reddit

Kommentteja
 • Jussi Jarvenpaa
  Jussi Jarvenpaa

  sillä ei ole ENÄÄ mitään merkitystä. Aika tahvo olit kun möläytit rokotepasseista. Mutta kysymys ; onko sinulla sidoksia lääkeyrityksiin/rokotemafiaan? Kyllä, tule vain vastaamaan. täällä on aikaa odotella

 • Veli-Matti Saarenpää
  Veli-Matti Saarenpää

  Jep. Hyvä Jallis. Ja kuten jo vähän pelättiin niin tästä "verosta" tulee pysyvä mekanismi ja kukahan se maksaa? Me veronmaksajat: yrittäjät, töitätekevät suomalaiset. En ymmärrä miten nämä vihervassarit, demarit ja vihreät voivat katsoa äänestäjiään silmiin? Marinin höpöttelyt alkavat olla aika noloa kuunneltavaa jo ja mielenkiintoista on seurata sitä hetkeä kun seuraavan kerran ollaan ojentamassa meidän rahoja minne lie taivaan turuille? Mutta mitä me voidaan enää tehdä?

 • Sergei Käki
  Sergei Käki

  Hyvä Hjallis Harkimo ☀️☀️☀️☀️☀️

 • Fortunatus40K
  Fortunatus40K

  Miksi suomesta on tultava Vasalli valtio? Orjaa on hlpompi passuttaa

 • Kalevi Savolainen
  Kalevi Savolainen

  Suomen suunta 18.5.2021 Vieraana Jaana Kavonius virkamafia ja elpymispakettiJaana Kavonius tiedottaa:HUOMIO KAIKKI! TODELLA TÄRKEÄÄ TIETOA KANSAMME PELASTAMISEKSI LAITTOMALTA VELKAHELVETILTÄ!Teen viikonloppuna tiedotteen, mistä selviää KOKO EU-kusetuksen perustuslainvastaisuuden. Niinistö on kaiken takana 1990-luvulta lähtien. Koska tämänpäiväinen äänestys ei ole tapahtunut valtiosäännön säätämässä järjestyksessä ja on tehty väärällä määräenemmistöllä ja on PL 1, 2, 3, 29, 73, 82, 124 §:n ja perussopimuksen 125 ja 130 artiklan vastaisesti toteutettu menettely, se tänään tehty päätös ei ole tullut voimaan. EU-menettelyssä on todettu, että elvytyspaketti voidaan hyväksyä vain säätämällä Suomen kansallisen valtiosäännön mukaisessa menettelyssä ja sitä EI siis tänään noudatettu lainkaan. Olisi tullut toteuttaa 5/6 enemmistöllä ensin muutos perustuslain tekstiin ja sitä ennen myös perussopimuksen tekstiin. Suomi ole 1990-luvulla liittynyt edes perustuslain mukaisesti eikä varsinkaan liittynyt mihinkään velkuutusliittoon ja EU:ssakin laitonta on toteuttaa perussopimukseen perustumattomia menettelyjä perussopimuksia muuttamattaa eikä sellaistakaan muutosta ole tehty. NYT KAIKKI SEURAAMAAN TIEDOTUSTANI. Tämän päivän päätös on laiton eikä sido Suomen kansalaisia. Sen sijaan kaikkia 134 päättäjä, Tuomas Pöysti, Sanna Marin, Sauli Niinistö, Esko Aho ja Paavo Lipponen Aho joutuvat itse henkilökohtaiseen korvausvastuuseen PL 118 §:n perusteella eli vaaditaan kansana päätöksen toteaminen perustuslain vastaiseksi ja 10 kansanedustajaa vaativat syytteen nostamista valtakunnanoikeudessa perustuslain rikkomisesta. Tiedotustani odottaessa tässä kuunneltavaksi muutama osuva Irwinin laulu:fibill.info/nick/videot/l3Noh6u8f5OPq3eZttps://fibill.info/nick/videot/lpF5kpbYkqySbG56rwin laulaa, että olemme kusessa. Emme kuitenkaan ole kusessa, jos taistelemme rikollista kansamme velkuutusta ja virkamafiaa vastaan! Kehotan tällä viestilläni JOKAISTA kansalaista ryhtymään vastustamaan tänään tehtyä perustuslain rikkkomista, koska yhdelläkään kansanedustajalla ei ole ollut tänään oikeasti harkintavaltaa tehdä velkuutuksesta päätöstä. YHTYKÄÄ TAISTELUUN Suomen pelastamiseksi, koska lainsäädännöllisetkin välineet siihen on säädetty PL 118 §:ssä. Minä selitän teille viikonloppuna ne lainkohdat, joita tänään rikottiin eli millä tänään tehty äänestyspäätös elvytyskusetuksesta (orjuutus- ja velkuutuspaketista) on mitätön harkintavallan ylityksen perusteella ja miten häikäilemättömällä tavalla virkamafiapresidentti on jo 1990-luvulta saakka tähän kusetukseen osallistunut ja oman kansansa törkeillä kusetuksillaan pettänyt. Otetaan takaisin se valtiosääntö, jota ollaan täysin laittomasti lopettamassa ja pysäytetään taloudellinen kansanmurha! Suomen suunta 18.5.2021 tokentube.net/v/1744192316/Jaana-Kavonius-virkamafia-ja-elpymispaketti

 • MF175mp
  MF175mp

  Tulee ikävä Sipilää ja jopa kovaa neuvottelijaa Rinnettä.

 • Torsti Vuorma
  Torsti Vuorma

  Selvää tekstiä, kiitos!

 • Nooa Koskinen
  Nooa Koskinen

  Käytännössä tulee tapahtumaan: erilaiset verot,(bensa, kiinteistö, alv, ym verot,) lääkärimaksut, hoitokulujen vuosi katot, lääke katot jne nousevat ja sinä maksat. Me maksamme. Keskiluokka kurjistuu. Summat valtavia, noista ei talouskasvulla selvitä, vaan veronmaksajien kukkarolle tulee Marinilla kiire

 • Markku Savikivi
  Markku Savikivi

  Jos kokoomus ja demarit eivät olisi eurottaneet meitä, niin meillä olisi nyt runsaasti rahaa eurosta kärsineiden auttamiseen. Toivottavasti kärsivät antavat hölmöytemme anteeksi eivätkä muistele meitä pahalla.

 • MADRAT
  MADRAT

  Veikkaan et jos me emme olisi lähteneet tähän mukaan Eu olisi valmis tuhoamaan täläisen kärpäsen paskan kartalta koska voi.

 • aereiq
  aereiq

  pitää kai alkaa väkertämään sitä soihtua ja hakemaan talikko mummolan varastosta... Kaiken varalta.

 • bofooit gojo
  bofooit gojo

  Miten voi mennä läpi jos kansa haluaa jotain muuta?? Tästä tän taas näkee et ku päästään eduskuntaan ni ei kuunnella omia äänestäjiä!!!

 • Average Joe
  Average Joe

  Kyllä tuosta Unkarista ja "oikeusvaltioperiaatteesta" liikkuu samassa lauseessa jo niin paljon puolitotuuksia ja valtamedioiden valheellisia narratiiveja, etten niitä ottaisi kovin tosissani. Se mitä valtamediat, kulttuurimarxistit, vasemmisto, neokonservatiivit, EU ja EU:n hännystelijät "oikeusvaltiolla" kyseisessä kontekstissa tarkoittavat ei ole sama kuin mikä tekstikirjaesimerkki oikeusvaltiosta oikeastaan on. Jos oikeusvaltioperiaatteen noudattaminen tarkoittaa sitä, että rajat on auki elintasosurffareille jotka tulee Afrikasta ja Lähi-idästä, tai jos oikeusvaltioperiaatteen noudattaminen tarkoittaa ehdotonta kuuliaisuutta kaikelle mitä EU-monoliitin norsunluisista minareeteista huudetaan niin kuinka se vastaa käsitteen kirjaimellista tunnusmerkistöä? Ei tänne tuleminen useiden turvallisten maiden halki ole mikään ihmisoikeus tai hyväksyttävää toimintaa edes niiden sopimusten mukaan joihin Suomi on vasten omia etujaan hölmöyksissään mennyt sitoutumaan. Eikä sekään, että Orbanin hallinto siivoaa vanhan neuvostohallinnon korruptoituneita virkamiehiä ja hännystelijöitä pois valtionkoneistoa ruostuttamasta ole mitään totalitarismia tai oikeusvaltion halventamista, vaan toimi joka voisi tällä "oikeusvaltion" mallimaassa Suomessakin olla käypä toimi. Oli pakko vuodattaa tuo Unkari-keissi, oon kuunnellut ihan tarpeeksi tätä samaa soopaa johon suurin osa Suomenkin hallinnosta sinisilmäisyydessään uskoo Fideszin syyllistyneen.

 • Matti Kyllönen
  Matti Kyllönen

  Hjallis on oikeassa, mitenpä kilpaillaan tuettua teollisuutta vastaan, ei lisää Suomen vientiä

 • fouoii gyhh
  fouoii gyhh

  Kyllä kokoomus on menettänyt kasvonsa, viimeistään nyt ..

  • bofooit gojo
   bofooit gojo

   Tyhjä puolue äänestää tyhjää.

 • Jouko Korhonen
  Jouko Korhonen

  Vähä ku Jörn Donner - molemmat totes et politiikka on tylsää. Aluksi sanoi Hjallis, lopuksi Donner!

 • Ptao Tom
  Ptao Tom

  HYVÄ HJALLIS!

 • Marko mäkelä
  Marko mäkelä

  Harkimo on hyvä "jätkä". On samat ajatukset Harkimon kanssa.

 • Bdeshi Guy
  Bdeshi Guy

  Näillä näkymin paskapaketti pääsee läpi.

  • fouoii gyhh
   fouoii gyhh

   Take it easy, Hjallis!

 • istván
  istván

  Hyvin puhuttu. Uskallan jopa väittää että EU kaatuu jos paketti menee läpi. Suomi ei ole ainoa maa jossa kansan huumorintaju on venytetty äärimmilleen. Suhmuroinnin aika on ohi ja nyt kaivataan vastuuta poliitikoilta. Teitä ei valittu sinne pääsemään helpolla vaan edustamaan kansaa! Kiitos Hjallis, mestari ja Perussuomalaiset.

  • Ptao Tom
   Ptao Tom

   Kaikki: sano petteri nyt kyllä vai ei Orpo petteri:

 • Emily An
  Emily An

  Orpo on nysvö.

 • Karhurauta
  Karhurauta

  Niin siis onko paketti perussopimuksen vastainen vai huono diili? Arvon politikot voisi tarkentaa ajatuksiin sen osalta onko kyse periaatteesta vai rahasta. Millä hinnalla olisitte valmiit hyväksymään perussopimuksen vastaisen menettelyn? Lait ja sopimukset ovat kansaa varten ja päätöksiä tekevät voivat niitä rikkoa ilman seuraamuksia? En hyväksy yhteisvelkaa millään hinnalla ja näen ettei hallitukselle ole annettu kansan toimesta oikeutta toimia sopimuksen vastaisesti. Hallitus voi halutessaan lahjoittaa EU:lle kehitysavun muodossa 4 miljardia, mutta yhteislainaan ei mandaatti riitä.

 • NightBlado
  NightBlado

  Ei kai sitä populisteilta kuten Yhden Miehen Puolueelta tai Putinin Suomalaisilta voi muuta odottaakaan, kuin tuuliviirinä pyöriä viikosta toiseen. Tässä Hjallis tahtoo sanoa, että uskoo EU:hun, mutta koettaa samalla kalastella ääniä kunnallisvaaleihin.

 • Juha Heikkinen
  Juha Heikkinen

  Jos tämä roskapaketti menee läpi niin hallituksesta toiseen itketään kansalle miksi leikataan ja leikkaukset kohdistuvat aina köyhempään väestön osaan. Jos EU kaatuisi tuohon pakettiin niin siitä kaatukoot.

  • Emily An
   Emily An

   Hjallis puhuu asiaa!

 • Buraun
  Buraun

  Eli näin lyhyesti ja ytimekkäästi... mitä me kansalaiset voijaa tehä asialla?

  • NightBlado
   NightBlado

   Äänestää jatkossa puolueita jotka ovat selvinneet kriisiajasta kunnialla, sekä tukea EU:ta populisteja kuten Hajllista sekä Putinin Suomalaisia vastaan.

 • RugHustla
  RugHustla

  Jos EU kaatuisi siihen että suomi jää tukipaketista pois niin silloin sen kuuluisiki kaatua...

 • Nina Koski
  Nina Koski

  Hyvä Jhallis, jaksa jatkaa taistelua tota järjettömyyttä vastaan!

  • opzz xsin
   opzz xsin

   voisi olla lähtöhinta.

 • Thomas Kettunen
  Thomas Kettunen

  Sanna Marin "hyvä diili": Osta 2 maksa 6 (miljardia)

 • Hulkster
  Hulkster

  Jaa että Italia elvyttää talouttaan suomalaisten rahoilla? Mitä jos vaan annettaisiin Super-Marion esitellä omia veronkevennyksiänsä IMF:n tarkastajille...

  • zijuiy wttuy
   zijuiy wttuy

   että Kokoomus ei anna kritiikkiä omillensa jotka ollu EPP:ssä valmistelemassa tätä. Naurettavaa menoa.

 • opzz xsin
  opzz xsin

  Tyhjä puolue äänestää tyhjää.

  • opzz xsin
   opzz xsin

   Tulet saamaan kokoomuslaisten ääniä, jotka ovat pakettia vastaan. Olet vaihtoehto niille, joille persut ei ole vaihtoehto.

 • Valhalla
  Valhalla

  Jos hallituksen tilalla olis apina joka painas yes ja nou nappia saatas parempia päätöksiä syntymään.

 • Selja T.
  Selja T.

  Saatanan pelkurit & tekopyhät nationalistit... Haluutte vaan globalisaation hyvät puolet. Kyllä kelpaa helppo matkailu (ilman viisumeita ja muita ylimääräisiä papereita) ja ootte tottuneet siihen että kaupoista löytyy ulkomaiset tuotteet kuten hedelmät ja uusimmat teknologiat (ilman tullimaksuja)... Mut ette kuitenkaan halua tukea muita maita kun tukea tarvitaan. Plus luuletteko että Suomi oikeesti pärjäis jos esim. EU:n kokonaistalous kaatuis? Valtiot ja ihmiset on riippuvaisia toisistaan, halusitte tai ette. T: vihervassarikommarisuvakki jne. ❤

  • Selja T.
   Selja T.

   Tekopyhyyttä on myös se että kapitalistit voivottelee kaikki päivät sitä miten kommunismi tuhosi Itä-Euroopan, mut sit tekee tällasia videoita joissa valittaa että miks pitää auttaa Viroa & Ukrainaa jne. kun niiden nykytilanne on ilmeisesti vain niiden omasta saamattomuudesta kiinni... Sanokaa vaan ettei teitä kiinnosta oikeesti muiden kärsimys vaan ihan oma napa vaan. ❤

  • Selja T.
   Selja T.

   Ja luuletteko että eduskunnan rikkain loiseläjä miljonääri on tavallisen ihmisen asialla. Haloo, sillä on ihan eri agendat kuin meillä - totta kai se haluaa että paketti kaatuu, koska EU ei paljon hyödytä sellaista jolla on jo asiat pirun hyvin, kartanot ja kaikki. Tukipaketti sen sijaan hyödyttää tavallista tallaajaa eikä me jouduta paljoa edes maksamaan. Harkimolla on sen sijaan oma lehmä ojassa koska se on korkeassa verohaarukassa.

 • Jesse K
  Jesse K

  En tiiä mut tää on taas yks syy miks politiikka on yks maailman turhauttavimmista asioista...

 • pumpelixjawelix
  pumpelixjawelix

  Kaikki: sano petteri nyt kyllä vai ei Orpo petteri:

 • zijuiy wttuy
  zijuiy wttuy

  Tästä on helppo olla samaa mieltä 💪

 • Teslapower
  Teslapower

  Saksalaisten ja ranskalaisten yksityisillä pankeilla saatavia Italiasta ja Espanjasta yli 600 Mrd. Entä veroasteet, miksi etelän maiden alhaista veroastetta täytyy suomalaisten tukea!!!!!

 • Juhana Mäntymaa
  Juhana Mäntymaa

  lol

 • Erkki Mäkikala
  Erkki Mäkikala

  Hjallis puhuu asiaa!

  • zijuiy wttuy
   zijuiy wttuy

   suomalainen ei edes mieti kumpi on parempi joukkue. Sitten on toinen, globaali jako. Demokratiat vastaan diktatuurit. Tässä jaossa EU ja Yhdysvallat muodostaa demokrati

 • Bolia Fops
  Bolia Fops

  Oikein äänestät💪

 • mijuo roui
  mijuo roui

  Tack Hjallis, det är vad jag kallar sunt förnuft!

 • Jarno Hyvönen
  Jarno Hyvönen

  Tulet saamaan kokoomuslaisten ääniä, jotka ovat pakettia vastaan. Olet vaihtoehto niille, joille persut ei ole vaihtoehto.

 • jarokoira
  jarokoira

  Italialaiset avaruusraketit... Aika röyhkeää kusetusta. No kaikki näyttää olevan mahdollista. Mulla olisi myydä viime talvelta jäniksen jälkiä sulaneesta hangesta. Sata miljardia voisi olla lähtöhinta.

  • Bolia Fops
   Bolia Fops

   Tämä on järkyttävää ryöstämistä suomelta. Jos kokoomus äänestää tyhjää. Joka on vastoin annettua kansan mandaattia. En ikinä eivätkä tuttuni tule ääntään kokoomukselle

 • pia lehtonen
  pia lehtonen

  Hjallis Harkimolla on aina todella järkeviä, todella viisaita ja totuuden mukaisia mielipiteitä, mutta nyt uskonsa positiivisuuden kohdalla meni sen verran pieleen, että kyllä vihervasemmmisto punamullan avustaessa onnistuu ja on jo nyt onnistunut hävittämään vähäisenkin positiivisuuden ja vielä toinen asia on, ettei tämä hallituskokoonpano todellakaan saanut vaaleissa valtavaa äänimäärää. Rinteen eläkeläiset pettäneellä "vappusatasella" sdp sai hentoisen voiton ja sen perustalle Rinne kokosi tämän hallituksen vähäisen vaalikannatuksen saaneista puolueista keskusta jopa kaikkien aikojen rökäletappiolla hallituksessa. Tämä Säätytalon portailla esitetty monen pv:n farssi oli todellinen pohjanoteeraus jo tehtäviensä vaatimuksiin muutenkin yltämättömättömyytensä osoittaneelta hallitukselta. Kiitos Hjallis Harkimo ! "Rehellisyys maan perii", toivottavasti.

  • mijuo roui
   mijuo roui

   koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fibill.info/nick/videot/3oGfgJuro391mns Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatust

 • Kimppa
  Kimppa

  Kokoomuksen on turha valitella tosta, koska EPP joka valmisteli pakettia, niin siellä on Kokoomuslaisia ollu asialla valmisteluissa. Joten onko tyhjän äänestäminen samalla, että Kokoomus ei anna kritiikkiä omillensa jotka ollu EPP:ssä valmistelemassa tätä. Naurettavaa menoa.

 • Markus Pöllä
  Markus Pöllä

  Suomen velkaantumisaste on 70% BKT:ta, vertaa Viro 18%. Tästä huolimatta otetaan 4,5 mrd € velkaa seuraavan sukupolven piikkiin ja lahjoitetaan se pois! Suomi on hölmöläisten luvattu maa!

 • Soinas Doyi
  Soinas Doyi

  laeista piittaamatta!!! 😡

 • Kari Itkonen
  Kari Itkonen

  Olisi hyvä kun kaikilla olisi kaksi ääntä vaaleissa.Mietin vaan kun järjen kuuluu on vain liike-nytistä ja perussuomalaisista koskien tätä järjetöntä elvytyspakettia.En halua jättää omille lapsilleni(6kpl) tätä maksettavaksi.Olen kuitenkin ps kannattaja mutta liike -nyt ajattelee samoin kuuin he.

 • Kimmy
  Kimmy

  Kyllä se pitkänlinjan konkari laittaa jälleen faktat tiskiin. Varsinkin kun on kyse aiheesta, josta löytyy enemmän ymmärrystä kuin Marinin nukkehallituksella. Jos jokainen osaisi ajatella samalla tavalla Suomen talouskasvu olisi toista luokkaa. Tuottavuuden kasvattaminen, luovatuho ja pääoman saaminen Suomeen on avainasemassa. Hallitus hourii muuta toista.

  • Soinas Doyi
   Soinas Doyi

   Ensi viikko piirtää suuntaviivoja....nyt vaan toivotaan parasta.

 • Arvo Hirvonen
  Arvo Hirvonen

  EU suurin mätä paise..myöhän ollaan eu.n ydimessä.. kaikki kuntelee meidä..

 • Petri Rönkkö
  Petri Rönkkö

  Hirmu tasa-arvo vouhotus, nyt se nähhään mihin tämä jeesustelu loppu. Vittukun Kekkonen tulis.

 • Tomppa
  Tomppa

  Olen samaa mieltä jallis. HYVÄ ETTÄ TUOT ESILLE NÄITÄ ASIOITA❗❗❗

 • pave63
  pave63

  Harkimosta pressa niin kyllä suomi saadaan kuntoon ja ruetaan ajamaan suomalaisten etuja ja jos joku eu rupuvaltio on kaatumassa niin ei se suomen vientiin vaikuta ja talouteen .esim italia

 • Pentti Leppänen
  Pentti Leppänen

  Järki puhetta.suomi on netto maksaja.mitä järkee?

 • Taneli Hotanen
  Taneli Hotanen

  Mä oon tästä eri mieltä ja niin on suomalaisten enemistökin. Lopulta kyse on siitä missä joukkueessa Suomi pelaa, Fc Brysselissä vai Fc Moskovassa. Vastuullinen suomalainen ei edes mieti kumpi on parempi joukkue. Sitten on toinen, globaali jako. Demokratiat vastaan diktatuurit. Tässä jaossa EU ja Yhdysvallat muodostaa demokratian joukkueen ytimen ja Kiina ja Venäjä diktatuurin joukkueen ytimen. Tässäkään ottelussa ei pitäisi olla epäselvyyttä siitä kummassa joukkueessa Suomen pitäisi pelata. Joukkue voi voittaa vain yhtenäisenä.

 • Tarja Helinä Saraskoivu
  Tarja Helinä Saraskoivu

  Jos Suomi ei hyväksy elvytyspakettia, Eurooppa-kirjeessä mainittiin, että EU:lla ei ole siihen mitään lakia, mitä sovellettaisiin.

 • bssni touir
  bssni touir

  Ollaan lyömässä käsi semmoseen paskaan että tästä ei toivuta. Tähän ei saa lähteä mukaan!

 • Catja Blom
  Catja Blom

  Hjallis oler ihan oikeassa.Menee ihan Ruotsin malliin.Tyhjänappi pitää poistaa,sehän on yhtä kuin myöntymistäFINEXIT jos ei pysyttäydytä pelkästään kaupan edistämistä.Hyvä että sulla on järki päässä

 • Moro Möttönen
  Moro Möttönen

  Eu paketti on täysin mielivaltainen lahjoitus italian ja itä euroopan teollisuudelle. Suomi ei hyödy tästä mitään. Suomen hallitus ja marinin ajaa suomen lopulliseen tuhoon. Tämä on järkyttävää ryöstämistä suomelta. Jos kokoomus äänestää tyhjää. Joka on vastoin annettua kansan mandaattia. En ikinä eivätkä tuttuni tule ääntään kokoomukselle antamaan. Petteri orpo on säälittävä lammas. Tämä paketti pitää kaataa. Eu ei kaadu tähän. Hjallis on mies. Joka pitää sanansa sen olen nähnyt. Kokoomus nyt ryhtiä tai teille käy huonosti.

  • bssni touir
   bssni touir

   Hjalliksella on enemmän selkärankaa kuin koko Kokoomuksella.

 • Timo Iivonen
  Timo Iivonen

  Tervehdys lukekaa ihmeessä tämä koska myöhemmin näette tietoa mitä minun ei haluta julkaista. Meidän RAKAS JUMALAMME on rakkauden, oikeudenmukaisuuden ja tuomion JUMALA. Kun ihminen teki ensimmäisen synnin: JUMALAN oli pakko poistaa ihmiset paratiisista, sillä muuten paratiisi olisi tuhoutunut. Siksi p..u on täällä, koska ensimmäiset ihmiset kokivat sen. Sama kaikille. JUMALA antaa sinulle vapauden valita. JUMALA ei halua kenenkään menevän helvettiin. Helvetin tuomio on sama kuin synti lopulta johtaa. Elämän tarkoitus on rakkaus❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. Meidän on hyväksyttävä JEESUS, koska saimme armon tämän kautta. JEESUS on tulossa hyvin hyvin pian❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. JUMALA antaa viimeisiä varoituksia ihmisille. Siksi metsät palavat kaikkialla maailmassa. Filippiineillä on monia kristittyjä, joten metsäpaloja ei ole. Tämä maailma on menossa todella pahaan suuntaan. Olen sokissa koska kaikki on mennyt niin pahaksi. Sinä tarvit tämän viisauden ja minä tiedän niin paljon lisää. Meidän on tehtävä jotain ja äkkiä. Haluan vain kertoa totuuden. Olen lähettänyt tämän monelle maailmanlaajuisesti. JUMALA antoi minulle kaiken tämän viisauden❤❤❤❤❤❤❤🙏. fibill.info/nick/videot/056ddZmypIh1hq0 Se on sama hai mikä on aina ollutkin. Ei evoluutiota koska se on vale. Jos ei ole Jumalaa: ei aikaa, ei materiaa, ei avaruutta, ei järjestystä, ei fysiikan lakeja jotka pitää olla tarkalleen säädetty että voimme elää. Eli olisi vain loputonta ääretöntä tyhjyyttä. Jotku sanoo että tyhjyydessä tuli sattuma. Ei siellä voi tulla sattumaa koska ei ole mitään mistä tulla sattumaa. Tyhjyys on tyhjyys. Mieti vaikka ihmis aivoja. Selitä minulle mistä ne tuli. Ne pitää olla täydelliset että ne toimii. Kaksi silmää on täydellinen niin kuin kaikki muukin. Tottakai kaikki pitää olla kehossa valmiina ja täydellistä että se voi toimia. Niinkin yksinkertainen mekaaninen juttu kuin autonmoottorikin tarvii älyllisen tekijän ja kaikki osaset sekä polttoaineen toimiakseen. Nyt he sanovat että valaat käveli maalla. evoluutiolla ei ole aivoja: 1. Mutta se teki muka niille neljä jalkaa tämän teorian mukaan. Kuinka se osasi laittaa juuri tämän määrän. 2. Samaan aikaan jalkoja olisi pitäny tulla suurelle määrälle valaita. 3. Valaat on normaalisti hyvin isoja ja ovat liian painavia kävelemään. Joten miten evoluutio osasi muka valita pikku valaat. 4. Mutta osasi myös puottaa muka pyrstön pois. Miksi valas muutenkaan haluaisi maalle koska se on luotu mereen joka on sen koti. Ja taas he rikkovat omaa logiikkaansa sillä evoluution perus ajatus on että se kehittää eläimiä ja ihmisiä omassa elementissään. Tämän takia he luultavasti kertovat uutta valas teoriaa koska heillä on ongelma. He sanovat että kaloille kasvoi jalat ja ne oli lopulta jotain sammakoita. Ongelma on että kiduksien olisi pitänyt muuttua keuhkoiksi joka on mahdotonta. Tämä valas teoriakaan ei poista tätä ongelmaa koska he sanovat että ensinmäinen solu syntyi meressä. On mahdotonta evoluutio logiikallakaan että alkusolusta olisi pikkuhiljaa voinu kehittyä valas koska valaan esiastehan olisi hukkunut sillä valaalla on keuhkot. Ajattele tätä: kuinka linnut olisivat selviytyneet ilman siipiä? Miksi marjat ja hedelmät maistuvat niin hyvältä? Lähetin vain nämä kaksi kysymystä evoluutioprofessorille, eikä mitään tullu takaisin. He sanovat myös, että evoluutio laittaa suojavärin eläimille selviytyäkseen. Miksi sitten esimerkiksi pantteri on musta? He sanovat varmaan että se on musta, koska se on yön metsästäjä. En muista, onko se yö metsästäjä vai ei, mutta jos se on: kuinka evoluutio tietäisi ilman älykkyyttä laittaa mustat värit? Miten evoluutio osaa laittaa jänikselle valkoisen värin kun on talvi ja ruskean värin kun on kesä ilman älykkyyttä. Pitää olla vielä säädetty karvan lähtökin ja väri vaihtuu juuri oikeat kaksi kertaa vuodessa. Ajattele myös kuinka paljon on mahdollisia värisävyjä ja juuri nuo oikeat tulevat. He sanovat myös että evoluutio kehittää eläimiä missä elementissä ne elää: Miksi sitten kalalla on kidukset ja valaalla keuhkot? He sanovat myös että jalat kehittyi kaloille ja ne oli lopulta jotain sammakkoja varmaan lopulta. He rikkovat oman logiikkansa kun sanovat sen. Ja mitenpä sitten kalan kidukset. Niitten olisi myös pitäny muuttua keuhkoiksi ja se on mahdotonta. Ja he rikkovat taas logiikkaansa. Entäpä sitten kasvit? Heidän mukaansa ne kehittyivät meressä. Miten sitten nuo kasvit levittäytyi kaikkialle maailmaan. Kuulin yhden evoluutio teoriaan uskoneen sanoneen että ne kävelivät. evolluutiolla ei ole älykkyyttä mutta se on osannu kehittää muka vielä kaiken mitä me ihmiset ja eläimet tarvitsemme. Vain Jumala osaa luoda elämää ja kaikkea mitä me tarvitsemme. Olin niin sairas ja olin varma että tulen kuolemaan. Mutta sen jälkeen kun äitini näki kolme JEESUS näkyä ja yhden enkeli näyn tuli terveyteni takaisin erittäin nopeaa. paha on valloillaan nyt ja yritä tuhota meidät kaikki! helvetti on todellinen ja näin kuinka kauheita nuo kamalat hirviöt ovat eivätkä anna meille mitään armoa. RAKAS JUMALA JA JEESUS haluaa pelastaa meidät ihmis parat. Sen jälkeen kun aloin puhuun tästä olen menettänyt melkein kaikki kaverini. Näin voit laskea että evoluutio on valetta. Sen jälkeen kun lähetin tämän David Attenboroughille menetin oikeuteni mennä facebookiin ja en myöskään voinut pian kommentoida youtubessa. Suomalaiset sanomalehdet estävät myös tarinani. Ne jotka uskovat evoluution kertomukseen sanovat että olemme noin 2-2,5 miljoonan vuoden ikäisiä. Sitten he kertovat myös että meitä oli 252 miljoonaa ihmistä, kun aloimme laskea aikaamme 2020 vuotta sitten. Ensinmäinen kysymys miten he voivat tietää sen koska siihen aikaan ei ollu maailman kattavia väestörekistereitä! Se on mahdotonta! Jos me tuplaamme 250 miljoonaa sadan vuoden välein: 250×2=500×2=1000×2=2000×2=4000×2= 8000×2=16000×2=32000×2=64000×2= 128000×2=256000×2=512000×2= 1024000×2=2048000×2=4096000×2= 8192000×2=16384000×2=32768000×2= 65536000×2=131072000×2=262 144 000 Ja kun me otamme 262144000miljoonaa ja jaamme÷nykyisellä ilmoitetulla maan väkiluvulla 7530 MILLION=34813 kertaa enemmän kuin nyt. Todellisuudessa väkiluku kasvaa nopeammin kuin tuplaamalla. Ilman Jumalan ohjausta en olisi koskaan älynny tätä. Virallisesti ilmoitettua väkiluvun kasvua: Years passed Year Billion - 1800 1 billion 1927 2 billion 1960 3 billion 1974 4 billion 1987 5 billion 1999 6 billion 2011 7 billion 2023 8 billion 2037 9 billion 2055 10 billion 2088 11 billion *World Population Prospects 2017 Jos otamme vain 10000 ja tuplaamme sen 100 vuoden välein: 10000×2=20000×2=40000×2= 80000×2=160000×2=320000×2=640000×2=1280000×2=2560000×2=5120000×2= 10240000×2=20480000×2=40960000×2= 81920000×2=163840000×2=327680163×2=655 360 653×2=1 310 721 306×2=2 621 442 612×2=5 242 885 224×2=10 485 770 448: Joten niinkin pieni väkiluku räjähtää isommaksi mitä meillä on nyt. Virallista tietoa ihmisen kehitys teoriasta: On the biggest steps in early human evolution scientists are in agreement. The first human ancestors appeared between five million and seven million years ago, probably when some apelike creatures in Africa began to walk habitually on two legs. They were flaking crude stone tools by 2.5 million years ago. Yli tuhat tiedemiestä on sanonut että eivät usko evoluutioteoriaan enää. Heidän määränsä on kasvanut koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fibill.info/nick/videot/3oGfgJuro391mns Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatusta sillä siellä kerrotut asiat ovat juuri tällä hetkellä tapahtumassa. Kaikista tärkein asia: Markuksen 13 luvussa JEESUS kertoo mitä tapahtuu vähän ennen hänen tuloaan. JUMALAN siunausta terveyttä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

 • KonePossu
  KonePossu

  Miks Orpo ei tee mitään vaikka sille on kansanedustajan mandaatti annettu? Jos kokoomukselle tämä paketti on niin huonosti neuvoteltu niin eikö heidän pitäis äänestää sitä vastaan ja paketin kaatuessa he voisivat vaatia vaikka että antakaa 10miljardia 6 miljardia vastaan niin sitten me hyväksytään se. Tämä Marinien ja kumppaneiden neuvottelu/kaupankäynti taidot on luokkaa nolla.

  • Timo Iivonen
   Timo Iivonen

   Tervehdys lukekaa ihmeessä tämä koska myöhemmin näette tietoa mitä minun ei haluta julkaista. Meidän RAKAS JUMALAMME on rakkauden, oikeudenmukaisuuden ja tuomion JUMALA. Kun ihminen teki ensimmäisen synnin: JUMALAN oli pakko poistaa ihmiset paratiisista, sillä muuten paratiisi olisi tuhoutunut. Siksi p..u on täällä, koska ensimmäiset ihmiset kokivat sen. Sama kaikille. JUMALA antaa sinulle vapauden valita. JUMALA ei halua kenenkään menevän helvettiin. Helvetin tuomio on sama kuin synti lopulta johtaa. Elämän tarkoitus on rakkaus❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. Meidän on hyväksyttävä JEESUS, koska saimme armon tämän kautta. JEESUS on tulossa hyvin hyvin pian❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. JUMALA antaa viimeisiä varoituksia ihmisille. Siksi metsät palavat kaikkialla maailmassa. Filippiineillä on monia kristittyjä, joten metsäpaloja ei ole. Tämä maailma on menossa todella pahaan suuntaan. Olen sokissa koska kaikki on mennyt niin pahaksi. Sinä tarvit tämän viisauden ja minä tiedän niin paljon lisää. Meidän on tehtävä jotain ja äkkiä. Haluan vain kertoa totuuden. Olen lähettänyt tämän monelle maailmanlaajuisesti. JUMALA antoi minulle kaiken tämän viisauden❤❤❤❤❤❤❤🙏. fibill.info/nick/videot/056ddZmypIh1hq0 Se on sama hai mikä on aina ollutkin. Ei evoluutiota koska se on vale. Jos ei ole Jumalaa: ei aikaa, ei materiaa, ei avaruutta, ei järjestystä, ei fysiikan lakeja jotka pitää olla tarkalleen säädetty että voimme elää. Eli olisi vain loputonta ääretöntä tyhjyyttä. Jotku sanoo että tyhjyydessä tuli sattuma. Ei siellä voi tulla sattumaa koska ei ole mitään mistä tulla sattumaa. Tyhjyys on tyhjyys. Mieti vaikka ihmis aivoja. Selitä minulle mistä ne tuli. Ne pitää olla täydelliset että ne toimii. Kaksi silmää on täydellinen niin kuin kaikki muukin. Tottakai kaikki pitää olla kehossa valmiina ja täydellistä että se voi toimia. Niinkin yksinkertainen mekaaninen juttu kuin autonmoottorikin tarvii älyllisen tekijän ja kaikki osaset sekä polttoaineen toimiakseen. Nyt he sanovat että valaat käveli maalla. evoluutiolla ei ole aivoja: 1. Mutta se teki muka niille neljä jalkaa tämän teorian mukaan. Kuinka se osasi laittaa juuri tämän määrän. 2. Samaan aikaan jalkoja olisi pitäny tulla suurelle määrälle valaita. 3. Valaat on normaalisti hyvin isoja ja ovat liian painavia kävelemään. Joten miten evoluutio osasi muka valita pikku valaat. 4. Mutta osasi myös puottaa muka pyrstön pois. Miksi valas muutenkaan haluaisi maalle koska se on luotu mereen joka on sen koti. Ja taas he rikkovat omaa logiikkaansa sillä evoluution perus ajatus on että se kehittää eläimiä ja ihmisiä omassa elementissään. Tämän takia he luultavasti kertovat uutta valas teoriaa koska heillä on ongelma. He sanovat että kaloille kasvoi jalat ja ne oli lopulta jotain sammakoita. Ongelma on että kiduksien olisi pitänyt muuttua keuhkoiksi joka on mahdotonta. Tämä valas teoriakaan ei poista tätä ongelmaa koska he sanovat että ensinmäinen solu syntyi meressä. On mahdotonta evoluutio logiikallakaan että alkusolusta olisi pikkuhiljaa voinu kehittyä valas koska valaan esiastehan olisi hukkunut sillä valaalla on keuhkot. Ajattele tätä: kuinka linnut olisivat selviytyneet ilman siipiä? Miksi marjat ja hedelmät maistuvat niin hyvältä? Lähetin vain nämä kaksi kysymystä evoluutioprofessorille, eikä mitään tullu takaisin. He sanovat myös, että evoluutio laittaa suojavärin eläimille selviytyäkseen. Miksi sitten esimerkiksi pantteri on musta? He sanovat varmaan että se on musta, koska se on yön metsästäjä. En muista, onko se yö metsästäjä vai ei, mutta jos se on: kuinka evoluutio tietäisi ilman älykkyyttä laittaa mustat värit? Miten evoluutio osaa laittaa jänikselle valkoisen värin kun on talvi ja ruskean värin kun on kesä ilman älykkyyttä. Pitää olla vielä säädetty karvan lähtökin ja väri vaihtuu juuri oikeat kaksi kertaa vuodessa. Ajattele myös kuinka paljon on mahdollisia värisävyjä ja juuri nuo oikeat tulevat. He sanovat myös että evoluutio kehittää eläimiä missä elementissä ne elää: Miksi sitten kalalla on kidukset ja valaalla keuhkot? He sanovat myös että jalat kehittyi kaloille ja ne oli lopulta jotain sammakkoja varmaan lopulta. He rikkovat oman logiikkansa kun sanovat sen. Ja mitenpä sitten kalan kidukset. Niitten olisi myös pitäny muuttua keuhkoiksi ja se on mahdotonta. Ja he rikkovat taas logiikkaansa. Entäpä sitten kasvit? Heidän mukaansa ne kehittyivät meressä. Miten sitten nuo kasvit levittäytyi kaikkialle maailmaan. Kuulin yhden evoluutio teoriaan uskoneen sanoneen että ne kävelivät. evolluutiolla ei ole älykkyyttä mutta se on osannu kehittää muka vielä kaiken mitä me ihmiset ja eläimet tarvitsemme. Vain Jumala osaa luoda elämää ja kaikkea mitä me tarvitsemme. Olin niin sairas ja olin varma että tulen kuolemaan. Mutta sen jälkeen kun äitini näki kolme JEESUS näkyä ja yhden enkeli näyn tuli terveyteni takaisin erittäin nopeaa. paha on valloillaan nyt ja yritä tuhota meidät kaikki! helvetti on todellinen ja näin kuinka kauheita nuo kamalat hirviöt ovat eivätkä anna meille mitään armoa. RAKAS JUMALA JA JEESUS haluaa pelastaa meidät ihmis parat. Sen jälkeen kun aloin puhuun tästä olen menettänyt melkein kaikki kaverini. Näin voit laskea että evoluutio on valetta. Sen jälkeen kun lähetin tämän David Attenboroughille menetin oikeuteni mennä facebookiin ja en myöskään voinut pian kommentoida youtubessa. Suomalaiset sanomalehdet estävät myös tarinani. Ne jotka uskovat evoluution kertomukseen sanovat että olemme noin 2-2,5 miljoonan vuoden ikäisiä. Sitten he kertovat myös että meitä oli 252 miljoonaa ihmistä, kun aloimme laskea aikaamme 2020 vuotta sitten. Ensinmäinen kysymys miten he voivat tietää sen koska siihen aikaan ei ollu maailman kattavia väestörekistereitä! Se on mahdotonta! Jos me tuplaamme 250 miljoonaa sadan vuoden välein: 250×2=500×2=1000×2=2000×2=4000×2= 8000×2=16000×2=32000×2=64000×2= 128000×2=256000×2=512000×2= 1024000×2=2048000×2=4096000×2= 8192000×2=16384000×2=32768000×2= 65536000×2=131072000×2=262 144 000 Ja kun me otamme 262144000miljoonaa ja jaamme÷nykyisellä ilmoitetulla maan väkiluvulla 7530 MILLION=34813 kertaa enemmän kuin nyt. Todellisuudessa väkiluku kasvaa nopeammin kuin tuplaamalla. Ilman Jumalan ohjausta en olisi koskaan älynny tätä. Virallisesti ilmoitettua väkiluvun kasvua: Years passed Year Billion - 1800 1 billion 1927 2 billion 1960 3 billion 1974 4 billion 1987 5 billion 1999 6 billion 2011 7 billion 2023 8 billion 2037 9 billion 2055 10 billion 2088 11 billion *World Population Prospects 2017 Jos otamme vain 10000 ja tuplaamme sen 100 vuoden välein: 10000×2=20000×2=40000×2= 80000×2=160000×2=320000×2=640000×2=1280000×2=2560000×2=5120000×2= 10240000×2=20480000×2=40960000×2= 81920000×2=163840000×2=327680163×2=655 360 653×2=1 310 721 306×2=2 621 442 612×2=5 242 885 224×2=10 485 770 448: Joten niinkin pieni väkiluku räjähtää isommaksi mitä meillä on nyt. Virallista tietoa ihmisen kehitys teoriasta: On the biggest steps in early human evolution scientists are in agreement. The first human ancestors appeared between five million and seven million years ago, probably when some apelike creatures in Africa began to walk habitually on two legs. They were flaking crude stone tools by 2.5 million years ago. Yli tuhat tiedemiestä on sanonut että eivät usko evoluutioteoriaan enää. Heidän määränsä on kasvanut koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fibill.info/nick/videot/3oGfgJuro391mns Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatusta sillä siellä kerrotut asiat ovat juuri tällä hetkellä tapahtumassa. Kaikista tärkein asia: Markuksen 13 luvussa JEESUS kertoo mitä tapahtuu vähän ennen hänen tuloaan. JUMALAN siunausta terveyttä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

 • Top Dog
  Top Dog

  Sanna Marin kuuluu Klaus Schwabin vetämän World Economic Forumin Young Global Leaders ryhmään. Siellä Foorumilla se Eliitti mellastaa, ja mistä nämä käskyt tänne Sannalle tulee. Sanna kilttinä tyttönä niitä noudattaa. Palkinto odottaa. Etsikääpäs kuuklella seuraava video hakusanalla "Tie Dystopiaan ? osa 1. The Great Reset" (ilman heittomerkkejä), niin sieltä nämä asiat selviää. Ja muukin mitä on luvassa.

 • Juha195
  Juha195

  Kokoomus äänestää tyhjää, koska koko puolue on tyhmää, omistavat vasikan aivot.

 • Bdeshi Guy
  Bdeshi Guy

  Ei muuta kun fixit.

 • AJPlanet74
  AJPlanet74

  Ensi viikko piirtää suuntaviivoja....nyt vaan toivotaan parasta.

  • Timo Iivonen
   Timo Iivonen

   Tervehdys lukekaa ihmeessä tämä koska myöhemmin näette tietoa mitä minun ei haluta julkaista. Meidän RAKAS JUMALAMME on rakkauden, oikeudenmukaisuuden ja tuomion JUMALA. Kun ihminen teki ensimmäisen synnin: JUMALAN oli pakko poistaa ihmiset paratiisista, sillä muuten paratiisi olisi tuhoutunut. Siksi p..u on täällä, koska ensimmäiset ihmiset kokivat sen. Sama kaikille. JUMALA antaa sinulle vapauden valita. JUMALA ei halua kenenkään menevän helvettiin. Helvetin tuomio on sama kuin synti lopulta johtaa. Elämän tarkoitus on rakkaus❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. Meidän on hyväksyttävä JEESUS, koska saimme armon tämän kautta. JEESUS on tulossa hyvin hyvin pian❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏. JUMALA antaa viimeisiä varoituksia ihmisille. Siksi metsät palavat kaikkialla maailmassa. Filippiineillä on monia kristittyjä, joten metsäpaloja ei ole. Tämä maailma on menossa todella pahaan suuntaan. Olen sokissa koska kaikki on mennyt niin pahaksi. Sinä tarvit tämän viisauden ja minä tiedän niin paljon lisää. Meidän on tehtävä jotain ja äkkiä. Haluan vain kertoa totuuden. Olen lähettänyt tämän monelle maailmanlaajuisesti. JUMALA antoi minulle kaiken tämän viisauden❤❤❤❤❤❤❤🙏. fibill.info/nick/videot/056ddZmypIh1hq0 Se on sama hai mikä on aina ollutkin. Ei evoluutiota koska se on vale. Jos ei ole Jumalaa: ei aikaa, ei materiaa, ei avaruutta, ei järjestystä, ei fysiikan lakeja jotka pitää olla tarkalleen säädetty että voimme elää. Eli olisi vain loputonta ääretöntä tyhjyyttä. Jotku sanoo että tyhjyydessä tuli sattuma. Ei siellä voi tulla sattumaa koska ei ole mitään mistä tulla sattumaa. Tyhjyys on tyhjyys. Mieti vaikka ihmis aivoja. Selitä minulle mistä ne tuli. Ne pitää olla täydelliset että ne toimii. Kaksi silmää on täydellinen niin kuin kaikki muukin. Tottakai kaikki pitää olla kehossa valmiina ja täydellistä että se voi toimia. Niinkin yksinkertainen mekaaninen juttu kuin autonmoottorikin tarvii älyllisen tekijän ja kaikki osaset sekä polttoaineen toimiakseen. Nyt he sanovat että valaat käveli maalla. evoluutiolla ei ole aivoja: 1. Mutta se teki muka niille neljä jalkaa tämän teorian mukaan. Kuinka se osasi laittaa juuri tämän määrän. 2. Samaan aikaan jalkoja olisi pitäny tulla suurelle määrälle valaita. 3. Valaat on normaalisti hyvin isoja ja ovat liian painavia kävelemään. Joten miten evoluutio osasi muka valita pikku valaat. 4. Mutta osasi myös puottaa muka pyrstön pois. Miksi valas muutenkaan haluaisi maalle koska se on luotu mereen joka on sen koti. Ja taas he rikkovat omaa logiikkaansa sillä evoluution perus ajatus on että se kehittää eläimiä ja ihmisiä omassa elementissään. Tämän takia he luultavasti kertovat uutta valas teoriaa koska heillä on ongelma. He sanovat että kaloille kasvoi jalat ja ne oli lopulta jotain sammakoita. Ongelma on että kiduksien olisi pitänyt muuttua keuhkoiksi joka on mahdotonta. Tämä valas teoriakaan ei poista tätä ongelmaa koska he sanovat että ensinmäinen solu syntyi meressä. On mahdotonta evoluutio logiikallakaan että alkusolusta olisi pikkuhiljaa voinu kehittyä valas koska valaan esiastehan olisi hukkunut sillä valaalla on keuhkot. Ajattele tätä: kuinka linnut olisivat selviytyneet ilman siipiä? Miksi marjat ja hedelmät maistuvat niin hyvältä? Lähetin vain nämä kaksi kysymystä evoluutioprofessorille, eikä mitään tullu takaisin. He sanovat myös, että evoluutio laittaa suojavärin eläimille selviytyäkseen. Miksi sitten esimerkiksi pantteri on musta? He sanovat varmaan että se on musta, koska se on yön metsästäjä. En muista, onko se yö metsästäjä vai ei, mutta jos se on: kuinka evoluutio tietäisi ilman älykkyyttä laittaa mustat värit? Miten evoluutio osaa laittaa jänikselle valkoisen värin kun on talvi ja ruskean värin kun on kesä ilman älykkyyttä. Pitää olla vielä säädetty karvan lähtökin ja väri vaihtuu juuri oikeat kaksi kertaa vuodessa. Ajattele myös kuinka paljon on mahdollisia värisävyjä ja juuri nuo oikeat tulevat. He sanovat myös että evoluutio kehittää eläimiä missä elementissä ne elää: Miksi sitten kalalla on kidukset ja valaalla keuhkot? He sanovat myös että jalat kehittyi kaloille ja ne oli lopulta jotain sammakkoja varmaan lopulta. He rikkovat oman logiikkansa kun sanovat sen. Ja mitenpä sitten kalan kidukset. Niitten olisi myös pitäny muuttua keuhkoiksi ja se on mahdotonta. Ja he rikkovat taas logiikkaansa. Entäpä sitten kasvit? Heidän mukaansa ne kehittyivät meressä. Miten sitten nuo kasvit levittäytyi kaikkialle maailmaan. Kuulin yhden evoluutio teoriaan uskoneen sanoneen että ne kävelivät. evolluutiolla ei ole älykkyyttä mutta se on osannu kehittää muka vielä kaiken mitä me ihmiset ja eläimet tarvitsemme. Vain Jumala osaa luoda elämää ja kaikkea mitä me tarvitsemme. Olin niin sairas ja olin varma että tulen kuolemaan. Mutta sen jälkeen kun äitini näki kolme JEESUS näkyä ja yhden enkeli näyn tuli terveyteni takaisin erittäin nopeaa. paha on valloillaan nyt ja yritä tuhota meidät kaikki! helvetti on todellinen ja näin kuinka kauheita nuo kamalat hirviöt ovat eivätkä anna meille mitään armoa. RAKAS JUMALA JA JEESUS haluaa pelastaa meidät ihmis parat. Sen jälkeen kun aloin puhuun tästä olen menettänyt melkein kaikki kaverini. Näin voit laskea että evoluutio on valetta. Sen jälkeen kun lähetin tämän David Attenboroughille menetin oikeuteni mennä facebookiin ja en myöskään voinut pian kommentoida youtubessa. Suomalaiset sanomalehdet estävät myös tarinani. Ne jotka uskovat evoluution kertomukseen sanovat että olemme noin 2-2,5 miljoonan vuoden ikäisiä. Sitten he kertovat myös että meitä oli 252 miljoonaa ihmistä, kun aloimme laskea aikaamme 2020 vuotta sitten. Ensinmäinen kysymys miten he voivat tietää sen koska siihen aikaan ei ollu maailman kattavia väestörekistereitä! Se on mahdotonta! Jos me tuplaamme 250 miljoonaa sadan vuoden välein: 250×2=500×2=1000×2=2000×2=4000×2= 8000×2=16000×2=32000×2=64000×2= 128000×2=256000×2=512000×2= 1024000×2=2048000×2=4096000×2= 8192000×2=16384000×2=32768000×2= 65536000×2=131072000×2=262 144 000 Ja kun me otamme 262144000miljoonaa ja jaamme÷nykyisellä ilmoitetulla maan väkiluvulla 7530 MILLION=34813 kertaa enemmän kuin nyt. Todellisuudessa väkiluku kasvaa nopeammin kuin tuplaamalla. Ilman Jumalan ohjausta en olisi koskaan älynny tätä. Virallisesti ilmoitettua väkiluvun kasvua: Years passed Year Billion - 1800 1 billion 1927 2 billion 1960 3 billion 1974 4 billion 1987 5 billion 1999 6 billion 2011 7 billion 2023 8 billion 2037 9 billion 2055 10 billion 2088 11 billion *World Population Prospects 2017 Jos otamme vain 10000 ja tuplaamme sen 100 vuoden välein: 10000×2=20000×2=40000×2= 80000×2=160000×2=320000×2=640000×2=1280000×2=2560000×2=5120000×2= 10240000×2=20480000×2=40960000×2= 81920000×2=163840000×2=327680163×2=655 360 653×2=1 310 721 306×2=2 621 442 612×2=5 242 885 224×2=10 485 770 448: Joten niinkin pieni väkiluku räjähtää isommaksi mitä meillä on nyt. Virallista tietoa ihmisen kehitys teoriasta: On the biggest steps in early human evolution scientists are in agreement. The first human ancestors appeared between five million and seven million years ago, probably when some apelike creatures in Africa began to walk habitually on two legs. They were flaking crude stone tools by 2.5 million years ago. Yli tuhat tiedemiestä on sanonut että eivät usko evoluutioteoriaan enää. Heidän määränsä on kasvanut koko ajan. Voit löytää tämän videon hakusanalla: fibill.info/nick/videot/3oGfgJuro391mns Minä rukoilen ja toivon että jaat tämän muillekkin. Lue myös ihmeessä Jesaja 24 Raamatusta sillä siellä kerrotut asiat ovat juuri tällä hetkellä tapahtumassa. Kaikista tärkein asia: Markuksen 13 luvussa JEESUS kertoo mitä tapahtuu vähän ennen hänen tuloaan. JUMALAN siunausta terveyttä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

 • anne taskila
  anne taskila

  Vidu mitä hommaa 😩👎

 • Heikki Risku
  Heikki Risku

  Minä En ymmärrä sitä että italia saa 200miljalria.suomi.2.

 • A-M R
  A-M R

  Hyvä Hjallis! Täysin samaa mieltä! Tämä ei ole mitenkään reilua meitä kohtaan, enkä tosiaan ymmärrä kokoomuksen toimintaa. Toisaalta siinä ei ole mitään uutta, että en sitä ymmärrä...Toivottavasti paketti ei mene läpi!

 • Japzuu
  Japzuu

  On kyllä huonoin diili mitä olen vähään aikaa kuullut .

 • Aaro Iso-Junno
  Aaro Iso-Junno

  Miten voidaan edes puhua että paketissa olisi mukana oikeusvaltioperiaatteita, jos sen läpi meneminen on käytännössä oikeusvaltioperiaatteen romahtaminen EU:n toimintaperiaatteissa?

 • Marcus Eliezer
  Marcus Eliezer

  Epäilen vahvasti, että eu-tuki paketti, menee Niin Italian sekä että Espanjan Mafioiden omistamiin korruptoituneiden pankkien tukemiseen, josta Mafiat kuppaa rahaa omaan taskuunsa, ja eu yrittää päätyä Suomen pää omistajaksi,, III/ Tähän sanon,, eu alas Suomi takas ///

 • Outi J
  Outi J

  Jos elvytyspaketti menee läpi niin silloin ei sinakaan kannata äänestää hallituspuolueita. Kansalaisten äänestämien päättäjien pitäisi toimia Suomen parhaaksi, ei ajaa yksittäisten ihmisten tai asioiden etuja.

 • Elina
  Elina

  Parempi kun ei turhaan huolehdi,kaikki menee niin kuin on mennäkseen...

 • Leo Löppönen
  Leo Löppönen

  Hyvä Hjallis! piste

 • Pyörittelisinköhän
  Pyörittelisinköhän

  Hjalliksella on enemmän selkärankaa kuin koko Kokoomuksella.

 • EemeliW 89
  EemeliW 89

  HJALLIS (Y) (Y) (Y)

 • Velimatti Pk
  Velimatti Pk

  Ei muuta ku nirri pois puolesta ja tyhjää äänestäneiltä. Väkivalta on ainoa keino pelastaa Suomi. Puheet ja politikointi on turhaa lässytystä.

 • Kari Moilanen
  Kari Moilanen

  Hyvä Jallis 💪😀

 • Fi makinen
  Fi makinen

  Demarit tekee aina näitä "hyviä" diilejä... viimeksi Jutta kävi kantamassa useamman kerran rahaa Kreikkaan ja nyt Sanna kantaa sitä Italiaan. Miksi te äänestätte aina vaan Demareita? Miksi?

 • Tony Olsen
  Tony Olsen

  Italiaa en edes ottaisi puheeseen. Siksi mafia hoitaa esim. Roskabisneksen. Ja kaiken muunkin. Niin korruptoitunut maa, ettei verrata voi mihinkään scandinaavia maahan. Vähän tukea sinne tänne. Ketä kiinnostaa? Kohta hei sähköautot, 1000e tiisseli golfin hinnalla. Heijaah. Koko Suomen hallitus on kuin nakkikiska. Orpolla heti nurin, Sannalle ei edes lupia. Harkimo, wannabee nalle Wahlroos. Äänestäkää monopolitonta Alkoa. Suomi kaatuisi. Tai että aski rööki hipoo 11e.

 • airamo
  airamo

  Haluan vastauksen: Miten voit politiikona johtaa yrityksiä, ja ehkä tulevaisuudessa saada rahaa FIbill kanavan kautta. Samalla teet televisio-ohjelmia joista saat palkkaa. Käsittäkseni kansanedustaja EI voi tehdä muuta työtä kuin kansanedustamista. Tee video miksi tämä on sallittu.

 • Benny Guardian
  Benny Guardian

  Katsokaa tubesta monopoly follow the money! Kaikki politiikot ja koko politiikka on isompien voimien käsissä. Poöitiikka on täyttä kusetusta. Turha väittää muuta.

 • Kirsi Allen
  Kirsi Allen

  Jos tämä paketti nyt saadaan kaadettua, luultavasti tulee uusi. Onko se sama poppoo edelleen, joka neuvottelee siitä mahdollisesta uudesta paketista? Marin valehtelee nykyisen paketin ehtokohdista, mistä voimme tietää mitä siellä jatkossa suhmuroidaan?

 • Jarkko Rantanen
  Jarkko Rantanen

  Vituako siihen euhun mentiin..?

 • Jouni Keravalla
  Jouni Keravalla

  -Miksi meitä pakotetaan toimimaan etumme vastaisesti? En ymmärrä. Eduskunnassa on miniterit vala velvoittaa toimimaan edun mukaisesti .Mitä nyt tehdään rikkooko se lakia Suomen valtakuntaa vastaan.

 • Markus Vesa
  Markus Vesa

  Suurin ongelma on että tässä annetaan EU:lle verotusoikeus ja Suomi on taas vastuussa muiden maiden veloista. Lisää on tulossa. Päästään taas tienaamaan tällä.

 • Miro Kontio
  Miro Kontio

  Te siellä Eduskunnassa tunnutte pitävän EU:ta isänmaana Suomen sijaan. Tämä välittyi mm. Li Anderssonin viimeisimmästä kommentista oikein selvästi. Hyvä Hjallis jos äänestät vastaan, itse olen erittäin pettynyt Kokoomukseen kerran taktikoivat äänestämällä tyhjää. Se ei ole demokratiaa enää.

 • Matti Eronen
  Matti Eronen

  Kiitos Hjallis. Epätietoisuuteni äänestyskäyttäytymiseeni koheni huimasti. Tiedän keitä äänestää nyt ja tulevaisuudessa. Tällaiset teot suomen puolesta ja asenne hipovat jo kansallissankaruuden tunnustamista.

 • Joonas Rissanen
  Joonas Rissanen

  Hjallis puhuu asiaa. Miks ihmeessä voi äänestää tyhjää?!

 • Ritva Kapanen
  Ritva Kapanen

  Ihan varmasti amatöörit neuvotelleet - teiniajattelua

 • Jonas Judén
  Jonas Judén

  Kerta toisensa jälkeen tulee fiilis, että tuli äänestettyä ihan oikeaa tyyppiä viime vaaleissa. Ei ole onneksi vaikeaa seuraavissa vaaleissa päättää, ketä äänestän.

 • Johanna Virtanen
  Johanna Virtanen

  Semmoinen tauti nyt suomalaisissa poliitikoissa , että mennään 5;llä hevosella myllyyn, muttei oo yhreenkään kuormaa. 😒

  • Kari Ihalainen
   Kari Ihalainen

   Suomen etupäässä sosialisteista koostuvalla velankasvatushallituksella on nyt sellainen tauti, että he menevät viidellä aasilla EUroopan ytimeen ja kippaavat sontakärryistä kansalaisten ostovoimaa levitettäväksi vetelän etelän "onnistujille". "Onnistujille" siksi, että Suomi on epäonnistunut neuvotteluissaan ytimessä ja tulemme olemaan korviamme myöden veloissa vielä Tiitisen listan julkistamisen jälkeenkin. Epäonnistuneissa neuvotteluissa neuvottelijamme palkitaan korkeilla EU-viroilla ja palkkarahat saataneen edelleenkin valtion jättimäiseksi turvonneesta velkasäkistä. Suomi ei edes yritä saada jäsenmaksuihin tarvittavia rahoja tuottavan työn kautta. Suomi ylläpitää järjetöntä työttömien reserviä ja maksaa siitäkin huvista jopa 10 mrd. euroa / vuosi. Propelipäämme ovat laskeneet, että tarvitsisimme edelleenkin työvoimaa ulkomailta, vaikka jo maassa olevatkin lorvivat kauppakeskuksissa älylaitteitaan hiplaten.

 • Viltsu Man
  Viltsu Man

  Italia aina tuhlaa esim. Ne käyttää rahat roskaan ja tuhlaa antibiotteja. Kun oireet loppuu, antibiotti kuuri lopetetaan. Sitten ollaan tosi sairaita ja saadaan lisää. Sitten lopetetaan ja kuollaan. Tämän takia Italiassa kuolee paljon ihmisiä.

 • S K
  S K

  Entä vaihtoehtoiset ehdot Hjallis?

 • Laura Evans
  Laura Evans

  Nyt Hjallis puhuu asiaa!

 • Jyrki Laurikainen
  Jyrki Laurikainen

  Näin se on, EU- uskovaisuus tuntuu olevan vaan enemmistönä, ei uskalleta sanoa suoraan omia kantoja. Kyllä kriittinen pitää olla silloin kun asiat menee päin mäntyä. Nurin vaan koko paska. Lisään vielä että onko se EU mikään välttämätön, Norja ei ole EU:ssa mutta Natossa. Olisko meidänkin pitänyt mennä suoraan Natoon?. Aina sanotaan että Norjalla on Öljy. Meillä on metsät ja turve, joka pelleiltiin arvalla fossiiliksi vaikka se on uusiutuvaa, Kuten Ruotsi ja Norja ovat päättäneet.

 • KesäEsa69
  KesäEsa69

  Suurin osa meistä tietää sen etä suomen etu ei ole näiden mielessä.Omat edut on ykkösenä.Kovat palkintovirat on tyrkyllä.Sielut on myyty.

 • vitun kukkahattu
  vitun kukkahattu

  Onneksi teet näitä videoita ja tuot näkökulmaa esille rohkeasti!

 • Pentti Immonen
  Pentti Immonen

  Haloo , avaruuteen rahaa.

 • Markku Nieminen
  Markku Nieminen

  Hallitus on hylännyt suomalaiset.Meillä on paljon ihmisiä avuntarpeessa omasta takaa.Nyt riittää.

 • Maidenfani82
  Maidenfani82

  Mä aloin miettimään että mikä tarkoitus tyhjää napilla on jos sitä ei saa käyttää. Missä tilanteessa sitä voisi käyttää? Itsehän painaisin jaa nappia

Seuraava